Godine...

Nixxx:
Sofili, taj avatar je toliko bolestan, da se uplašim svaki put kada ga vidim :? Uopšte ti ne stoji ;) A šta treba da predstavlja? :D
Khm.Da vidimo.
To je Piru Saez,argentinski rocker,nasmijan. A dole sitno pishe TE DEJE,shto znachi OSTAVIO SAM TE. A avatar mi jex xtra,prichaj shta hocjesh.Iako sam bash vecheras nashla novi.

Electra:
jbt chemu shock...pa josh me smatraju izrodom,jer kako kazhu imam 19 gosina nabijenih u guzu i imala sam ih SAMO 9...widish,tako danashnji ljudi cene swe to...a ako si mozhda mislila da sam sa swima uprazhnjawala sex,da ti pojasnim...virgin...pa sad stawi shock...

ma daaaaj kakav izrod, jbt kao da je broj bitan :roll:

ja sad kad gledam, sa njih 10 sam bila u "vezi", a 3 na jedno veche... nije mi ni previshe ni premalo, nekako mi je...taman :p

@tema
vec sam rekla, najmladji 89, najstariji 86

shushu:
ma daaaaj kakav izrod, jbt kao da je broj bitan :roll:

ja sad kad gledam, sa njih 10 sam bila u "vezi", a 3 na jedno veche... nije mi ni previshe ni premalo, nekako mi je...taman :p

@tema
vec sam rekla, najmladji 89, najstariji 86
pa uprawo too...narawno da brojka nije wazhna..ali kako Electra kazhe za njih 9...kao shto si i sama rekla..od njih 9 sa 5 sam bila u vezi.a sa ostalima,kao i da nisam..tako da...

Kod mene u školi, zapravo u učionici do mene je jedna prelepa prvakinja. Znači, zgodna je brooka. Stvarno jedan od ređih primeraka '91 god. - a. I ja hteo da vidim šta bih je tu mogao da uradim i odlučim da joj priđem kad sa njom nešto priča moja ortakinja iz razreda. Da skratim, ta ortakinja (koja je inače dobra sa njom) mi je rekla da ova mala ima dečka '83 i da lik drži Stefan Braun! Ja se šokirao... Mada bi joj čovek, objektivno dao nekih 19-ak godina to je stvarno previše. Al ajde...

koliko sam ja u toku...lik koji drži S.brown nije 83...pa ti vidi i da l' je ostalo istina :p
dodjite vi kod mene na splav..soon veeery soon :lol:

a sto se tice klinki i matoraca...danas sam gledao neke fotke moje devojke iz srednje. Ja sam tada bio treci, a ona prvi ..i znaš, bila je mnooogo dobra! Tako da ne zameram sebi sto sada gledam klinke, jer iako dosta mladje fakat su dobre ribe :lol:

Аххх... да... то ми је најкрвавије... као прићи ћу јој... а после 5мин па ипак јој нећу прићи рекла ми ортакиња која је ''блиска њој'' да има старијег дечка који је баја :roll::roll::roll:

Тако је и код мене на факсу била једна у првој години... сви балаве за њом, а нико ништа не сме јер је она као са неким бајом фудбалером Црвене Звезде... и шта је на крају било? Па смувала се са неким дебилом, ал' јбг дебил био храбар па јој пришао...

Back