nensy4ever
Poznat
- Poruka
- 7.090
ipak postoje izyzetzi kod '91. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

na zalost sofffy jeste...sofffy:Nemoj tako,ovaj forum je pun mod wannabe-a!![]()
Vishe mi je svejedno...Master_Chief:na zalost sofffy jeste...
Pa taj fazonKad_LupimLupim:Tvoj je inache zdrav u boz... prosto razvija duh kod dece 8)
Khm.Da vidimo.Nixxx:Sofili, taj avatar je toliko bolestan, da se uplašim svaki put kada ga vidim :? Uopšte ti ne stojiA šta treba da predstavlja?
![]()

jbt chemu shock...pa josh me smatraju izrodom,jer kako kazhu imam 19 gosina nabijenih u guzu i imala sam ih SAMO 9...widish,tako danashnji ljudi cene swe to...a ako si mozhda mislila da sam sa swima uprazhnjawala sex,da ti pojasnim...virgin...pa sad stawi shock...Electra:Jbt :shock:

pa uprawo too...narawno da brojka nije wazhna..ali kako Electra kazhe za njih 9...kao shto si i sama rekla..od njih 9 sa 5 sam bila u vezi.a sa ostalima,kao i da nisam..tako da...shushu:ma daaaaj kakav izrod, jbt kao da je broj bitan
ja sad kad gledam, sa njih 10 sam bila u "vezi", a 3 na jedno veche... nije mi ni previshe ni premalo, nekako mi je...taman
@tema
vec sam rekla, najmladji 89, najstariji 86