Godine...

Opasne su danashnje 16ogodishnjakinje(ne mislim na sve naravno)...Da ne budem nepristojna,ali...Danas se klinke satiru od...Uchenja

sta ti imas protiv 16-godisnjakinja??????????????????? Od čega se vi matore satirete:(:(:(:(

newerna_beba:
pa i nije.... moja generacija se u 17 počela satirati (sad je to ~tek u 17oj~),za koju godinu će početi od 14,pa 13... i tako... dok se ne budu rađale probijene.... tako da toga nije bilo prije nego tako sad sve mlađe i mlađe.... se satiru... ovaj uče... svašta uče....
a chek y tvojoj generatziji ne postoje izyzetzi gde sy to radile i pre 17-e?
gledam i y mojoj sql...pa daj boze da sy njih 2-3 iz tzele generatzije pochele da se satiry...ne mozemo sad na osnovy par primera generalizovati stvari i sad misliti da je tzela generatzija takva...
i bykvalno se y tzeloj my sql svi satiry od ychenja...y pravom smisly te rechi :lol:
satiranje od drygih stvari nam je josh yvek nepoznato...al' za godiny dana tje se valjda i to promeniti...

granica je 89god...to se pokazalo tako jos u 4-om gimn iako sam se zarekla da je necu preci dok ne napunim makar 21,22 jer sam smatrala da su sve to deca,ta 89 :P ali eto...a sto se tice toga da bude stariji,hm,ranije je bilo 80-o,ali sam pomerila na 79 :P koliko pomeram,doci cu do 1921 :P

Lucky girl:
granica je 89god...to se pokazalo tako jos u 4-om gimn iako sam se zarekla da je necu preci dok ne napunim makar 21,22 jer sam smatrala da su sve to deca,ta 89 :P ali eto...a sto se tice toga da bude stariji,hm,ranije je bilo 80-o,ali sam pomerila na 79 :P koliko pomeram,doci cu do 1921 :P
Хух... ја таман помислих да си баталила своју генерацију :P

nensy4ever:
papyyyyyyyyy generatzijo vidi shta pishy...
pa naravno da se satiremo do ychenja...(papy vishe od mene al' nema veze...shtreber je to a i ch....) :lol:
ne ozb...shto yvek moram da chyjem ovakve priche vezano za moje god...jest' da je to sve polydelo...al' kao da nikad pre nie bilo tako ;P
Nisam mislila samo na '91god i naravno nisam mislila na sve...Ali chini mi se da se svake godine smanjuje granica stupanja u sexualne odnose i to uglavnom zbog zelje za dokazivanjem pred drushtvom.Shto je apsolutno pogreshno.

nensy4ever:
a chek y tvojoj generatziji ne postoje izyzetzi gde sy to radile i pre 17-e?
gledam i y mojoj sql...pa daj boze da sy njih 2-3 iz tzele generatzije pochele da se satiry...ne mozemo sad na osnovy par primera generalizovati stvari i sad misliti da je tzela generatzija takva...
i bykvalno se y tzeloj my sql svi satiry od ychenja...y pravom smisly te rechi :lol:
satiranje od drygih stvari nam je josh yvek nepoznato...al' za godiny dana tje se valjda i to promeniti...
sara ti je sve to lijepo objasnila.... prije mene... znači nisam generalizovala,izuzetaka ima u svakoj generaciji,samo što kako koja generacija sve je više tih izuzetaka,koji vise i nisu izuzeci.... nego ove sto su nevine sa 15-16 su izuzeci.... to se ne odnosi samo na tvoju generaciju,već i na mlađe od tebe.... kao i starije.... :wink:

nensy4ever:
papyyyyyyyyy generatzijo vidi shta pishy...
pa naravno da se satiremo do ychenja...(papy vishe od mene al' nema veze...shtreber je to a i ch....) :lol:
ne ozb...shto yvek moram da chyjem ovakve priche vezano za moje god...jest' da je to sve polydelo...al' kao da nikad pre nie bilo tako ;P
Pa satirem se,jeste,pa sta? (Od ucenja,naravno :P) Ali kakvih,ima ne smatram sebe za strebera,no to sada nije bitno!
Evo bas sam danas saznala da mi se jedna drugarica iz razreda pre jedno godinu dana hm... satrala! A da ne pominjem one koje znam da su negde u 13-14 pocele... I to je cinjenica da takvih ima koliko hoces...naravno ima i isto toliko dosta izuzetaka (ja i ti npr. :lol: )
A sto se tice teme:
najmladji 91
najstariji 89
Najmljadji sa kojim bi bila 91,nastariji 87.

ja sam svojevremeno imala drugaricu koja je vec sa 15 godina lupala recke(tako se ona izrazila) kako je s kim spavala....i tad ih je vec imala sigurno preko 10(s kojima je spavala)..inace njen pseudonim na Bezaniskoj kosi je Vasa pusacica....:P a cigare nisu u pitanju :P

u ljubav godine nisu vazne ali zavisi od pojedinca do pojedinca,koliko je neko spreman da da...ja sa svojih 20 god sam bila sa nekim ko ima 17 i mnogi to nisu mogli da shvate i bilo im je strasno ali nama to nije bilo bitno jer ljubav je jednostavno najlepse osecanje...

naravno da su godine bitne. iz iskustva znam da su mladji momci dosta nezreli i takodje ne preterano iskusni. stariji mnogo pametnije i zrelije razmisljaju. takodje nikada do sada mi se nije svidjao decko koji je mladji cak ni moje godiste. tako da ja najvise volim starije i naravno mnogo zrelije momke. mada ni jednom muskarcu bez obzira na godiste ne treba mnogo verovati, oni su svi isti! retki su izuzeci.a opet muskarci nekako vise vole mladje devojke, mada ni to nije bas uvek tako. sve u svemu mislim da ovde i nema bas nekog opsteg pravila. :-?

shushu:
a ti Vlado shto shetash '94 :p
vlado??? jbt.
a143.gif

aneleja:
, oni su svi isti! retki su izuzeci.a opet muskarci nekako vise vole mladje devojke, mada ni to nije bas uvek tako. sve u svemu mislim da ovde i nema bas nekog opsteg pravila. :-?
najlakse je reci svi su isti......... :roll: a zasto zene nisu sve iste?zasto se njima nikad ne pridaje taj epitet.....ma svi smo mi isti :P

ne, najludje mi je kad neka devojka kaze posle sexa "on me je iskoristio"
a sta, ti njega nisi iskoristila? sta, tebi i nama ostalim curama je sex smrtna kazna i ne uzivas i sta, ti njemu cinis uslugu, a on tebi ne? 'aaalo, oboje ucestvujete
e070.gif

Back