Године, љубав, секс...

Да ли је нормално да старији и млађи дискутују по питању секса, љубави и слично?

• Није

• Јесте

• Немам мишљење

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Nisam primetio nikakvo odupiranje.
Retko kada se zakacim na temu seksa ali i tu imam dobru komunikaciju sa zenama koje su starije od mene.
Lakse prihvatam savete od njih i nemam problema toliko da pitam sta mi nije jasno.

Ja ne znam :sad2:

Vidi profil :lol:
Ne krijemo svi godine, kod mene je to vidljivo svima.

Ала се правиш наиван... z:lol:
Одупирање се види и осети и кад се неприча о сексу, узми у обзир да комуникација се несводи само на секс, већ се у 90% случајева дискутује о свему другом, а између редова се убрзо јавља и тај "набој", који се једноставно једини и намеће кроз дискусију о било чему другом... :)

Ма како да не, очекујеш од сваког да прекопава по туђем профилу? То никад нерадим, осим кад морам и желим да прошањем неку поруку или поставим нешто на зид.. :)

Ала се правиш наиван... z:lol:
Одупирање се види и осети и кад се неприча о сексу, узми у обзир да комуникација се несводи само на секс, већ се у 90% случајева дискутује о свему другом, а између редова се убрзо јавља и тај "набој", који се једноставно једини и намеће кроз дискусију о било чему другом... :)

Ма како да не, очекујеш од сваког да прекопава по туђем профилу? То никад нерадим, осим кад морам и желим да прошањем неку поруку или поставим нешто на зид.. :)

Kakav naboj?
Kada razgovaram o necemu drzim se te teme. Nije mi logicno da sa pitanja o geografiji skrenemo na pitanje o udobnosti lokalne livade.

Ne gledas svakog nego samo ono sto te zanima.

За многе је ситуација деликатна, поготово на просторима Балкана, где се односи старијих и млађих по питању љубави и секса, мислим на комуникацију путем интернета, телефоније, модерне технолије, још увек сматра бауком.

Какво је ваше мишљење, да ли је непримерено владање старије особе са млађом по питању дружења, шали, изношењу мишљења о многим шкакљивим ситуацијама, темама из реалног живота? :)

da normalno je...al zamisli cerku koja pita caleta nesto za keks sa deckom?slogXD
mislim da je ok diskutovati al treba birati osobe...

da normalno je...al zamisli cerku koja pita caleta nesto za keks sa deckom?slogXD
mislim da je ok diskutovati al treba birati osobe...
Ja nigde nisam pomenuo bliske rodbinske odnose... :)

Prema tome, zna se šta se podrazmeva... :)

- - - - - - - - - -

Kakav naboj?
Kada razgovaram o necemu drzim se te teme. Nije mi logicno da sa pitanja o geografiji skrenemo na pitanje o udobnosti lokalne livade.

Ne gledas svakog nego samo ono sto te zanima.

Ti ne osečaš nikad ništa kad diskutuješ sa suprotnim polom? :lol:

Ako diskutuješ sa nekom ženom, ti nevidiš ženu, suštinu njene priče, sve ono što govori i što je prikriveno? :lol:

Kakiš sad kao kamila! Osim ako nisi ženomrzac... :lol:

Ti ne osečaš nikad ništa kad diskutuješ sa suprotnim polom? :lol:

Ako diskutuješ sa nekom ženom, ti nevidiš ženu, suštinu njene priče, sve ono što govori i što je prikriveno? :lol:

Kakiš sad kao kamila! Osim ako nisi ženomrzac... :lol:

U vecini slucajeva ne osetim nista. Vazi i za RL.

Nisam zenomrzac ali i ne imitiram kamilu.
Usamljen sam stvor i ne snalazim se u komunikaciji, to je mozda jedan od razloga zasto ne primecujem seksualnu tenziju u razgovorima sa suprotnim polom ali je verovatnije da je nema.

U vecini slucajeva ne osetim nista. Vazi i za RL.

Nisam zenomrzac ali i ne imitiram kamilu.
Usamljen sam stvor i ne snalazim se u komunikaciji, to je mozda jedan od razloga zasto ne primecujem seksualnu tenziju u razgovorima sa suprotnim polom ali je verovatnije da je nema.

Разумем... :)

Деловао си ми као срачунат и лукав у прошлим постовима. Обично срачунати и "успешни" праве се да непримечују и држе се стриктно и буквално теме и речи, чиме се бране јер не желе да упадају у ситуацију са неким особама супротног пола, док неки прикривају своје намере, да се незна где и на коју/га ће ударити, тј, искористити за секс... :)

Имамо две ситуације у комуникацији са супротним полом, када се манифестује сексуални нагон, када зрачи, а нема знакова за било какву врсту зближавања, и онда када жели нешто. Вечином је тешко препознати да ли жели или не жели нешто, ако особа сама то на неки начин не покаже... :)

Разумем... :)

Деловао си ми као срачунат и лукав у прошлим постовима. Обично срачунати и "успешни" праве се да непримечују и држе се стриктно и буквално теме и речи, чиме се бране јер не желе да упадају у ситуацију са неким особама супротног пола, док неки прикривају своје намере, да се незна где и на коју/га ће ударити, тј, искористити за секс... :)

Имамо две ситуације у комуникацији са супротним полом, када се манифестује сексуални нагон, када зрачи, а нема знакова за било какву врсту зближавања, и онда када жели нешто. Вечином је тешко препознати да ли жели или не жели нешто, ако особа сама то на неки начин не покаже... :)

Znam da ima i takvih ali nisam medju njima.

Meni ne pomaze ni crtanje :(

Znam da ima i takvih ali nisam medju njima.

Meni ne pomaze ni crtanje :(
Свакако да не желим да вређам, ни тебе ни друге, само дискутујемо о евентуалним ситуацијама. :)

Мене некад баци у несвест, тј, запање неке жене које неводе рачуна ни очему. Лепе, згодне, ебузовне, "опале" се са неким и дођу на неки скуп, састанак, било шта јавно, где се толико снажно из ње осеча секс, да све око себе збуни, осим оних који су навикли на такве ситуације. Многе то намерно чине, свесне себе, да би декструирали/минирали некога на пословном/приватном плану.. :)

Скоро сам имао такав случај, али умем и могу да се носим са таквом ситуацијом. :)

Значи, вас две сматрате да старији нетреба да комуницирају са млађима...

Па онда предложите одговорнима овог Форума да подесе тако да при регистрацији сваки посетилац мора да стави доба старисти, датум рођења у комплету, и то да буде видљиво свима! :)

Како ја могу знати колико ко има година, да гледам у пасуљ? :lol:

Na temelju čega si zaključio da ja to moje mišljenje?
Ti nisi površan čovjek, zato me iznenađuje ovaj tvoj zaključak, čini se da me ne pratiš pažljivo. :)

Na temelju čega si zaključio da ja to moje mišljenje?
Ti nisi površan čovjek, zato me iznenađuje ovaj tvoj zaključak, čini se da me ne pratiš pažljivo. :)

У праву си потпуно, јесам био површан, незамери лепото... :)
Намера ми је да мало подстакнем дискусију, затој ја то... :)

Али и да се спозна да комуникација на интернету у вечини случајева омогучава и дискусију са непознатима који крију свој идентитет, старосно доба, па чак и пол... :)

У праву си потпуно, јесам био површан, незамери лепото... :)
Намера ми је да мало подстакнем дискусију, затој ја то... :)

Али и да се спозна да комуникација на интернету у вечини случајева омогучава и дискусију са непознатима који крију свој идентитет, старосно доба, па чак и пол... :)

Ovim si sve rekao, u tom je i problem takve komunikacije, jer nikad ne znaš tko je s druge strane i kakve su mu namjere, a zbog takvih koji nemaju čistu dušu i čiste misli, stradaju i oni koji imaju.
Inače, svi smo mi u poziciji da budemo i učitelji i učenici, postoje i mlađi i stariji od nas od kojih možemo i učiti i naučiti ih...ali pitanje koje se uvijek postavlja jest granica do koje se može ići, odnosno koliko se nekom nepoznatom može vjerovati, postoje li zadnje primisli...iako se to pitanje ponekad može pomisliti i za one koje poznajemo...

[/B]

Ovim si sve rekao, u tom je i problem takve komunikacije, jer nikad ne znaš tko je s druge strane i kakve su mu namjere, a zbog takvih koji nemaju čistu dušu i čiste misli, stradaju i oni koji imaju.
Inače, svi smo mi u poziciji da budemo i učitelji i učenici, postoje i mlađi i stariji od nas od kojih možemo i učiti i naučiti ih...ali pitanje koje se uvijek postavlja jest granica do koje se može ići, odnosno koliko se nekom nepoznatom može vjerovati, postoje li zadnje primisli...iako se to pitanje ponekad može pomisliti i za one koje poznajemo...

Све си тачно изнела. :)

Да, Границу мора свако сам проценити, и што је проблем, а то је тек кад спознамо са киме комуницирамо, и у ком смеру води саговорник/ца, па се треба поставити онако како сматрамо да је најбоље за обоје.
Многи, колико сам запазио, препуштају се "да их вода носи", па зато долази до споја две особе које ниуком погледу нису једно за друго... :)
Једно мора увек бити "звезда водиља", без обзира о чему се дискутује, и колико се дубоко залази интиму.. :)

Što se tiče sexa,smatram da to nije nauka pa da treba nekog učiti...
Sasvim zadovoljavajuće to obavljaju i kerovi i majmuni i magarci pa i neuki
mladi homosapiensi!
Savete,oni koji bi da si još polepšaju te telesne kontakte,mogu naći i na netu ,u časopisima erotskim,
knjigama,fotkama itd...In vivo bi neki matori perverznjaci da budu učitelji,a javi se ,tu i tamo po koja
učiteljica,ali to su više masturbanti-muški baš,a žemske ,uglavnom psihićki...
Nema tu dileme,bar za mene...
Mladost nalazi mladost,a matorce baš ponekad "usere" poneka Elektra ili vremešne dame neki Edip koji boluje za kevama...
Naravno-tu su i cure za pratnju,splavarke,sponzoruše i u krajnjoj instanci -obične prostitutke...Babe teže nalaze
momke za pratnju,žigola i mušku prostitutku...
Mada je svakako najlepši deo flert i to onaj koji erotizira...
Retko kad ne flertujem s damama,baš kad sam u poslovnim gomnima šta se i ne dešava retko-onda ne,ali inače...
I mogu reči da je flert moguć i matoraca s mlađima,ali da je bezazlen i manje usmeren...
S generacijom se desi da flert od e do kraja...:zstidljivko:Bože moj-krv nije voda i uzavri ,a onda bešte noge!:hahaha:
Inače,ako su dame s nama,naravno da nisu klinke...Šta znam da neka nije koleginica moje ćere s faksa,a onda da viš bruke!:rotf:
Može ,tu do desetak godina mlađe-veći jaz baš i nije zanimljiv...Jedino ona kući ne sme da nešto nanjuši,a ako i nanjuši-mora
da padne dobra priča...Jeste-prvo treba naučiti moleraj...:zelenko3:

Са вршено је небитно колико је ко стар. Под условом да су обе особе изнад 18 година.
Ево, ја чим:mrgreen: сам напунио 18 година, одмах сам почео са бабама да дискутујем о сексу!! :mrgreen:

Back