GODINE I LJUBAV...

Ja sam vec mesecima zaljubljen...

JA sam se zaljubio, tako nekad po ceo dan mastam, pogotovo kad legnem navece zagrlim jastuk mastajuci da mazim nju. I razmisljam da ljubav ne zna za godine i da je jako volim.

Ne znam da li da joj kupim cvet ili neku cokoladu, da shvati i da se mane glumatanja , da ja znam da je ona dobra i cedna devojka i da ona mene zavoli kao ja nju.

Ako imaš lovu sve je moguće. :kafa:

Kakvi parfemi od 100 evra?

ljubav ne zna za granice ni za godine ni za pare itd... Sta vi znate sta je ljubav.
ZA mene je cokolada simbol ljubavi kao i cvet.

U zadnje vreme cesto je sanjam. Nekad u lepim snovima, kako smo zajedno, kako pricamo, mazimo se, a nekad u ruznim snovima, recimo tako pre tri dana sanjam kako ja dolazim na njezina vrata a otvara vrata neki covek i kaze Marina ovde vise ne stanjuje, odselila se. A meni kao da tlo pod nogam propada, brzo jurim iz zgrade, trazeci je po ulicama grada, a ulice su sve od nekih stepenica koje propadaju a ja jedva grabim da odam. Tu noc sam se probudio u goloj vodi, sav uznemirenm, znojav iscrpljen.
Brzo izlecem iz svog stana i idem po mraku do njezinog kad onda shvatim gde sam posao. Vratim se opet u svoj stan i zaspim ponovo u bunilu.

Prvo ja sam rodjen u NS i valdja se ispod slike pise gde si rodjen, kao u vozackoj dozvoli. Tako da ne znam na sta si mislia.

Drugo ja jesam i ljubazan i zainterosovan ja sam ipak iz Novog Sada, nisam ti ja neki tamo beogradski dosljak sa planina.

Bas super sto si napisao ime,i fakultet na kojem nema milion studenata, a zena manje....i da je prva godina, i koji joj je rodni grad.
Barem par osoba koji je znaju ce skontati da se neki matorac iz njene zgrade lozi na nju ~~~~

Prvo vidi se da nisi vaspitana, treba da mi se obracas sa VI i da me ne nazivas matoac.

Da li tako svog oca nazivas?
Drugo ja ovde nisam nikog vredjao tako ako mislite da me vredjate zaobidjite ovu moju temu i mene.
Sram te bilo.

Prvo vidi se da nisi vaspitana, treba da mi se obracas sa VI i da me ne nazivas matoac.

Da li tako svog oca nazivas?
Drugo ja ovde nisam nikog vredjao tako ako mislite da me vredjate zaobidjite ovu moju temu i mene.
Sram te bilo.

Zasto se nalazis uvredjenim? Devojka ti lepo kaze.
Trazis postovanje, obracanje na Vi, a pogledaj malo bolje temu.
Nije ona matorac koji je postavio temu i koji je zaljubljen u dete od 20 godina (gledano nije dete, ali za tebe jeste )
. Ona je cak i starija od te kojoj mozes mozda i deda da budes.
Za kraj, SRAM tebe bilo!

isam jedini koji ti ovo pise ali je tako, ako imas stan prodaj, kupi neki besan auto, odi kod stiliste da ti dotera izlged i sve ostalo i nema da brines ne samo ta padace sve mlade dame pa i one bas bas mlade od 18 leta

Back