Joj, ovo je agonija bez kraja... O tome kolik osam se finansijski uvalila, ne smijem ni da razmisljam... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

...samo da l' je izdrzljiv 
ja bih tako volela da probam vodeni krevet... je l' lezao neko?

kakav sam nokat zamislila, kontam da je bolje da probusi krevet nego mene...Zamisli navatas tipa i on ti ga probusi noktom...noznim....![]()

Zamisli navatas tipa i on ti ga probusi noktom...noznim....![]()
kakav sam nokat zamislila, kontam da je bolje da probusi krevet nego mene...
ja bih nekog koji uredno reze nokte...
pa da ukljucimo talasanje...![]()

eto... prava tema za mene... upravo sam narucio kuhinju... i nista drugo... sad, probacu da procitam sve postove i da pokupim koju dobru ideju... znam samo da to nece izgledati tradicionalno... i sto vise prostora iskoriscenog... pre nego pocnem da citam, lepo bi bilo da mi neko kaze da li je vec na temi neko postavio link nekog dobrog casopisa koji se bavi uredjivanjem stanova... nije to uopste lak pos'o, moram vam priznati...
E sad, mene zanima koliko te usluge diz.enter. koštaju?
Помножиш квадратуру са 10 и добијеш цену у еврима.
Mnogo ti to jevtino cenis....Помножиш квадратуру са 10 и добијеш цену у еврима.

eto... prava tema za mene... upravo sam narucio kuhinju... i nista drugo... sad, probacu da procitam sve postove i da pokupim koju dobru ideju... znam samo da to nece izgledati tradicionalno... i sto vise prostora iskoriscenog... pre nego pocnem da citam, lepo bi bilo da mi neko kaze da li je vec na temi neko postavio link nekog dobrog casopisa koji se bavi uredjivanjem stanova... nije to uopste lak pos'o, moram vam priznati...
Zamisli navatas tipa i on ti ga probusi noktom...noznim....![]()
podseća na orla, ako zante o kom antologijskom vicu je reč

Bog-me skupo...![]()