DjuraMornar
Iskusan
- Poruka
- 5.284
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

imam samo onaj improvizovani,na tockice gde sam morala da spakujem svu svoju garderobu i koji svaki dan popusta 
ja volim minimalizam u opremanju stana i kombinaciju metala i stakla ali je ceo stan opremljen u drvo.
mislim lepo mi to da vidim al poznajuci sebe nikad necu to uspeti da izvedem u praksi.
soba mi je ranije bila anemicno zuta,onda sam rekla da ocu da se farba u narandzasto i sad je drecava.i cela soba mi je inace blago psihodelicna sa gomilom stvari koje su konstantno van mesta i koje ne znam gde da smestim...prijaju mi sve te boje a krs i sve te stvarcice oslikavaju moj haos u glavi...kad god pokusam da spremim ne znam sta da radim
imam neki matori krevet koji je stariji od mene,hteli moji da mi kupe novi al ga ja nisam dala jer je to najudobniji krevet na kojem sam ikada spavala...
a volela bih metal i staklo i puno prostoraal eto zatrpana sam knjigama,detaljima i glupostima i sve brlozim ko hrcak.
he,ova djurina me setila na onug hunderwasera (ako sam lepo napisala) i njegovu kucu u becu...u tom je fazonu skroz ,mnogo je dobra i luda![]()

Koliko se trudite da izbegavate ili da smanjite garderobere, ormane, cipelarnike i sl. ?....Ili ima onih koji ne smatraju da zauzimaju previse prostora....Slazem se da se bez njih ne moze, ali ....

nemoj da ti posaljem mirku:mad:a sto si prekrecila, ebem mu.. bas je bilo veselo.. ja bih svaki put umro od smeha![]()
Jooooooojjjjj blago tebiiii:-|MRZIM ORMANE!
I godinama zivim bez njih, a sad sam nasla stan sa posebnom prostorijom za garderobu&cipele. Stigla sam u raj![]()

Obavezno pult sa barskim stolicama da može neko da mi pravi društvo.
... Biće sve to jadnog dana tako nadam se.
ops: 

Joooj, još ću maloops:
Veliko kupatilo sa podnim grejanjem. I volela bih nekako i tuš kadu i običnu kadu :rolleyes: pa kako kad budem raspoložena
Dečije sobe.
U bojama, sa onim dečijim bordurama, ima PRELEPIH
Jedna soba samo za igru. Kad porastu, biće njihova dnevna soba. Da dovode društvo a ne smetamo međusobno jedni drugima, a i ne sede po krevetima na kojima spavaju i ne ulaze obuveni i tako. Znači, dok su mali - sve bezbedno, bez ivica, sa lazy begovima za sedenje i goooomiiiila igračaka.
Velika terasa, nadkrivena i dvorište sa bazenom, ljuljaškama i toboganima![]()

Nama će biti gnezdo