Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 240.388
jao al je sve prenatrpano jedino ova poslednjaDonji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jao al je sve prenatrpano jedino ova poslednjajao al je sve prenatrpano jedino ova poslednja
...Stvar afiniteta i percepcije - poslednja fotografija je amaterska, snimljena iz specificnog ugla (cilj je bio prikaz podnih svetlarnika), te stoga deluje drugacije, ali mu detalji ne nedostaju...Divno,divno...
Ja nisam za minimalizam,to mi nekako sve deluje sterilno. Najvise volim eklektican stil,koji sam i primetila na ovim fotografijama. Obozavam to,samo za to mi treba malo veci budzet.
Hvala puno ugbr![]()
...Iz opisa dosadasnjeg izgleda sobe, kada su koloristicka shema i koriscenje aksesoara iz orijentalnih prodavnica (Indian Shop, ukoliko se ne varam) u pitanju, stekla sam utisak da bi ti odgovarali zivopisni, eklekticni enterijeri koji se zasnivaju na slobodnom kombinovanju razlicitih stilova, starog i novog, antikviteta, narodne radinosti i flea market ponude...Sustina je u pracenju vlastitog senzibiliteta i afiniteta, osecaja za stil, nijanse i detalje, spajanju nespojivog u estetski harmonicne celine, autenticnoj atmosferi i prici koju kreira licnost osobe koja u takvom prostoru zivi, a koju enterijer, idealno, reflektuje...

I ja bih zelela ovakav ormar... Jedino bi on bio dovoljan za sve moje stvari![]()

jastucici su kupljeni uz boju zidova
, bavi se covjek dizajnom i uredjenjem kuca, njega placju za usluge ja imam za free
Doduse i nemam puno po kuci dekorativnih sitnica pa nije bilo tesko odluciti gdje i sto staviti...ne volim kad je dzidzavo i natrpano

Meni sve neke sporedne prostorije vazne..ali landry room je veoma bitna prostorija u mojoj kuci
Ovo mi se svidja
![]()
![]()

i meni dosta, mada bih volila da je malo veca
Mogu ti reci spaaas
Moja nije ovako moderna ali sluzi svrsi, dvi masine za pranje, jedna susilica, police i prostor za slaganje vesai meni dosta, mada bih volila da je malo veca
Nikad dovoljno veliko![]()