Gm ne prodaje opel

• Začetnik teme Začetnik teme dr.mr
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ma pusti ti sad mene.......................
nego kako si preziveo ove lose vesti.................dzabe smo se radovali ovde prodaji opel; kad ono ostaje americki:evil:
nema veze imamo moskvica

Koje lose vesti?? Koga boli kita ciji je Opel....a logicno da ga GM ne zeli dati kad je taj Opel jedino sto dobro radi u citavom GM-u. GM nije ni zeleo da ga proda vec je nemacka vlada zelela da otkaci Opel od GM-a da Opel ne bi propao kao sto je GM.

A i kad smo kod novih das 7000 i kupis Sandero koji je bolji od tog raspalog Punta ili dodas jos 3-4000 i pazaris Hyundai i20 i imas 5 godina garanciju na citav auto. Na malo duze staze daleko isplativija kombinacija nego Punto.

A i kad smo kod novih das 7000 i kupis Sandero koji je bolji od tog raspalog Punta ili dodas jos 3-4000 i pazaris Hyundai i20 i imas 5 godina garanciju na citav auto. Na malo duze staze daleko isplativija kombinacija nego Punto.

pa sad ako krenemo tako da dodas jos par hiljada onda je i taj I20 sranje prema par hiljada skupljem golfu..............
ja sam samo rekao da je punto bolji dosta od lade, juga ili bilo kog istocnoevropskog s.ranja..............jer da nije tako ljudi ga ne bi toliko kupovali

svaka kombinacija je isplativija od raspalog kragujevackog punta

problem je u tome sto gologuzani u Srbiji nemaju ni tih 6.000 evra koje daju za punto nego pozajmljuju od prijatelja, podizu kredite itd itd a sve samo da bi se i oni jednom provozali u "novom automobilu". To su iste budale koje su svojevremeno kupovale nove jugice.

pa sad ako krenemo tako da dodas jos par hiljada onda je i taj I20 sranje prema par hiljada skupljem golfu..............
ja sam samo rekao da je punto bolji dosta od lade, juga ili bilo kog istocnoevropskog s.ranja..............jer da nije tako ljudi ga ne bi toliko kupovali

Onda je bolji i od mercedesa jer se vise prodaje od njega.

Pa i nije. Hyundai ti bolji auto od Golfa...Golf je obicno smece od auta koje je uz to nevidjeno precenjen na ovim nasim prostorima.

svaka kombinacija je isplativija od raspalog kragujevackog punta

problem je u tome sto gologuzani u Srbiji nemaju ni tih 6.000 evra koje daju za punto nego pozajmljuju od prijatelja, podizu kredite itd itd a sve samo da bi se i oni jednom provozali u "novom automobilu". To su iste budale koje su svojevremeno kupovale nove jugice.

Onda je bolji i od mercedesa jer se vise prodaje od njega.

pa mislio sam u svom cenovnom rangu................tj. u klasi malih automobila

Koje lose vesti?? Koga boli kita ciji je Opel....a logicno da ga GM ne zeli dati kad je taj Opel jedino sto dobro radi u citavom GM-u. GM nije ni zeleo da ga proda vec je nemacka vlada zelela da otkaci Opel od GM-a da Opel ne bi propao kao sto je GM.

Па то и јесте лоша вест, што Шваба није успео Амера да скине с цурца! Овако ће да отпусе 10-15 хиљада Шваба, да извуку шта може да се извуче и када га разхебу као што је њихова ауто индустрија разхебана, онда га можда некоме и дају!

Па то и јесте лоша вест, што Шваба није успео Амера да скине с цурца! Овако ће да отпусе 10-15 хиљада Шваба, да извуку шта може да се извуче и када га разхебу као што је њихова ауто индустрија разхебана, онда га можда некоме и дају!

Pa losa je za Svabe i Opel.

punto uz zamenu za krs kosta 5.999 evra, za te pare nemas da kupis nijedan drugi noviji auto
nadam se da ti je sad malo jasnije

За 6000 можеш да купиш, голо го.вно о 1200 цм3 без грама додатне опреме, о клими да не трошим речи. Пунто, Фиат и Млађан су највећи српски непријатељ! Не бих купио крагујевачког пунта из принципа, ма нема шаје!

pa voze i fice stare 30 godina..............ali poenta je da golf dva star toliko drzi cenu od par hiljada evra..............nije to dzabe.

Hahahah!!! Pa to je zato sto se seljacine ovde primaju na Golf a ne zbog toga sto je on ultra kvalitetan...na zapadu ti plate i jos ti daju golfa tog samo da ga se otarase...a ovde vozis Golga 2 i baja si glavni u kraju.Cak ovde su ti cene nemackih kola vise nego cene ostalih automobila upravo iz razloga sto se ljudi ovde loze na nemacka kola a ne zbog toga sto su ona bolja od ostalih cak naprotiv

За 6000 можеш да купиш, голо го.вно о 1200 цм3 без грама додатне опреме, о клими да не трошим речи. Пунто, Фиат и Млађан су највећи српски непријатељ! Не бих купио крагујевачког пунта из принципа, ма нема шаје!

Za 6 soma recimo Ford Focus polovan pazaris :D ili neki Reno Megan,Pezo 307.......itd

Пунто је КУР.ЧИНА најгора на свету, хебо га Млађан Динкић!

Pa Golf je rang iznad a Hyundai i20 i Punto su u istom rangu samo sto je i20 milion puta bolji auto

Голф је по категорији изнад и I 30.
Чињеница је да је Голф прецењен, мада радо бих га поседовао.
Не бих имао ништа ни против хјундаиа I30 - одлична кола!
Све све само ПУНТО НЕ!

Back