GLUPA

ma ne opterecuj se uopste...to ti je moj savet...
prvo gomila informacija ovog tipa je nepotrebna - lepo je da ih znas,i ja isto volim da znam neke stvari koje hm dosta ljudi jednostavno ne zanima jer mi je zanimljivo,ali ne da bih nekome solila pamet :?
ozbiljno,sledeci put kad ti uradi tako nesto ispreskaci ga najstrasnije :lol:
i ovo nema nikakve veze sa gluposcu :)

opet kazem ovo nema veze sa gluposcu ali da ne znas sta su giljotina i iglo je po meni bas hc jer to vuce jos neka neznanja iz opste kulture :|

Znam šta su giljotina i iglo ! ;-):lol: Časna reč!!!!!
Glavicu vamo i caaaaaaaaaaaa:lol::lol:aap. To je humana egzekucija!:-D

Meni je to samo dosadno toliko da pocnu da mi podilaze zmarci koji mogu da me nateraju da zasmejavam sama sebe i da vristim od srece na sred fakulteta. To, kad pocnu da pricaju studenti o tome koliko je kome trebalo da spremi ispit, ko je brze spremio, koliko je tamo nekome trebalo da spremi taj isti ispit... To je druga od dve stvari od kojih mi podilaze zmarci automatski. Prva je dobar decko.

A dobro, moje sve drugarice spreme ispit za pet dana. Mene sramota da kažem da mi je trebalo mesec... pa šššššššššš ćutim.
Bože opet sam glupa:sad::oops:

NIKADA, ali zaista NIKADA ne treba da te bude blam da pitas ono sto ne znas! :)

Malopre ischitah jedan blog na Krstarici, korisnik je preneo jedan pasus G.G.Markesa,
evo jedne recenice
"Covek ima pravo da gleda drugog coveka odozgo samo kada mu pomaze da ustane"

Nisi glupa.
Na tvom mestu ja bih promenila drustvo.

Ne smatram sebe najpametnijom osobom.
Bože sačuvaj.
Obožavam ljude od kojih mogu da čujem pametne i interesantne stvari.
Svi nešto znaju o čemu ja nemam pojma, ali zato tek imam 24 godine... imam vremena, saznaću .....

Ali me užasno nerviraju ljudi koji pokušavaju da mi pokažu koliko su oni pametniji od mene.:-(
I to na nekako čudan način...
Kao: pa ti ne znaš? Šta ti to studiraš?

Pri tom te osobe nisu se ni očešale o bilo kakvu višu školu.

Škola nije merilo, to znam, ali mene nije jasan taj sindrom,
ja nikada ne pametujem...
Da li je to neki kompleks neobrazovanih... ili šta?
Kako sa takvim ljudima?
Ponekad me neke izjave i povrede, jer ja njima nikada nisam skrenula pažnju da su plitki.
Da ne bude zabune, ti ljudi mi uglavnom nisu prijatelji ali sam na neki način primorana da pričam sa njima. Ne mogu da ih iskuliram, a ne znam kako da se postavim.
Dolazim u fazu da mi se gade....

Joj mila, zamisli kako je tim ljudima teško koji moraju uvek da budu u pravu i najpametniji.:lol:
Ja uvek samo na to pomislim.
Potreba za dokazivanjem osobe da je najpametnija ili pametnija je odraz njene nesigurnosti u sebe i slabosti pred tobom.
To ne treba da te tangira.;)
Saslušaš, kažeš '' u pravu si'', potapšeš dotičnog ili dotičnu po ramenu i produžiš svojim putem.

Prvi put tako, drugi put tako, trći put tako, a na dalje
MPM:-?
Ja sam histerična osoba.... Vezbam da ne pucam....
Il ću dobiti neku bolest il cu biti umiljata:shock:

NIKADA, ali zaista NIKADA ne treba da te bude blam da pitas ono sto ne znas! :)

Malopre ischitah jedan blog na Krstarici, korisnik je preneo jedan pasus G.G.Markesa,
evo jedne recenice

Nisi glupa.
Na tvom mestu ja bih promenila drustvo.
A ja se uvek setim pesme od ''Legendi'' :
Refren:
Pomislim nekad da sam na vrhu
Po amnom gledam ambise, mrak
A onda bacim pogled ka nebu,
Shvatim kako sam mali i kad sam jak.

Prvi put tako, drugi put tako, trći put tako, a na dalje
MPM:-?
Ja sam histerična osoba.... Vezbam da ne pucam....
Il ću dobiti neku bolest il cu biti umiljata:shock:
:lol:
Ja se, naprotiv, posle drugog puta desenzibilišem.
Drugi put, sprovodjenje identično oholog, prepotentnog i umišljenog ponašanja je samo dokaz da je ta osoba zbilja takva.
Pa neću valjda ja da je vaspitavam ili trošim svoje živce na nju- njega. ;)

jao a ti im verujes iz mesta?:confused:

A sta da im kažem.
Pa znate kakava su ženska prijateljstva.
Čim kažeš šta misliš............. cccccccccccccccccc cccccccccccccccc
Ajd reci drugarici da je debela...... ajd reci joj da joj je kosa katastrofa, ajd reci joj da sere......
NEMAS JE VISE.
Ili ce svima da raspreda kako si GARANT LJUBOMORNA zbog ne znam, čegam naći će cvećka neki razlog...
Zato

A sta da im kažem.
Pa znate kakava su ženska prijateljstva.
Čim kažeš šta misliš............. cccccccccccccccccc cccccccccccccccc
Ajd reci drugarici da je debela...... ajd reci joj da joj je kosa katastrofa, ajd reci joj da sere......
NEMAS JE VISE.
Ili ce svima da raspreda kako si GARANT LJUBOMORNA zbog ne znam, čegam naći će cvećka neki razlog...
Zato
ih sad
ja ne govorim drugaricama da su debele da ih ne povredim :lol:
ali ne das da te prave budalom
da je meni neka rekla da je spremila za 5 a ja spremala mesec pitala bih je kako je to uspela,kad je vec tako spretna sto to da ne podeli sa mnom
pa sad,i ako je tebi zaista potrebno mesec dana-nauci da prihvatis sebe i nauci druge da te prihvate

Uh, na faxu sam najvise mrzela bas te koji pred ispit kukaju "Jao nista nisam ni takla, nista ucila.. pascu.." i onda izadju i poloze sa 9 ili 10!! Mislim na koju foru? Lazu bre, pusti ih. Kukaju da ce pasti samo da bi imali opravdanje ako im se zaista to i desi. Zamisli da pricas kako si ucila pola godine i znas sve napamet i ne polozis :)

Znam i ja dosta "sveznalica". Imamo jednu takvu sa kojom se svi sprdamo. Sve zivo zna, od kuvanja do materinstva do automehanicarskih poslova! Ubije te u pojam svojim savetima. Jednu trudnicu je smorila zivu pricom o strijama, kako nista ne pomaze, ona se eto mazala litrima ulja i opet je u strijama, a tek sise sto ce joj se otegnuti... Jadna zenica se izbedacila. I onda ta sveznalica ode kod lekara zbog neke promene na kozi i on joj preporuci piling, pa dodje kuci i kaze "Jao rekao mi neki piling da uzmem, pojma nemam sta je to!"

To su sve ljudi koji su nezadovoljni sopstvenim zivotima pa drugima sole pamet. Nista lepo nemaju da kazu. Ispada da sve lose sto se njima desi mora automatski i drugima.

Mrzim i ja kad mi neko ko ima jedva 4 razreda osnovne i ne ume ni da se potpise pametuje o fakultetu! Zavrsim ga ja, trazim posao a oni pitaju "Pa kako ne mozes da nadjes?"
Za takve osobe je samo ignore opcija :)

I ja sam mislila, prvo da me ti ljudi testiraju...
Ja volim recimo hodajuće enciklopedije, ali one koji kažu
: EJ jel ti znaš da je dužina kopnene granice Španije1918 km?
Ok, ne znam, ali eto sada znam,
ali kada me brat moga verenika počne gnjaviti, to liči na ono....
noćima je čitao Vujakliju, naštrebao neke reči i sad
da te vidim.....:Ti, ti studiraš srpski, sta je polaristrobometar?
ne znaš.... to je.... bla bla bla, pa sta te uce....
A ja cutim....
Znas ono kad te kreten pravi kretenom.....................

Е, а што незнање поистовећујеш са глупошћу?
Мислим, што тебе вређа ако неко зна више?
И зашто мислиш да је то нешто уперено против тебе?

Шта знам, ја увек волим да разговарам са људима који знају нешто што ја не знам. Ако је то нешто што ме интересује, онда заиста уживам. Ето, не знам шта је то ''полари..брљабрљ''... не знам ни да откуцам (а студирала српски). Није ме срамота кад нешто не знам, нарочито не нешто што и не бих морала да знам, нешто што није из оквира моје струке или из најосновније опште културе...

Не мислим да људи који сазнају неки интересантан податак и који желе да то поделе са мном, имају за циљ да мене праве кретеном.:roll:
Некако, полазим од тога да ме никад неко други не може направити кретеном. То могу само ја! :wink:

A dobro, moje sve drugarice spreme ispit za pet dana. Mene sramota da kažem da mi je trebalo mesec... pa šššššššššš ćutim.
Bože opet sam glupa:sad::oops:

A ja spremim za 5 dana ispit ali necu to da im kazem jer ce posle da diskutuju o tome godinama a meni ce za sve to vreme da podilaze zmarci od toga.

Nije me sramota kada nesto ne znam.Najvise mrzim one ljude koji se prave da sve znaju ili da im je sve jasno,a zapravo nemaju pojma o cemu se radii.Imam jednu drugaricu koja bas takva.Uzme moje beleske iz hemije za prijemni i sve vice ''a to je to",''a ovo znam...'''ustvari uopste nema pojma sta tu zapravo pise i sta to znaci.ja uvek kazem kad ne znam i pitam sta mi nije jasno.
E a najjace mi je kada su neki izrazi ili strane reci u pitanju...I sad neki kompleks uhvati da koristi neki izraz,a ne zna sta to znaci....
Ali nisam od onih koji spustaju ili ismevaju te ljude.To su vecinom stvari koje svako moze da nauci i zapamti.

evo jedne recenice

Lepo recheno, no netachno.
Siguran sam da se ni cenjeni g. Markes ne drzhi ovoga. I ne kazhem da bi trebao.

ne znam ja nekad objasnjavam zasto ne znam ensto sto mi je kao blisko a nekad iskuliram sta sad ja njima da objasnjavam a mislim da im pitanje i nije toliko bez veze kao i da nisam ni ja bas ravnodusna.. da su me uboli negde.. da mi je svejedno ne bih se uzbudjivala. neko vesht bi uputio neko pametno kontrapitanje da se oni zamisle ili bi bio pametno drzak

ja isto ne mogu da spremim ispit za 5 dana a svi mogu ali aj sam to prihvatila.
u stvari ne mogui svi naisla sam na ljude koji isto ne mogu.
ja se onda pitam kako oni mogu a kako ja n emogu. a nekad sto bi me bilo briga. negde oni ne mogu nesto sto ja mogu i tako.

e ali ima i to da kad imas gomilu informacija u glavi nemas gde to da bacis.. jedino na milioneru.. i onda nekako to samo krene da iskace i mozda je tesko ne praviti se pametan. :IIII kao zamisli neka si kasirka a znas ovo i ono a to nikom ne treba.

ja isto ne mogu da spremim ispit za 5 dana a svi mogu ali aj sam to prihvatila.
u stvari ne mogui svi naisla sam na ljude koji isto ne mogu.
ja se onda pitam kako oni mogu a kako ja n emogu. a nekad sto bi me bilo briga. negde oni ne mogu nesto sto ja mogu i tako.
NIKO ne moze da spremi jedan obican ispit za 5 dana. Nije valjda da im verujes :shock:

e, mozda moze ako recimo prati predavanja.. ili moze nekako da sklepta.. moze i da nauci neke sablone kojima se taj ispit polaze, meni je to poslo za rukom jednom ali sam imala i dosta srece
znaci ono pratis predavanja i sednes 5 dana i naucis ajde to je valjda ok..
mozda i moze ne znam.. ko moze nek objasni kako.. mozda proradi neki adrenalin pa ubrzano pamti

koliko sam shvatila to su ljudi sa kojima si osudjena na komunkaciju,dakle nisu ti bliske ni drage osobe,pa ne vidim zbog cega bi ti njihovo misljenje bilo bitno...primer koji si navela je cista glupost sa njihove strane,tako da stvarno ne vidim razlog da razmisljas vise o njima..jednostavno im reci da te ne zanima sta npr znaci odredjena rec...imam druga koji je zaista preobavesten i ima potrebu da sve to prenese i meni,cesto krene da me bombarduje informacijama za koje ja nikada nisam cula...nekada me to zanima ali se desava da me uopste ne zanima to sto prica ili jedno stavno nisam raspolozena sto mu tada otvoreno stavim do znanja i nema nikakvih problema...

pa verenikov brat mislim s njim ce bas biti osudjena ... :I kazi mu lepo da si glupa i da nista ne znas a kad te pita sto se onda moj brat zeni kazi pa bas zato.
eto sad sam ja mozda pametna ?

Back