Glumci u cijoj glumi uzivate

A. Hepburn.

tumblr_m66jqdGoQc1rr6fg8o1_500_large.jpg

goxy,super ukus sto se tiche glumica. ja sma mislila da sam jedina osoba koja voli dzodi foster. i ne priznajem da je lezbacha :lol: . negiram do smrti. tilda je super.

60020-javier_bardem.jpg

hamon hamon, zivot je more,gojini duhovi,nema zemlje za starce ( :heart: ) ,viki kristina barselona i eto sad,biutiful.
nadjoh na IMDBu the dancer upstairs, dje glumi sa dzonom malkovichem.film ima trista i jednu manu,iako je gledljiv.bardem i tu briljira,sjecam se da nijesam mogla izgasit' tv upravo zbog njega.

Jede.

pa mogu sve kad god hoce i onda im to dosadi,pa se moraju sjetit' necega novog...
bijashe da je ona pukla zbog onog lika sto je pratio, to sam nedje procitala...sto je bio opsjednut njome i sto je pratio i nikako ga se nije mogla otarasit'...jos je imala neko triperozno djetinjstvo,ludog brata,ludu majku...

meni je ona beskrajno simpaticna :D
u Crnom Labudu je pokazala da nije samo za zajebancije, a svuda je duhovita i prirodna ...ima to "nesto" ...nije ni pretjerano lijepa kad je gledas mozes joj nac' masu mana na faci i sve,ali je harizmaticna

i zanimljiva mi je zbog porijekla i sve....

http://1.***************/-g-wZ7Uw4YBQ/TzRkoe-290I/AAAAAAAAChM/g3L2foxO7t0/s1600/jason+segal.jpg

Daleko od toga da je neki super glumac,ali njegova toplina i neposrednost koju projektuje u ulogama me uvijek raduje kad ga vidim i nikad ne zazalim kad pogledam film sa njim, makar bio los, sto je rijetkost jer sve glumi u simpaticnim komedijama...dio Judd Apatow ekipe... a to sto se lozim na njega,to je jedan drugi entitet :mrgreen: Jason Segal lejdiz and dzentlmen

Back