- Poruka
- 6.538
Sergej Bodrov (nažalost prerano preminuo), Sergej Makovecki, Rikardo Darin, Nikita Mihalkov, Tim robins, Dzef Bridzis, Franis Mekdormand, Stiv Bušemi, Fernando Tehero, Ana Torent, Maribel Verdu, Belen Rueda...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Sergej Bodrov (nažalost prerano preminuo), Sergej Makovecki, Rikardo Darin, Nikita Mihalkov, Tim robins, Dzef Bridzis, Franis Mekdormand, Stiv Bušemi, Fernando Tehero, Ana Torent, Maribel Verdu, Belen Rueda...

Simon Baker.
Slazem se da ima prijatnu pojavu, a i nekako je harizmatican. Jesi li ga gledala u nekom filmu?
Ja ga nisam gledao u glavnim ulogama na filmu zato pitam. A ako kažeš da je taj Sex...loš onda da ne tražim...
Kakav glas
![]()
Simon Baker.
Nema ih mnogo.Neki me šokiraju savršenošću u jednoj ulozi a nesnalaženjem u drugoj...
Eto, ko je sad taj? Ja znam ko je, ali taj covek je potpuno nepoznati i ima samo par epizodnih uloga i kako ti uzivas u njegovoj glumi?
Penelope Dejvis.

Toširo Mifune
Da, on je kralj! Uvek je odličan - neverovatan, u stvari. Da li si gledao "High and Low" (http://www.imdb.com/title/tt0057565/ )? Ja sam bila toliko navikla da ga gledam u kimonu, pa mi je ovaj - savršeni - krimić bio zanimljiv i zbog promene okruženja : )
Nisam, ali stavljam ga na skidanje. Čovek je u samurajskim filmovima koje sam gledao savršen, naročito u Rašomonu i 7 samuraja
Uživam zato što sam veliki fan serije MENTALIST čiji je on glavni protagonista...Dakle, poznajem ga kao glumca iz serije...
p.s. vidiš da ipak ne znaš sve, čovek je velika televizijska zvezda.![]()