Glumci u cijoj glumi uzivate

Woody-Harrelson.jpg

http://4.***************/_5TjoHMxwekA/TL9dG3Bn2NI/AAAAAAAAA4w/DTr8tMjaDCA/s400/kenneth-branagh.jpg

Slazem se da ima prijatnu pojavu, a i nekako je harizmatican. Jesi li ga gledala u nekom filmu?

Jesam - svi smo ga gledali u LA Confidential, mala uloga, kao onaj glumac koga podmetnu gej političaru. U Đavo nosi Pradu je igrao zgodnog pisca, a u Sex and Death 101 (loš film) glavnu ulogu... Sad kada ovako razmislim, mislim da jeste dobar glumac, i jeste harizmatičan : ) ali da više dolazi do izražaja na TV (u seriji) - na filmu kao da ga regrutuju zbog lepote...

Eto, ko je sad taj? Ja znam ko je, ali taj covek je potpuno nepoznati i ima samo par epizodnih uloga i kako ti uzivas u njegovoj glumi?

Penelope Dejvis.

Uživam zato što sam veliki fan serije MENTALIST čiji je on glavni protagonista...Dakle, poznajem ga kao glumca iz serije...

p.s. vidiš da ipak ne znaš sve, čovek je velika televizijska zvezda. :)

Poslednja izmena:
Da, on je kralj! Uvek je odličan - neverovatan, u stvari. Da li si gledao "High and Low" (http://www.imdb.com/title/tt0057565/ )? Ja sam bila toliko navikla da ga gledam u kimonu, pa mi je ovaj - savršeni - krimić bio zanimljiv i zbog promene okruženja : )

Nisam, ali stavljam ga na skidanje. Čovek je u samurajskim filmovima koje sam gledao savršen, naročito u Rašomonu i 7 samuraja

Jack Nicholson, Anthony Hopkins, Christopher Walken, Gary Oldman, Kevin Spacey, Malcolm McDowell, Al Pacino, Christian Bale, Michael Caine, Lee Marvin, Jason Robards, Richard Widmark, Spencer Tracy, Henry Fonda, William Holden, Scott Glenn, John Hurt, Jeremy Irons, Richard Burton, Gabriel Byrne, Colin Firth, Sean Penn, Harvey Keitel, John Malkovich...

Susan Sarandon, Sigourney Weaver, Julianne Moore, Jodie Foster, Jessica Lange, Helen Mirren, Barbara Hershey, Barbara Stanwyck, Katharine Hepburn, Isabelle Huppert, Jennifer Jason Leigh, Annette Bening, Julia Roberts, Faye Dunaway, Emily Watson, Emma Thompson, Geneviève Bujold, Ellen Burstyn, Jane Fonda, Elizabeth Taylor, Jacqueline Bisset, Charlotte Rampling, Vanessa Redgrave...

Poslednja izmena:

Back