Glumci u cijoj glumi uzivate

Obozavam ga!
Ethan-Sandler-315x500-39kb-media-12619-media-133121-1203474404.jpg

Kad spomenu tu seriju uzivao sam u glumi detektiva Pembltona ( mislim da mu je ime Andre Broer ).

Pa koliko je covek rasturao najbolje ti govori da mi kao klinci,... recimo blejimo na cosku ili igramo fudbal... i onda kazes - " E palim gajbi, idem da gledam Pembltona", ili - "Pocinje Pemblton"... a ne - "Palim gajbi da gledam Homsajd", ... ili Pocinje Homsajd ...

Pemblton je bio sinonim za seriju...

Temuera Morrison

temuera_morrison-1.jpg

Temuera_Morrison_24013_Medium.jpg

... koja faca brate, isti je Rej Sejfo, legenda K1 ringa... gledao sam ga sad sa Rej Winstonom u Tracker-u... u Blueberry-ju ga se ni ne secam... secam ga se da je zajedno sa Deni Trehom u 6 dana 7 noci,bio jedan od gusara na gliserchini sa kalashem u zubima...

... ali ga se secam iz jednog filma mog detinjstva, koji preporucujem na odgovarajucoj temi...

Temuera Morrison

Temuera_Morrison_24013_Medium.jpg

... koja faca brate, isti je Rej Sejfo, legenda K1 ringa... gledao sam ga sad sa Rej Winstonom u Tracker-u... u Blueberry-ju ga se ni ne secam... secam ga se da je zajedno sa Deni Trehom u 6 dana 7 noci,bio jedan od gusara na gliserchini sa kalashem u zubima...

... ali ga se secam iz jednog filma mog detinjstva, koji preporucujem na odgovarajucoj temi...

Otkud ja znam čega se ti sećaš iz detinjstva? U svakom slučaju izvini, sad samo eliminiši citat i to je to...

Poslednja izmena:
... pa nije brate, kazo sam lepo, nego ona mora u svakoj chorbi da bude mirodjija... sta je mislila da cu da postavim...?... Barbwire sa Pamelom...

... nema veze, ionako sam zreo za penziju...

Sklonila. Drugačije vidimo stvari - ja bih se obradovala da se neko seti iste stvari kao i ja, kao što se obradujem svaki put kad mi neko prekine monolog (a ne dešava se često, gle temu o ženskim filmovima, nema žive duše, kao da niko ne gleda ljubavne filmove), a da sam znala da će tebe da iznervira, odmah bi sklonila...

Poslednja izmena:

Back