Moderna Pevacica
Elita
- Poruka
- 16.002
Obozavam ga!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad spomenu tu seriju uzivao sam u glumi detektiva Pembltona ( mislim da mu je ime Andre Broer ).
Temuera Morrison
![]()
... koja faca brate, isti je Rej Sejfo, legenda K1 ringa... gledao sam ga sad sa Rej Winstonom u Tracker-u... u Blueberry-ju ga se ni ne secam... secam ga se da je zajedno sa Deni Trehom u 6 dana 7 noci,bio jedan od gusara na gliserchini sa kalashem u zubima...
... ali ga se secam iz jednog filma mog detinjstva, koji preporucujem na odgovarajucoj temi...
Auh, njega sam gledala u Once We Were Warriors... Nezaboravan.
![]()
... pa sta radis to Honduras, ja kazem sada cu da preporucim film & ti ga postavis ovde pre mene, stvarno nije u redu...

uh! svega je bilo na ovom pdfu ali ovakav bezobrazluk..
Evo ja sam citao prvo indie temu, ako ti je neka uteha![]()
... pa nije brate, kazo sam lepo, nego ona mora u svakoj chorbi da bude mirodjija... sta je mislila da cu da postavim...?... Barbwire sa Pamelom...
... nema veze, ionako sam zreo za penziju...
Niko kao Jim Carrey
Obožavam gaNiko kao Jim Carrey
![]()
Džim Keri je prilično dobar glumac što je dokazao i u nekomedijama...A za komediju je genije rame uz rame sa Edi Marfijem.

Ovo bi Ruski Tzar radio Sari Palin na pregovorimo oko nuklearnog stita... ccc
... pa nije brate, kazo sam lepo, nego ona mora u svakoj chorbi da bude mirodjija... sta je mislila da cu da postavim...?... Barbwire sa Pamelom...
... nema veze, ionako sam zreo za penziju...