goxy
Zaslužan član
- Poruka
- 105.785
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Čuo sam da je ''đubre'' kada se radi o saradnji sa drugim glumcima i ekipom generalno, čak je bio na vrhu nekih lista najgorih ljudi u holivudu...![]()

Ono što mi generalno smeta u današnje vreme je što su svi, bili glumci ili drugi, utripovali da su nešto mnogo važni i da bi svet explodirao kada bi oni nestali...Ne razumem tu egomaniju
ili nešto drugo normalno i skromno... Šta da ti kažem, oni su bre grozno bogati, evo baš sam danas pročitala da je Žizel Bunsen ili kako se već zove, teška 360 miliona dolara. eeeej, znaš koje su to pare, jbt. nije ni čudo što se lože da su bitni, kad im niko ništa ne može...

jel si ga upoznala Cico?@Honduras: Duso, znala sam da imamo nesto zajednicko. JA njega obozavam jos od kada sam bila mala devojcica i gledala Jentl. Barbra Stejsend mi je bila nekako neuverljiva, ali sam posle gledala samo zbog njega. Zelela sam da moj muz bude takav kao on. Samo se nadam da nece biti takav deda, kao sto je sada, duso, ali tako sladak kao u Jentl. Uh!
Meni je on više glumac za kursadžije...Msm to nije ništa loše teško je biti komičan, komičar, ali ceo koncept tih viceva i smejanja nije na visokom nivou više služi kao anestezija za mase...đoša
R.I.P. LEGENDO!![]()