Milos Grocanin
Obećava
- Poruka
 - 68

Наоми Вотс. Жена ме скроз одушевљава како глуми. Посебно је у 21 Грам одувала.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
	Adel Eksarkopulos u filmu Blue is the warmest color. Uživao sam.

meni se vise dopala ona druga, sa plavom kosom![]()
 Volim kako Roj glumi nenametljivo i bez arogancije a opet prirodno...Nikada više nećemo imati tako dobre glumce kao nekada.Uvek me podsećao na strica iako nisu fizički mnogo slični ali po duhu...I moj stric je umro mlad a bio je na putu za velike stvari...Volim kako Roj glumi nenametljivo i bez arogancije a opet prirodno...Nikada više nećemo imati tako dobre glumce kao nekada.
- - - - - - - - - -
Vidim da ga socijalni mediji vezuju samo za čeljusti, ja sam ga gledao u gomili drugih filmova...
sad bas gledam Sorcerer iz 1977, fino glumi
 Odličan je u Plavom gromu, Francuskoj vezi, Odiseji 2010...

Ledzer je objasnio kao Dzoker.
 Fantastična uloga. Meni je bolji od Nikolsona... možda i zato što me je Ledžer iznenadio.Razlika izmedju Nikolsonovog i Ledzerovog Dzokera je generacijska razlika u poimanju zla. Nekadasnje zloce su bile mala deca za ove danasnje koji su mnogo vise demonizovani. I Ledzerov Dzoker ima neki smisao za humor ali cinican i zloban. Ceo taj lik kao i mnogi drugi negativci koji se sada pojavljuju prosto zrace zlom. Ranije je to sve bilo dosta naivnije.
 Dobar komentar.