Glumci u cijoj glumi uzivate

Stvarno je kao tele na ovoj slici.....Los ugao....

Nego da odgovorim na temu

Al pacino
al-pacino.jpg

Entoni Hopkins

anthony_hopkins1.jpg

Ricard Gir

RichardGere.jpg

Sva trojica imaju neku "svoju" crtu u svakoj ulozi i to mi se dopada.

Jos od ``U ime oca`` to je definitivno Denijel Dej-Luis. Takvih je malo nabrojati.

Koplje ispod njega su mi Norton, Rokvel, Vudi Harelson, Busemi, naravno, stari dobri Son Pen i Nik Nolt, od starijih i prastarih, De Niro (iz starog perioda), Hofman, Voken, Henri Fonda, Piter O` Tul, Mekkvin. Od glumica baba Dzudi Denc je kraljica, Ava Gardner, jer je bila i kul riba, alkos i duvandzija, od danasnjih Monika em sto izgleda, em mogu mnogo priznatije holivduske starlete da joj ciste rekvizite.

Mogao bih da nabrojim milion dobrih glumaca ali svescu ih u kategoriju glumaca koji bukvalno mogu da glume sve. I veoma verno ulaze u svoje licnosti koje prikazuju.
Od glumaca: William Fichtner, Dustin Hoffman, Morgan Freeman, Kevin Spacey, Al Pacino...
Od glumica: Meryl Streep, Cate Blanchett, Glenn Close, ...

Jim Keri je verovatno najbolji komičar koji je ikada postojao.On od svakog filma može da napravi i napravio je hit. Možda preteruje i prenaglašeno glumi ali to tako dobro radi da je to neverovatno.Face koje pravi su više facijalna gimnastika nego izrazi lica. Pokreti su mu eksplozivni,snažni,brzi.Jednom mi se čini da je Rodžer Ebert rekao da je Jim Keri Džeri luis na spidu.

Back