Glumci koje ne uspevate da smatrate atraktivnim

ja promenila misljenje o njemu skoro, isla ona neka romanticna limunada, on jadnicak shljaker, ona bogatunka... pa se razidju pa se nadju posle 100 godina... a sve to on njoj prica u domu za stare ne bi li se setila :rida:
bome ima nesto

e meni je tu divan,mada realno vise zbog lika iz filma,nego lepote,mada sam izvalila da su zene pocele da se loze na njega tek kad se nabildovao u crazy,stupid love :D a meni je i tad ostao neprivlacan,iako mi je ovako ok,ne iritira me

mislis, nesto ovako?

jasonmomoa.jpg

jason-momoa-2011-4-1-0-41-15.jpg

:worth:

Ove slike su klasicna poza, a inace ja mislim da ovaj covek ima najnasmejanije oci koje sam ikad videla :D

na ovoj drugoj slici cu zamisliti da pokazuje prstom na mene i kaze doDZi :mrgreen:

Tom%20Cruise-DGG-036508.jpg

Posebno iritantan. Oduvek mi je ostavljao utisak kao da je devica u horoskopu. Ja inace ne pratim taj horoskop, ne verujem u njega, niti se razumem, ali eto, muske device me posebno nerviraju. Teski ljudi, snishodljivi, arogantni, uvek su oni u pravu, uvek su njihovi argumenti jaci, nisu fleksibilni, sa crno-belim stavovima, loze se na samuraje i zivot na vrskoj cuki u brvnari, kao usamljenici, ali trce po sumi i mnogo su zaebani.

I da dodam, imaju psa, jer ni jedno drugo bice nije u stanju da ih obozava i zavisi od njih onoliko koliko je njima potrebno. A potrebno im je mnogo.

Poslednja izmena:
:lol:
I za tu dvojicu se slažem! Kruz je oduvek na odstrel listi a ovaj guzati, kao i njegova žena, me neopisivo nerviraju

AAAAA istomisljenica napokon! Mene njegova zena (ni ime ne mogu da joj izgovorim) mnogo nervira. Cim je vidim na TV-u, odmah menjam kanal. Slucajno sam bila na nekom koncertu gde je ona bila gost, odmah sam izasla iz sale. Ne umem da objasnim zasto me toliko nervira, ali ja nju stvarno ocima ne mogu da vidim. Ona mi je iritantnija cak i od Karleuse, a i od Smorkimovica.

ooo da.
Ne znam, mislim da mene odbija najviše ta neka njihova starmalost i izveštačeni puritanizam...*** ko da su ih sastrugali sa manastirskog zida.
Device Marije:roll:
A pritom nemam ništa protiv vere i crkve zaista.

Ma i to, a brate mili, i foliraza i zamotana arogancija. Ajd on kao tu jos nesto i radi, igra, da ne ulazim sad u to koliko je dobar ili nije. Ali onaaaa, braaateee...stav kao da je snimila do sad deset albuma i kao da je Selin Dion. Narikaca obicna.

Back