Glumci koje ne uspevate da smatrate atraktivnim

Rajan Renolds

2v1ofnn.jpg

mada moram priznati da mi se kristen mnogo prolepsala s godinama... ili umisljam? ranije mi je bila ok,a sad ( pogotovo sa njenom pravom bojom ociju,ne smedjim kao sto joj je bilo u twilightu ) mi je nekako lepuskasta....na stranu to sto poprilicno lose glumi

Kad pricamo o atraktivnosti, nije mi bitno toliko koliko je neko lep, vec i neka harizma koja izbija, iz osmeha, ociju i sl. Ja nju prosto ne mogu da smatram atraktivnom jer je kao mrtvo puvalo, sva mi je musava, bilo u filmovima, bilo u intervjuima. Musava.

ma znam, gledala sam, ali dzabe. S ovim polu-spustenim kapcima i nadrkanim pogledom, mnogo mi je iritantan. Svaki put kad je zum na njegovu facu, meni dodje da osamarim ekran. Ja nekako povezujem da su ovi svi koji me nerviraju iz nepoznatih razloga, automatski isti ti koje nikako ne mogu da smatram atraktivnima (jer me nerviraju! :D).

ej otrovna...jel ovaj u pitanju http://www.imdb.com/title/tt0332280/ ?
'de si bre..:lol:
to je to matjko... samo moj review zesci :lol:
ma znam, gledala sam, ali dzabe. S ovim polu-spustenim kapcima i nadrkanim pogledom, mnogo mi je iritantan. Svaki put kad je zum na njegovu facu, meni dodje da osamarim ekran. Ja nekako povezujem da su ovi svi koji me nerviraju iz nepoznatih razloga, automatski isti ti koje nikako ne mogu da smatram atraktivnima (jer me nerviraju! :D).

:smajlikojibalavi: ja sve take neke nadjem posle mi kriv djavo :aha:
http://www.imdb.com/name/nm0331516/

Poslednja izmena:
joj sto je ruzan ovaj Bardem na ovoj gore slici..:eek:
ja sam inace jedna od tih sa foruma sto se lozi na njega..
napisala sam jednom prilikom da smatram Bardem-a hodajucim sexipilom ...i dalje tvrdim da je tako nema veze sto nekad nije bas atraktivan
gledajuci 'Vicky Cristina Barcelona' nisam mu nasla manu...:lol:

e super on glumi,gledala sam ga u vicky cristina barcelona ( mada taj film uvek zovem vicky cicky jer ne mogu da se setim celog naziva ),ali mi je opet nekako bljakav...lepsi mi je onaj njegov dvojnik,ne znam mu ime iz p.s. I love you :D

Back