Glumci koje ne uspevate da smatrate atraktivnim

to nazivanje dzulije roberts ruznom...
ljudi dajte...
samo zato sto je neko bio najpopularnije stvorenje nas vijetu,ne mora da znachi da je ruzan.
da je dobra glumica, pa nije,ali nije ni toliko losha koliko hejteri prichaju.
a ruzna u svom prajmu ne moze biti nikako. kad se nasmije,ofkors.

Meni je ona ružna - ima male oči zbijene uz nos i velika usta i ceo izraz lica nije preterano bistar, a ne ume da hoda nego se klati kao da je upravo sjahala sa konja.
Ovakva zapažanja bih u normalnim okolnostima zadržala za sebe, ali pošto je toliko hvaljena kao lepotica moram da se branim, da ne bi bilo ono hiljadu puta ponovljena laž postaje istina.
Hilari ima sličnu pojavu, ali uz to deluje i prostije i grublje. Možda su neke stvari na njoj, posmatrane odvojeno i lepe - oči, figura - ali celokupan utisak mi je loš, i od nje bih samo očekivala da me prebije i otme novčanik (to bi joj baš pomoglo, haha). Što možda i nije loše za film, tj. njenu karijeru - nema mnogo takvih žena.

julia-roberts-pose-29675.jpg

meni nije ruzna i nema mi previse ochi zbijene,naprotiv.
ako bi joj ista zamjerila,to bi bile ushi i prevelika usta.
a govorim u tom periodu "pretty woman" itd

:D Ja sam 86' :D
Ali verujem ti na reč

Definitivno sam zlopamtilo tako da :lol:

Mi smo skoro ista generacija :)

Dzulija nije akrep definitivno ali ima nesto odbojno u njenoj pojavi sto ja ne mogu da svarim

mi nidr, ako se govori o cisto fizickom izgledu onda je to ona tanka suva koza koja se rastegne kao guma kad se nasmeje da joj se vide desni i nedefinisane musave obrve i nedostatak higijene
http://1.***************/-D3Zpvs6CG7w/TZEvKIcqT9I/AAAAAAAABXs/j7k7HsZnfsI/s400/julia_roberts_hairy_arm_pits.jpg

Meni je ona ružna - ima male oči zbijene uz nos i velika usta i ceo izraz lica nije preterano bistar, a ne ume da hoda nego se klati kao da je upravo sjahala sa konja.
Ovakva zapažanja bih u normalnim okolnostima zadržala za sebe, ali pošto je toliko hvaljena kao lepotica moram da se branim, da ne bi bilo ono hiljadu puta ponovljena laž postaje istina.
Hilari ima sličnu pojavu, ali uz to deluje i prostije i grublje. Možda su neke stvari na njoj, posmatrane odvojeno i lepe - oči, figura - ali celokupan utisak mi je loš, i od nje bih samo očekivala da me prebije i otme novčanik (to bi joj baš pomoglo, haha). Što možda i nije loše za film, tj. njenu karijeru - nema mnogo takvih žena.
Meni Dzulija izgleda kao kreten,kao neko ko ne moze da shvati,ama bas nista,sto joj kazes.Prosto ne volim ljude sa telecim pogledom.Sva je nesrazmerna,usta su joj prevelika...Prosto,jedina asocijacija na nju mi je -debil...Kao los fotoshop...I u tu grupu idu mi jos Liv Tajler i Dzenifer Gardner.To su tri glumice koje nikako ne mogu da gledam...

meni je liv bjutiful. konjasta je,al onaj glasic i sve, nekako ti dodje da je pokrijes cjebencetom.
liv-tyler-20070627-275721.jpg

zaparvo,kad sad gledam slike kako kad.ima to cjebence i dalje,al ovako na slikama su joj usta malo spustena . mislim da ce kao baba izgledati ocajno.al kao bash mlada i u odredjenim ulogama...da,cjebence .

a gardnerova mi je uvijek lichila na dzuliju roberts,kao losha kopija. imam prema njoj odnos kao najgori hejteri prema robertsovoj. al ' je zhena biohemicar, fizikohemicar,takav neki trip.

Meni Dzulija izgleda kao kreten,kao neko ko ne moze da shvati,ama bas nista,sto joj kazes.Prosto ne volim ljude sa telecim pogledom.Sva je nesrazmerna,usta su joj prevelika...Prosto,jedina asocijacija na nju mi je -debil...Kao los fotoshop...I u tu grupu idu mi jos Liv Tajler i Dzenifer Gardner.To su tri glumice koje nikako ne mogu da gledam...
Odlično si se setila - meni se Liv ne dopada jer mi izgleda strašno američki, ima dosta godina a još uvek ima lice kao one leeeepe devojčice sa reklama, nema apsolutno nikakav izraz, a Dzenifer Gardner mi je kao karikatura, sa onim rupicama na obrazima i bodrim duhom, mogla bi da glumi u rimejku filma Serial Mom - psiho domaćica iz predgrađa koja na kraju pobije pola komšija. Dženifer Gardner u stvari liči na Đinu Dejvis - sličan su fizički tip, ali eto Đinu volim, simpatična mi je, i smešna na dobar način...

joj ja sam se kao klinka ložila na njega, glumio je u nekom borilačkom filmu, dal se zvao krvavi sport ili ne, ne znam
i onda u nekom tabloidu pročitam da je valjda izubijao ženu, da je baš onako izmasakrirao
i onda sam bila kao laaaažu, nema šanse, ali je spontano prestao da mi se dopada =/

Ako nisi gledala, pogledaj film Star 80, to mu je jedna od jezivijih uloga.

Liv Tajler je meni prelepa, ali izgleda mi tupavo.

I rizikujem opšti progon ali kapiram da se samo ja ovde ne zgražavam dlakama ispod pazuha :lol:
I baš mi je kul što je takva izašla napolje, na crveni tepih ili gde već.
Treba imati muda za to.
Ja ne podnosim dlake tako da ih odstranjujem koliko mogu i odasvud ali ne smatram da ljudima fali šraf u glavi ako oće da puštaju dlake. Niti smatram to ne znam koliko nehigijenskim. Ide mi na polni organ ta nagla mržnja prema dlakama, svi se ponašaju kao da su dlake nešto neprirodno, nešto što se ' desi '.
U fazonu ' WOOOO imaš dlake, ribo šta nije u redu sa tobom'.
Pa ono znaš..fali mi to što sam žena i što je eto majka priroda odredila da mi rastu dlake iako ti možda i dalje živiš u zabludi da su žene ćelave na strateškim mestima non stop.

I idi obrij vrat i leđa pa mi se javi dlakavi.

Možeš biti obrijana od obrva do nožnog palca a opet biti prljavuša bez stila.
I obrnuto.

Liv Tajler je meni prelepa, ali izgleda mi tupavo.

I rizikujem opšti progon ali kapiram da se samo ja ovde ne zgražavam dlakama ispod pazuha :lol:
I baš mi je kul što je takva izašla napolje, na crveni tepih ili gde već.
Treba imati muda za to.
Ja ne podnosim dlake tako da ih odstranjujem koliko mogu i odasvud ali ne smatram da ljudima fali šraf u glavi ako oće da puštaju dlake. Niti smatram to ne znam koliko nehigijenskim. Ide mi na polni organ ta nagla mržnja prema dlakama, svi se ponašaju kao da su dlake nešto neprirodno, nešto što se ' desi '.
U fazonu ' WOOOO imaš dlake, ribo šta nije u redu sa tobom'.
Pa ono znaš..fali mi to što sam žena i što je eto majka priroda odredila da mi rastu dlake iako ti možda i dalje živiš u zabludi da su žene ćelave na strateškim mestima non stop.

I idi obrij vrat i leđa pa mi se javi dlakavi.

Možeš biti obrijana od obrva do nožnog palca a opet biti prljavuša bez stila.
I obrnuto.

Smesno, ali lepo receno :)

Back