Glumci koje ne uspevate da smatrate atraktivnim

:ok:

large_image-1.jpg

Dominic Cooper

4_455397.jpg

Jeremy Sisto

Billy+Zane+Jasmina+Hdagha+dating+7NmjIz9JrxGl.jpg

Billy Zane

elijah-wood-431x300.jpg

Elijah Wood

gael-garcia-bernal-0.jpg

Gael García Bernal

Michelle Williams, Kirsten Dunst, Gwyneth Paltrow, Scarlett Johansson su po meni sasvim lepe

Slazem se sa listom ,ali zasto Will Smith (ovo je za Pussy), nije nesto mnogo lep, ali mi je jedan od simpaticnijih glumaca....

Sa ostalima se slazem, a zene vole ovo Elijaha zato sto ima stvarno prelepe plave oci (jesam musko, ali istina je, i ja bi voleo da imam takve :) )

jedno je biti simpatican, a drugo atraktivan ;) eto Elijah npr.
Will mi cak nije ni simpa, mnogo ga bre ima a nije mi jasno sta je tako ocaravajuce u njegovoj pojavi :roll:

Simpatican =lep (prijatnog lica).
To bi znacilo to .
Uglavnom se ljudi bas ne razbacuju sa tim "lep" , pa to kompenzuju sa simpatican.
Inace slozio bih se sa listom , mozda jedino Bili Zejn nije gadan (dok je jos imao kosu ), ovaj hobit je daleko od simpaticnog .

images

Sjajan glumac , ali ne previse simpatican .

Poslednja izmena:
ovaj hobit je daleko od simpaticnog .

:hahaha::hahaha:

Nzm zasto ali ovo me nasmeja

Jean Reno, hm... i njega su zene volele....

Orlando-bloom_2.jpg

Msm da je neko vec postavio, ali mi ne ulazi u glavu sta je toliko posebno kod njega...

Drugarica je htela da me ubije kada sam rekao da mi nije nista posebno, ali eto...

Takodje sam video da je neko postavio Jennifer Aniston, e pa za nju ja ubijam.... :)

Kome je bila simpaticna samo u Priajteljima nek odgleda Just Go With It...

courtney_cox1_300_400.jpg

I ona mi nije nista posebno... Daleko od toga da je ruzna...

simmons je super , al da je lijep,vala nije :lol:
Orlando Bloom je losa kopija Johnny Deppa (fizicki)... potpuno mi je nezanimljiv ,spicast i zenskast. Depp je makar zanimljiv, negdje.nekad.rijetko.meni.
jean reno ah...:heart: ...
inache ne volim tipove kao Gael Garcia Bernal, al on je izuzetak ... nije mi nesto "wow',al mi ej sladak :) ...ne bi ga stavila u top 10 ,al ne bi se zhalila ...usta...ochi...pogled...iako je nizak!

Poslednja izmena:
Meni je Gael Garcia mali presladak bre. Šteta što je nizak ali ima preseksi facu!

http://1.***************/-X6R_gDzneyQ/TiHzJZtIkXI/AAAAAAAADcw/ruOsuj3bwBA/s1600/image%2B2.jpg

=

388015_239776516087985_100001669161818_660780_950844818_n.jpg

A Ilajdža ima jako seksi oči. Ali generalno no me gusta.

Oh, a fellow memester. :mrgreen: I ja sam se skoro naložio na taj humor i 9gag.com . z:D
I think wild_child is pretty cool guy. Eh kills aleins and doesnt afraid of anything. :cool:

Užas! Juče smo se drugarica i ja na pauzi između predavanja uhvatile kako pokušavamo da složimo troll face :lol:

89279145.png

...mi je omiljen.:hahaha:
BTW, napalio sam neke strance na srpski jezik jer im je fascinantno što pišemo kao što govorimo i čitamo kao što je napisano, kao meme talk, "o hai" npr. :mrgreen:

I on i ženica mu su mi odvratni..tako su pedantno čisti i bezgrešni da mi dođe da povraćam

+1 :roll:

Back