Mrs.Nero
Aktivan član
- Poruka
- 1.594
a pacino je grdan ko lopov
On je meni totalno ružan lik....
Jeste faca,to moram da priznam,ali ima nešto ljigavo u licu...Da se tako izrazim....Uopšte mi se ne svidja...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a pacino je grdan ko lopov
Meni je Al bas sweet u Panic in the needle park i Dog day afternoon,a De Niro super izgleda u Taksisti....Gde ruzan... Pacino je meni bas bio lep na neki specifican nacin kad je bio mlad, u vreme kad je snimao Kuma 1/2, Serpika, Cruising itd. I De Niro mi je uvek bio mnogo zgodan, ali mi se nekako Al vise svidjao, ima nesto...![]()
Na zalost, lice mu se dosta promenilo sa godinama...kao i glas, nekad nije bio toliko rapav. Ono, ja volim malo rapave glasove, ali ovo je malo previse...
De Niro sa druge strane, nije se toliko fizicki promenio. Sada mi on izgleda bolje.
Slika se ne vidi, a link ne funcionise.E sad,ovakvi tipovi uglavnom nisu moj fah,ali on mi je nekako interesantan iako mi je suviše običan....
![]()
Slika se ne vidi, a link ne funcionise.
Ali vidim po nazivu fotke da je u pitanju ovaj lik: http://en.wikipedia.org/wiki/Desmond_Harrington
Secam ga se iz the Hole.
Svidjao mi se u The Human Stain.Wentworth Miller!!!!!!![]()
<3
Sladak.
Ali ipak je Benicio bolji ^^
<3
Sladak.
Ali ipak je Benicio bolji ^^
Волем такође,само ми је Бардем бољи за мало.![]()
Sta je ovo? Zamrla mi omiljena tema
Da se podsetimo ko je Apolon za sva vremena...
![]()