Glumci/glumice koje smatrate atraktivnim :)

Ingrid Thulin

thulin-1c.jpg

thulin-31.jpg

thulin-8.jpg

thulin-121.jpg

Bez uvrede,ali meni je on odvratan.
Znači,katastrofa...
Ali katastrofa....

Krejg je kad ga pogledam ruzan. Tacnije, on je sve sto ja fizicki smatram ruznim kod muskarca- plav, drljav i zeljav, sto bi rekla moja baka :)
Medjutim, covek je dasa po drzanju i stilu. To ne moze da se opise, jednostavno ima neku harizmu, dostojanstvenost i muzevnost. Time je pobedio utisak koji imam o njegovom fizickom izgledu.
Ruzan je, al' je faca :) Znam da je kontradiktorno, ali je tako :)
Naravno, nikad nece biti medju mojim miljenicima, jer nije sasvim po mom ukusu, ne ispunjava moje kriterijume muske lepote.
Ali ne mogu da kazem da mi je odvratan i razumem devojke koje ga smatraju privlacnim. U pitanju su njegovo ponasanje, dzanje i stav... ma kad vam ja kazem :)

Poslednja izmena:
Krejg je kad ga pogledam ruzan. Tacnije, on je sve sto ja fizicki smatram ruznim kod muskarca- plav, drljav i zeljav, sto bi rekla moja baka :)
Medjutim, covek je dasa po drzanju i stilu. To ne moze da se opise, jednostavno ima neku harizmu, dostojanstvenost i muzevnost. Time je pobedio utisak koji imam o njegovom fizickom izgledu.
Ruzan je, al' je faca :) Znam da je kontradiktorno, ali je tako :)
Naravno, nikad nece biti medju mojim miljenicima, jer nije sasvim po mom ukusu, ne ispunjava moje kriterijume muske lepote.
Ali ne mogu da kazem da mi je odvratan i razumem devojke koje ga smatraju privlacnim. U pitanju su njegovo ponasanje, dzanje i stav... ma kad vam ja kazem :)

Razumem potpuno šta hoćeš da kažeš.
Ima nekih za koje mislim isto tako,ali on mi je toliko katastrofalan,da mu je dzaba što je faca kad je tako ružan.z:mrgreen:
To recimo,mislim i kad je u pitanju Silvester Stalone i Nikolas Kejdž.
Ali,u svakom slučaju,razumem šta hoćeš da kažeš...z:)

Quiet Rebel: xexexe, wazno je da je on moj miljenik....... tudje mishlenje narawno poshtujem, i ne podcenjujem........z:)
Quiet Rebel: narawno da me je prwo kod njega priwukao njegow staw...... Onda swe drugo...... ali ima neshto u swom glasu neki shmek, koji me oraspolozuje......da se tako izrazim .....z:)
pozZzzzzz.........z:)

Quiet Rebel: xexexe, wazno je da je on moj miljenik....... tudje mishlenje narawno poshtujem, i ne podcenjujem........z:)
Quiet Rebel: narawno da me je prwo kod njega priwukao njegow staw...... Onda swe drugo...... ali ima neshto u swom glasu neki shmek, koji me oraspolozuje......da se tako izrazim .....z:)
pozZzzzzz.........z:)

Naravno da je najbitnije da je on tvoj miljenik.
Uvek je od onoga sto drugi misle vaznije sta ti mislis ;)
Mene je vecito bolelo uvo sta drugi misle i veruj mi cool je osecaj :)
Al' znas ti i sama, nema sta da ti pricam ;)

Sad sam gledala Dr.Hause i mnogo mi se swidja njegowa jasha i motor, i mawo ochi...........z:)

Izvini, ali šta bi trebalo „mawo“ da znači? Malo ili nešto drugo?

O ukusima ne valja raspravljati.

Ah, pa ako ne valja diskutovati o ukusima, onda ne valja diskutovati ni o čemu. :)
Ionako se svi isuviše razlikujemo u pogledima na svet... Ne samo u ukusima.
Poenta je u toleranciji. :)

Lana:
Volim i ja starije shmekere al vise profesorske tipove - tipa Jeremy Irons-a:D

Takođe. :ljubav:

Back