wild_child
Elita
- Poruka
- 18.479
Zanimljivo, meni je on ruzan

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Zanimljivo, meni je on ruzan![]()

Ukusi su razlichiti, meni se uglawnom swidjaju stariji shmekeri.....
![]()
.Mmmmmmmmmmmm, ljubaw moja!!!!!!!!
Al morash priznati da je zlochin shto se zabawlja sa ono dewojkom koja nema blage weza kako da se obuche za neku premijeru.........Ja je nebi izwodila iz kuce........
http://www.gettyimages.com/detail/84000651/WireImage
http://www.gettyimages.com/detail/84000931/WireImage
shmeker.........
Bez uvrede,ali meni je on odvratan.
Znači,katastrofa...
Ali katastrofa....

Znam da je kontradiktorno, ali je tako 

Krejg je kad ga pogledam ruzan. Tacnije, on je sve sto ja fizicki smatram ruznim kod muskarca- plav, drljav i zeljav, sto bi rekla moja baka
Medjutim, covek je dasa po drzanju i stilu. To ne moze da se opise, jednostavno ima neku harizmu, dostojanstvenost i muzevnost. Time je pobedio utisak koji imam o njegovom fizickom izgledu.
Ruzan je, al' je facaZnam da je kontradiktorno, ali je tako
Naravno, nikad nece biti medju mojim miljenicima, jer nije sasvim po mom ukusu, ne ispunjava moje kriterijume muske lepote.
Ali ne mogu da kazem da mi je odvratan i razumem devojke koje ga smatraju privlacnim. U pitanju su njegovo ponasanje, dzanje i stav... ma kad vam ja kazem![]()

Quiet Rebel: xexexe, wazno je da je on moj miljenik....... tudje mishlenje narawno poshtujem, i ne podcenjujem........
Quiet Rebel: narawno da me je prwo kod njega priwukao njegow staw...... Onda swe drugo...... ali ima neshto u swom glasu neki shmek, koji me oraspolozuje......da se tako izrazim .....![]()
pozZzzzzz.........![]()

Ukusi su razlichiti, meni se uglawnom swidjaju stariji shmekeri.....
![]()

Sad sam gledala Dr.Hause i mnogo mi se swidja njegowa jasha i motor, i mawo ochi...........![]()
O ukusima ne valja raspravljati.

Lana:Volim i ja starije shmekere al vise profesorske tipove - tipa Jeremy Irons-a![]()