Glumci/glumice koje smatrate atraktivnim :)

Joj, Raselu i De Niru si mogla staviti lepse slike :)
Aj ja cu da popravim utisak kad je De Niro u pitanju :heart:

OUaTiAmerica_063-2-1.jpg

bobdrinaoscar-1.jpg
midnight_run_04-1.jpg

ova druga jeste iz profila, al' mi je tu nesto mnogo fin i ko princ :rumenko:

E sad sto se tice ovih koje si nabrojala... pa gde je Valberg? :D Znam da njega uvek pomenes.
Svi su mi manje-vise ok, jedino ne kapiram sto Kan. On mi je malo ruznjikav. U Kumu je faca, al' mi je u principu ruznjikav. Ovaj dr iz Rezi me, mi je tetkast, to sam vec bila rekla. Daleko od toga da je ruzan, ali mi je nekako ko mukica, sta znam.
Met Dejmon je meni uvek bio simpatican, skroz je ok i kao glumac, a i deluje drago i neisfolirano.
Dina nesto ne preferiram, al' naravno ne mogu reci da je ruzan. Ja sam nesto uvek bila ravnodusna kad je on u pitanju.
Eto, rekla sam ko su najslabije karike :) a ostali su mi svi dase :ok:

Poslednja izmena:
Joj, Raselu i De Niru si mogla staviti lepse slike :)
Aj ja cu da popravim utisak kad je De Niro u pitanju :heart:

OUaTiAmerica_063-2-1.jpg

bobdrinaoscar-1.jpg
midnight_run_04-1.jpg

ova druga jeste iz profila, al' mi je tu nesto mnogo fin i ko princ :rumenko:

E sad sto se tice ovih koje si nabrojala... pa gde je Valberg? :D Znam da njega uvek pomenes.
Svi su mi manje-vise ok, jedino ne kapiram sto Kan. On mi je malo ruznjikav. U Kumu je faca, al' mi je u principu ruznjikav. Ovaj dr iz Rezi me, mi je tetkast, to sam vec bila rekla. Daleko od toga da je ruzan, ali mi je nekako ko mukica, sta znam.
Met Dejmon je meni uvek bio simpatican, skroz je ok i kao glumac, a i deluje drago i neisfolirano.
Dina nesto ne preferiram, al' naravno ne mogu reci da je ruzan. Ja sam nesto uvek bila ravnodusna kad je on u pitanju.
Eto, rekla sam ko su najslabije karike :) a ostali su mi svi dase :ok:

Valberga sam zaboravila... :eek: ...nije vise u top 5 ali je ipak tu blizu :D

Mark_Wahlberg_01.jpg

Meni je Raselova slika bas simpaticna,a u pravu si da sam mogla bolju staviti De Niru :)

Sto se tice Met DEjmona dobor si ti rekla :D...nije nesto lijep,ali je simpatican i dijeluje drago.

A Kan...paf aca mi je :D ...gledala sam ga u jos jednom filmu, ne mogu da se sjetim i tu mi je bio faca

Nego, znas li da je De Niro htio da igra Sonnyja?Moze se naci snimak sa audicije na youtubeu :D .

u pravu si da ovaj izgleda kao mukica,ali eto :mrgreen: ...ipak mi je lijep :mrgreen:

^ Znam to za De Nira i gledala sam video, cak mislim da si ga ti bila postovala :)
Pa smesan je na toj audiciji, bili su u pravu sto mu nisu dali ulogu, bolje lezi Kanu.

A sto ti Valberg ispao iz top5? :)

Joj sto ja ne volim kad se neko ovako slika, ne vezano sad za njega, pricam generalno. To go do pola, u gacama ili s malo odece sve u cilju da se istaknu misici... ne volim kad se neko slika tako.
To me sad podseti na Met Dejmona koji se u nekom intervjuu zezao da je upoznao Metju Mekonahija i da je provalio da covek uvek ide okolo otkopcane kosulje. To su ti dziberski fazoni...

Isto mislim za Seron..

A Nikol je ranije bila lepa,iako ne volim kad zena ima tako tanke usne kao ona...ALi,sad ih je napumpala,uzas...:roll: I ko grancica je gradjena:neutral:

Volim i Skarlet Johanson i Kate Winslet.Kad zena izgleda kao zena,sa strukom i oblinama,a ne ko izgladnelo devojce iz Afrike...:roll:::confused:

Za razliku od vecine holivudskih,one se ne stide svojih oblina,i ne teze ka mrsavosti..:)

Back