Glumci/glumice koje smatrate atraktivnim :)

Julian McMahon

5odnk5.jpg

:

U, ja volim takve frajere
Mnogo mu dobro pristaju uloge negativca - kao u Čarima
a to mi se sviđa :rumenko: :mrgreen:

Meni se ne sviđa zato što je oličenje muževnosti. Alfa-male i slično.

U ovoj eri metrosexualizma bash manjka takvih tipova.

I ovi noviji tipa Ryan Phillipe, Tom Welling, Chad Michael Murray uopće mi se ne sviđaju.

Tom mi je simpatichan. Ova dvojica su mi isuvishe njanjavi.

Može se odnositi i na Gary Oldmana koji je više po mom ukusu.

Naravno da se mozhe odnositi i na Oldmana. Samo shto je Oldman stara garda. Ovaj je nova nada.

^ Catherine Deneuve je i meni jedna od najlepsih glumica ikada :) Sinonim mi je za pravu damu. A i bila je ljubavnica Mastroianniu, znaci imala je ukusa :D Kazu da su i Catherine i njegova supruga bile uz njega kad je umro. Valjda zato sto Italijani tada nisu mogli da se razvode. Al' u njegovom slucaju je to bar bila pozitivna strana tog trenutka kada je napustao svet- dve zene su bile pored njega :)

Kad vec pomenu François Truffaut, ima jedna anegdota da je De Niro bio ljubomoran na njega u jednoj situaciji :) Valjda je Truffaut jako davno na nekom prijemu prisao De Nirovoj prvoj zeni i popricao sa njom, posle cega joj je rekao da bi voleo da glumi u njegovom sledecem filmu. I to se ne dopadne De Niru, bude mu valjda sumnjivo da joj Truffaut tek tako pridje i posle kraceg razgovora dodje na ideju da joj da ulogu. Tako da je De Niro, kako kazu, doneo sebi stolicu i seo tik iza njih, iako su oni stajali u razgovoru. (pretpostavljam da su to oni prijemi gde ljudi uglavnom stoje, cirkulisu po prostoriji i kao pricaju jedni sa drugima...)
Truffaut je tad bilo neprijatno, pozdravio se sa zenom i otisao :D

Back