Glumci/glumice koje smatrate atraktivnim :)

ChaceCrawford-1.jpg
1. Meni se od njega mnogo više sviđa (pošto pretpostavljam da gledaš Gossip Girl)
penn-badgley-dan-gossip-girl.jpg

Dečko je bombonica :heart:

pennbagley-danhumphrey.jpg

A i lik koji glumi njegovog ćaleta nije loš
matthew-settle-gossip-girl.jpg
tn2_matthew_settle_4.jpg

Ako mu je ovo ćaća dobar je :ok: Samo je seljacki sto se na drugoj slici drzi za onu stvar. Al' sta ce, rekli mu tako. Na prvoj je lep.
Meni on bolji od ove dvojice mladjih.
Bog te mazo, da mi momak nije moje godiste isla bih kod psihijatra ladno.
Ja sve volim neke starije i ovi mladjahni glumci koje vi kacite mi uopste nisu interesantni.

Poslednja izmena:
Ako mu je ovo ćaća dobar je :ok: Samo je seljacki sto se na drugoj slici drzi za onu stvar. Al' sta ce rekli mu tako. Na prvoj je lep.
Meni on bolji od ove dvojice mladjih.
Bog te mazo, da mi momak nije moje godiste isla bih kod psihijatra ladno.
Ja sve volim neke starije i ovi mladjahni glumci koje vi kacite mi uopste nisu interesantni.

:sad2:

a mark wahlberg?

:sad2:

a mark wahlberg?

Marko? :D

Pa zgodan jeste i muzevan, ali mi nekad ima malo monkey face :D
Nisam nacisto s njim zbog toga. Ali volim da ga gledam. Nekad mi je extra privlacan, a nekad onako.
Recimo da mi je simpa :ok:

Saro, jesi znala da su De Niro i on imali istu devojku? :rotf: Samo ne znam kad ju je ko. Reklamira riba Revlonove farbe za kosu, al' ne znam kako se zove. Provericu ako te zanima.
Eh Holivude selendro :dash:

Marko? :D

Pa zgodan jeste i muzevan, ali mi nekad ima malo monkey face :D
Nisam nacisto s njim zbog toga. Ali volim da ga gledam. Nekad mi je extra privlacan, a nekad onako.
Recimo da mi je simpa :ok:

Saro, jesi znala da su De Niro i on imali istu devojku? :rotf: Samo ne znam kad ju je ko. Reklamira riba Revlonove farbe za kosu, al' ne znam kako se zove. Provericu ako te zanima.
Eh Holivude selendro :dash:

Ima ponekad taj monkey face, kad je bio mlad je imao vise nego ponekad monkey face :mrgreen:
I meni je nekad jako privlacan a na nekim slikama je bas seljober.

Ccc...kakav je De Niro...chapava omladinu :lol:

bas me zanima ko je ona...ima dobar ukus kako god bilo :lol:

Poslednja izmena:

Back