Exaybachay1
Ističe se
- Poruka
- 2.914

Ashley Greene
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
meni je bolja sad nego ranije, a nikad se nisam lozio na nju nesto
kad sam saznao kakva je privatno sva atraktivnost je isparilaPogledajte prilog 1760248
ivana dudic
kad si već saznao kaži i nama ili ćuti, nej da se zaljubljujemo uludokad sam saznao kakva je privatno sva atraktivnost je isparila
bila u vezi s nekim kriminalcem, pa kad je njenom krivicom došlo do automobilske nesreće koja je njega ostavila nepokretnim šutnula gakad si već saznao kaži i nama ili ćuti, nej da se zaljubljujemo uludo
daj da za nepokretnog kriminalca skupimo neku kintu, opremu, štek.... nešto, m?bila u vezi s nekim kriminalcem, pa kad je njenom krivicom došlo do automobilske nesreće koja je njega ostavila nepokretnim šutnula ga
okej, smanji doživljaj... nisam ciljao na tvoj ukus za lepotudaj da za nepokretnog kriminalca skupimo neku kintu, opremu, štek.... nešto, m?
usput, samo sam hteo da kažem da je atraktivna, a ti pretrkeljiši biografiju i onih iznad![]()
jbg, tema je Glumci/glumice koje smatrate atraktivnimokej, smanji doživljaj... nisam ciljao na tvoj ukus za lepotu
ajde ne serri, naporan si do zla bogajbg, tema je Glumci/glumice koje smatrate atraktivnim
a ne moralnim gromadama, loše se čupaš iz promašenih komentara
moze link?bila u vezi s nekim kriminalcem, pa kad je njenom krivicom došlo do automobilske nesreće koja je njega ostavila nepokretnim šutnula ga
'Bila je uz njega, ali nikada se s njim nije pojavila ni na jednom događaju. Bila je svesna šta njen posao nosi sa sobom, nije želela da ljudi komentarišu njen izbor partnera, zbog toga nikada nije pričala o svom emotivnom životu, već samo o poslu'
ma sumnjivo je to meni, on kao nepokretan raskida vezu... plus sto se uopste petljala s krimosem'Bila je uz njega, ali nikada se s njim nije pojavila ni na jednom događaju. Bila je svesna šta njen posao nosi sa sobom, nije želela da ljudi komentarišu njen izbor partnera, zbog toga nikada nije pričala o svom emotivnom životu, već samo o poslu'
- Odlučili su da je tako najbolje za oboje. Ona će uvek biti tu za njega, kao i on za nju. Ipak, emocije su se ugasile, pa su odlučili da je najbolje da svako krene svojim putem. Ali je bilo ljudi koji su je zbog toga osuđivali, govorili su da mu je okrenula leđa kad mu je najteže. Ljudi svašta pričaju, a niko ne zna šta je prava istina.
i dalje ne znamo da l je na njenu inicijativu
njegov profil licnosti mi je mnogo veci turn off, premda malo znam o njemu. to sto su raskinuli, jbg, takav je zivot, ni njemu ni njoj ne bi nikad bilo isto kao sto je bilo pre toga, to su komplikovane stvari koje menjaju zivote. mozda je tako i najbolje.ma sumnjivo je to meni, on kao nepokretan raskida vezu... plus sto se uopste petljala s krimosem