Glumci/glumice koje smatrate atraktivnim :)

Pogledajte prilog 435752
ma kakva crna jaja, zbog ovakve bih naučio i da razvijam kore...:rumenko:
Da dobra je Naomi, narocito u filmu Mullholand Drive
8d3306184f52caae246b5f804f9c03a2.jpg

evo je sa Dejvidom Lincom

ma kakva crna jaja, zbog ovakve bih naučio i da razvijam kore...:rumenko:

Znaci ta tvoja idealna zena mora da bude zanemocala i sirota :lol:

Inace, nadam se da cu uspeti da ostarim makar upola tako lepo kao one, tako da ja njih smatram atraktivnim zenama.

19166_7604_49761465.jpg

54cbfc7a1ca1cf0a23acdbc1_image.jpg

Pre par dana sam gledala komediju "The love punch", Ema je tako simpaticna i sarmantna i diiivna :heart:

zzlove2.jpg

Prilozi

• 158921420_054009.jpg
    158921420_054009.jpg
    94,8 KB · Pregleda: 10
Da dobra je Naomi, narocito u filmu Mullholand Drive
Pogledajte prilog 435759
evo je sa Dejvidom Lincom

ne poznajem njene glumačke sposobnosti, par dodina nisam pogledao film, tek odnedavno opet počeo, što mi se ne sviđa hehe, iako mi je užasno, poznata, vjerovatno sam je negdje i gledao, naletjeh slučajno, dopala mi se, i rekoh da je okačim ovdje, tako što sam tražio Dzesiku Lang, e to je glumčina od žene, a i ženstvena je, iako nisam oduševljen toliko fizičkom pojavom...igraju zajedno u nekom filmiću The secret life of the lonely doll...

Znaci ta tvoja idealna zena mora da bude zanemocala i sirota :lol:

Inace, nadam se da cu uspeti da ostarim makar upola tako lepo kao one, tako da ja njih smatram atraktivnim zenama.

Pogledajte prilog 435757

Pogledajte prilog 435758

Pre par dana sam gledala komediju "The love punch", Ema je tako simpaticna i sarmantna i diiivna :heart:

Pogledajte prilog 435762

hej djevojčice, pa nema u starosti ništa loše...bore su predivne, ne stoje baš svakoj, ali šta sad...
inače, ove što sam kačio, su rekao bih njene fotke u tridesetim...ali ja nisam klinac, malo sam stariji magarac, tako da nemam ništa protiv, a i na bore nisam alergičan, kad vidim neku stariju bez bora,zahvaljujući raznim kremicama, i zatezanjima kože, dođe mi muka...te žene su tupave, ne kakim ti sad, pričam iskreno, iz dubine duše...ti ljudi što se stide svojih godina, su slabići, ne mogu da ih poštujem..:))

ne zezaj, pa nije ona anoreksična, kao većina onih manekenki...meni je taman, jer ja inače volim mršavije, ali ne baš onako kosturaste, koščate...:)

Komentar se odnosio na kore (za burek/gibanicu). Sigurna sam da Naomi jede :lol: ali najverovatnije ne jede masno testo, ne ide joj uz profesiju...

Da, Džesika Lang je super. Sad je gledam u seriji The Feud, odlična je... A zaljubila sam se u nju kad sam videla film Frances

f5283-2a.jpg

1347976767_frances.jpg

Komentar se odnosio na kore (za burek/gibanicu). Sigurna sam da Naomi jede :lol: ali najverovatnije ne jede masno testo, ne ide joj uz profesiju...

Da, Džesika Lang je super. Sad je gledam u seriji The Feud, odlična je... A zaljubila sam se u nju kad sam videla film
sudeći po muzici, mora da je dobar filmić...a i da nije, dovoljno je gledati Dzesiku nježnu, kako glumi, kako se ponaša, duša od žene...:heart:

Back