Glumci/glumice koje smatrate atraktivnim :)

Pajper:
Kako je on SLAAAAAAAAAAADAK!
mile920-1.jpg

000_wentworthmiller_prisonbreak.jpg
E bas sam htjela njega napisati-Wentworth Miller,bas je sladak,ima tako slatke oci,taj pogled.......i dodala bih jos - Josh Hartnett,hm i on je sladak!!!!!!!!!!! :D ;) Ima nesto i u njemu,definitivno ima necega.........
JoshHartnett009-1.jpg
hartnett-josh-photo-xxl-josh-hartne-1.jpg

Nitroglicerin:
@Benjamine ...kako mozes da se palis na kompjutersku animaciju ... aj to mi kazi ???

a Shreck ? jel te pali Fiona !?

LOL a jel misliš na finu u prvom ili drugom delu Shreka ??

Animirani lik iz Final Fantasy: The Spirits Within (Dr. Aki Ros) je neverovatno dobro animiran lik... a čoveka možda pali njen glas, koji joj je za ovaj film pozajmila Ming-Na, poznata američka glumica kineskog porekla ...

Nitroglicerin:
@Benjamine ...kako mozes da se palis na kompjutersku animaciju ... aj to mi kazi ???
a Shreck ? jel te pali Fiona !?
Da, pali me i animirana usnija redzhepova, mmm, ajde zalepi je pa da izbacim malog na tastere....
Mada, fiona je vise komican lik, neozbiljan, napravljen za decu.
Ne kao lik koji ima i vitla svojom seksualnoscu vec kao bezopasna lepotica princeza, ipak su to deca trebala da gledaju...
Kako mogu da se palim na comp anim...
za mene je to Aki Ross, ne nesto odradjeno u 3d studio max-u, ona za mene postoji, kao secanje i kao prica, ona je deo filma, ona je kao lik iz knjige. Kako to da covek smatra stvarnim lik iz neke knjige? Ako si citao 'gospodara prstenova' sigurno si prihvatao aruenu kao stvaran lik, ako te je prica ubedila. Ona ti je delovala stvarno.
'Final fantasy' ima dobru pricu, animacija me je uvela u svoj svet, koji sam prihatio uz izbor, odlucio sam da poverujem zato sto je tako fino odradjeno.
Ako meni postavljas pitanje kako mogu da se palim na nesto nestvarno, postavi sebi kako mozes da se palis na glumice, tj, njihove likove/uloge u filmovima, to su takodje fiktivne, nestvarne licnosti, one su samo predstava, tako i Aki....

Ming na je lepa zena, i da ima odgovarajuc, lep glas

78122-1025204401.jpg

Back