Glumci/glumice koje smatrate atraktivnim :)

220px-Famke_Janssen_cropped.jpg

http://3.***************/-TRSKf92vsQU/TbceNaAZz-I/AAAAAAAAAKM/-kIJ8XwN2hY/s1600/audrey_hepburn.jpg

Ja samo jednu od ove dve , ljeb ,flasu vode dnevno i nista vise u zivotu .Ko sisa ambicije.

Meni je Monika i lepa i zgodna, nema šta, ali prosto nije moj tip, nekako je savršena po muškom ukusu... ali nema ono što mene kao ženu više interesuje - ne deluje mi kao žena sa kojom bih volela da se družim, da idem na more, recimo. Nije mi neodoljivo simpatična.

Na more bih išla sa Suzan Sarandon, sa Sigurni Viver, sa Debrom Vinger, sa Frankom Potente, sa Džuli Voters, sa Džuli Kristi, sa Dru Barimor, s Kejt Vinslet (dok je bila 'debela'), sa Mirom Furlan, sa Kler Dejns, sa Žilijet Binoš, sa Fani Ardan... ima ih mnogo, da ne nabrajam dalje.
A muškarci sa kojima bih išla na more (pričamo o ljudima za koje bih bila sigurna da ne bi smarali i upropastili letovanje): Majkl Daglas, Robert Dauni, Mekgregor, Birol Unel, Harvi Kajtel, Šon Pen, Pirs Brosnan.

(jao, sad ću celo popodne da maštam kako bi izgledalo to letovanje :) , baš sam se naložila na ideju)

nabrojala si sve ljude sa atipicnim facama sto i ja izuzetno cenim.... :) mada ja tu kombinujem,volim ljude i sa atipicnom lepotom,nekad i malo tipicnijom,ali cu uvek ceniti pre ovu prvu grupu ljudi....monika je lepa ( opet ponavljam ne prelepa,meni licno ),ali nekako lepa i to je to...ne neobicna,nesvakidasnja i to

Michelle Pfeiffer bi pojebbao da ima 20 godina manje.

Ja bih je svakako pojebo...

Vi ste kao u onom vicu:
Velika avionska nesreća, samo dvoje prežive pad aviona u okean. Jedan čovek i Mišel Fajfer. On je priseban, spasi i sebe i nju iz mora i stignu na pusto ostrvo. Kad su došli k sebi, Mišel mu kaže 'Spasio si me, volela bih da učinim nešto za tebe', on se naravno odmah doseti šta bi to moglo da bude, i zahvalna Mišel mu naravno izađe u susret. Sutradan, pita on nju da li bi mogla još jednu stvar da učini za njega - da nacrta brkove od blata. Mišel tako učini, a on joj kaže 'Bobe, nećeš verovati: kresnuo sam Mišel Fajfer!'

Back