LisaHayes
Početnik
- Poruka
- 13

http://3.***************/-TRSKf92vsQU/TbceNaAZz-I/AAAAAAAAAKM/-kIJ8XwN2hY/s1600/audrey_hepburn.jpg
Ja samo jednu od ove dve , ljeb ,flasu vode dnevno i nista vise u zivotu .Ko sisa ambicije.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja samo jednu od ove dve , ljeb ,flasu vode dnevno i nista vise u zivotu .Ko sisa ambicije.
Posle nekog vremena bi ti ispali zubi, od skorbuta : )
Meni je Monika i lepa i zgodna, nema šta, ali prosto nije moj tip, nekako je savršena po muškom ukusu... ali nema ono što mene kao ženu više interesuje - ne deluje mi kao žena sa kojom bih volela da se družim, da idem na more, recimo. Nije mi neodoljivo simpatična.
Na more bih išla sa Suzan Sarandon, sa Sigurni Viver, sa Debrom Vinger, sa Frankom Potente, sa Džuli Voters, sa Džuli Kristi, sa Dru Barimor, s Kejt Vinslet (dok je bila 'debela'), sa Mirom Furlan, sa Kler Dejns, sa Žilijet Binoš, sa Fani Ardan... ima ih mnogo, da ne nabrajam dalje.
A muškarci sa kojima bih išla na more (pričamo o ljudima za koje bih bila sigurna da ne bi smarali i upropastili letovanje): Majkl Daglas, Robert Dauni, Mekgregor, Birol Unel, Harvi Kajtel, Šon Pen, Pirs Brosnan.
(jao, sad ću celo popodne da maštam kako bi izgledalo to letovanje, baš sam se naložila na ideju)
![]()
>>>>>>>>>>
![]()
Monika definitivno nije moj tip. Recimo kad je bila mladja u Apartmanu da je bila ono kao ok. Ali ovo posle, nekako se vidi sa kilometar da je Albanka. To mi smeta malo. Kao i Eliza Dushku.
Ako se misli na Moniku Beluci, ona je za mene najlepsa zena na svetu____Ma šta lupetaš bre? Pa opšte je poznato da je žena Italijanka.
Kakva crna Albanka?![]()
Ja bih je svakako pojebo...Michelle Pfeiffer bi pojebbao da ima 20 godina manje.
eliza dushku je albanka ne monikaMa šta lupetaš bre? Pa opšte je poznato da je žena Italijanka.
Kakva crna Albanka?![]()
Michelle Pfeiffer bi pojebbao da ima 20 godina manje.
Ja bih je svakako pojebo...
eliza dushku je albanka ne monika