Glumci/glumice koje smatrate atraktivnim :)

Pre neko vece je isao film "Citac" na rts... Naravno Ralf Fajns me je opet odusevio svojom glumom i pojavom,ima tako nesto divno u sebi,ja ga obozavam... Ralf je jedinstven :zper: Na ovoj slici mi izgleda savrseno...
Ralf-Fajns-250211-5006-1.jpg

Mada mu ni brat ne izgleda lose :)
JosephFiennes-GQElegentMenofYearAwards06-1.jpg

Pre neko vece je isao film "Citac" na rts... Naravno Ralf Fajns me je opet odusevio svojom glumom i pojavom,ima tako nesto divno u sebi,ja ga obozavam... Ralf je jedinstven :zper: Na ovoj slici mi izgleda savrseno...
Ralf-Fajns-250211-5006-1.jpg

Mene je co'ek potpuno razocarao kada sam procitao u kuriru da je startovao Gogu Sekulic dok je vecerao u Franshu. Alo... Gogu Sekulic... i to ga ova napushi... kao startovao me neki celavi...

... & to se covek povuce dzentlmenski kao pravi high-class Englez... umesto da je saceka sa lovackim naoruzanjem ispred -

balcony.jpg

turn Amon Goeth on Goga Sekulic... ali avaj...

Mene je co'ek potpuno razocarao kada sam procitao u kuriru da je startovao Gogu Sekulic dok je vecerao u Franshu. Alo... Gogu Sekulic... i to ga ova napushi... kao startovao me neki celavi...

... & to se covek povuce dzentlmenski kao pravi high-class Englez... umesto da je saceka sa lovackim naoruzanjem ispred -

balcony.jpg

"Startovao" na jeziku nasih novokomponovanih radodajki znaci otreso par puta i bacio u wc-solju ,ali nije ostavio dovoljno kinte pa se onda one pro*eravaju po nasim smesnim novinama kako su ti iz beloga sveta losi frajeri ,kako su im mali pimpeci i ostalo ...bio je slucaj sa Dzerardom Batlerom i onom plavusom ! Ne znam samo sta je on ,jadna mu majka ,trazio ovde ...

Gde ces ,naopako ,suditi o Ralfu Fajnsu na osnovu izjave ...haha ,goge sekulic ,j*bote ?!

obojica su sexyyyyyyy svako na svoj nacin,ralph je micika,a brat je sexy,samo ne deluje kao micika :D
Bas tako,ralph stvarno izgleda nekako nezno,da tako kazem... :heart: Moja drugarica obozava njegovog brata,kako ona kaze citiram:" ima nesto ludo u pogledu",a njoj su uvek svidjali neki sa "ludim" pogledom...

balcony.jpg

Maaa daj... Goga Sekulic i jos izaslo u kuriru...:dash:

balcony.jpg

nije bila goga nego ona neka splavarka danijela sto lici na gustera tranzu,ne znam kako se preziva....a i to je pitanje da li je tacno,jer ako pitas nase poznate licnosti sve su one vec imale sansu za holivud samo su odbile,hahah.....

ryan gosling ni l od ludackog pogleda,izgleda zblanuto.to sto on pokushava da ima taj Taf Gaj Imidz ,to je druga stvar...drive je mogao da bude x puta bolji da je neki drugi glumac glumio glavnu ulogu.ne mislim da je los glumac,ali mu takve uloge ne leze. on je ono,najs gaj ala rajan nelson,blu valentin and dec it.ali niko se ne slaze sa mnom.

slozila bi se sa deucom povodom goge sekulicj :) . a i da je ralf startov'o, vidio laku zhensku,sta mu kosta jedna vishe? a mozda je i pogrijesio za poslovnu pratnju.
vidjeh gogu jednom uzivo,izgleda kao transvestit. bitno da neke moje drugarice pricaju kako je ona zgodna.

dzizs krajst,iznervirah se sad :lol:

.kad smo vec kod tracheva, pricha se da su se tom hardy i angelina jolie smuvali jednom, oboje na nekim drogama ofkors (bek in da najntiz kad je andja bila bed grl).

http://4.***************/_CeMBuGqR_44/TMc-D2NRZNI/AAAAAAAADHw/5l8iHqjTphs/s1600/ANGELINA+JOLIE+hardy.JPG
valjda dok su snimali ovu reklamu...

Poslednja izmena:
nije bila goga nego ona neka splavarka danijela sto lici na gustera tranzu,ne znam kako se preziva

Goga Sekulic for sure

jos izaslo u kuriru

Da... prica zvuci sasvim kosher... prvo pretpostavimo da Goga stvarno vecera u Franshu... ima love... ovaj ludak je video... i mozda pomisio stvarno poslovna pratnja... ali ova ga napushi... verovatmo iz dva razloga... prvo verovatno ne zna rec engleskog... a drugo verujem da u zivotu nije pogledala film sa njim i da uopste ne zna ko je on... a verovatno su joj kasnije objasnili...

a i secam se price da je Ralf svojedobno tresao neku stjuardesu u avionu... ona mu uzela uzorak sperme... predala je ruskoj mafiji, ovi vestacki oplodili bichrku i sada on placa alimentaciju... scratch that... to bese Boris Becker... ali je tacan onaj prvi deo da je bambusao stjuardesu....

vidjeh gogu jednom uzivo,izgleda kao transvestit. bitno da neke moje drugarice pricaju kako je ona zgodna.

to pricaoju zli jezici i za Dzej Kej... krimi rad -

3:21

(bek in da najntiz kad je andja bila bed grl).

aha... bek in najntiz kada je Hardy imao 16 godina... sta lupas bre Saro....

Back