gost 237967
Veoma poznat
- Poruka
- 13.188
Lepota je u ocima posmatraca ...a valjda i sve ostalo ...
u nekim slucajevima da a u nekim i ne bas
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pre neko vece je isao film "Citac" na rts... Naravno Ralf Fajns me je opet odusevio svojom glumom i pojavom,ima tako nesto divno u sebi,ja ga obozavam... Ralf je jedinstvenNa ovoj slici mi izgleda savrseno...
![]()
Mada mu ni brat ne izgleda lose
![]()
Pre neko vece je isao film "Citac" na rts... Naravno Ralf Fajns me je opet odusevio svojom glumom i pojavom,ima tako nesto divno u sebi,ja ga obozavam... Ralf je jedinstvenNa ovoj slici mi izgleda savrseno...
![]()
Mene je co'ek potpuno razocarao kada sam procitao u kuriru da je startovao Gogu Sekulic dok je vecerao u Franshu. Alo... Gogu Sekulic... i to ga ova napushi... kao startovao me neki celavi...
... & to se covek povuce dzentlmenski kao pravi high-class Englez... umesto da je saceka sa lovackim naoruzanjem ispred -
![]()
turn Amon Goeth on Goga Sekulic... ali avaj...
Bas tako,ralph stvarno izgleda nekako nezno,da tako kazem...obojica su sexyyyyyyy svako na svoj nacin,ralph je micika,a brat je sexy,samo ne deluje kao micika![]()
Maaa daj... Goga Sekulic i jos izaslo u kuriru...Mene je co'ek potpuno razocarao kada sam procitao u kuriru da je startovao Gogu Sekulic dok je vecerao u Franshu. Alo... Gogu Sekulic... i to ga ova napushi... kao startovao me neki celavi...
... & to se covek povuce dzentlmenski kao pravi high-class Englez... umesto da je saceka sa lovackim naoruzanjem ispred -
![]()
Mene je co'ek potpuno razocarao kada sam procitao u kuriru da je startovao Gogu Sekulic dok je vecerao u Franshu. Alo... Gogu Sekulic... i to ga ova napushi... kao startovao me neki celavi...
![]()
Bas tako,ralph stvarno izgleda nekako nezno,da tako kazem...Moja drugarica obozava njegovog brata,kako ona kaze citiram:" ima nesto ludo u pogledu",a njoj su uvek svidjali neki sa "ludim" pogledom...
Maaa daj... Goga Sekulic i jos izaslo u kuriru...![]()
zbog fensi case pretpostavljamAnna Ventura
![]()
Vanvremenska elegancija.
Ludacki pogled ,ha ?!
![]()
Ian Somerhalder
![]()
Ryan Gosling
![]()
Michael Pitt
![]()
Kip Pardue
Za pocetak ...to be continued ...
Nastavak ...
![]()
Cillian Murphy
![]()
Doug Hutchison ...jedan ,jedini ,neprevazidjeni ...Judzin Viktor Tums ...iz X Files-a !!!
nije bila goga nego ona neka splavarka danijela sto lici na gustera tranzu,ne znam kako se preziva
jos izaslo u kuriru
vidjeh gogu jednom uzivo,izgleda kao transvestit. bitno da neke moje drugarice pricaju kako je ona zgodna.
(bek in da najntiz kad je andja bila bed grl).
Goga Sekulic for sure
dosadan siiiiiii,evo zbog tebe sam morala da ukucam gomilu kombinacija ala ralf fajns spopao danijelu,pa muvao danijelu,a ne mogu prezimena da joj se setim pa mi je trebalo sto godina da pronadjem ovo..i NIJE JEBENA GOGA
http://www.svet.rs/novi-broj/extra/ralf-fajns-spopao-danijelu-vranic
haha... pa iste su... mis'im obe izgledaju kao trandze i to... izvini lucky hehe...
Ludacki pogled ,ha ?!
![]()
Ian Somerhalder
![]()
Ryan Gosling
![]()
Michael Pitt
![]()
Kip Pardue
Za pocetak ...to be continued ...