Glumci/glumice koje smatrate atraktivnim :)

Pa kad ti se niko ne svidja, nije morao ni Onur. Je*o vas on, šta samo vidite u njemu. Ni ovaj nije ništa posebno, ali pleni nečim.... što ne mogu da objasnim, ali Onur???? aaaaaaaaaa višeeeeeee....

ne gledam seriju, ali sam njega skontala.....:per:
Ja sam samo zbog njega i pocela da gledam seriju... :)

Onur je sladak, a svi ostali su musavi.
Onur je sve samo nije sladak....

Bruno Pelletier

doduse, mnogo poznatiji kao muzicar, ali nastupao u nekoliko pozorisnih mjuzikla.

Bruno+Pelletier+kinopoiskruBrunoPelletier12500.jpg

Bruno+Pelletier.jpg
Bruno+Pelletier+Microphonium.jpg

..kao frankofonca recimo, vidim ga kao daleko veceg frajera od ovog:

jean-dujardin.jpg

Onda ne mozes da kazes da nije sladak,nego treba da kazes da tebi nije sladak, mada ne znam zasto ti nije sladak, a svidjaju ti se neki tamo musavi balavci.
Cico,nisam samo ja rekla da nije sladak... A u ostalom svako ima svoje misljenje,nije mi jasno zasto tako reagujes,kad neko kaze nesto protiv tvog izbora,a ti isto tako za svaciji izbor imas da kazes nesto negativno...

Cico,nisam samo ja rekla da nije sladak... A u ostalom svako ima svoje misljenje,nije mi jasno zasto tako reagujes,kad neko kaze nesto protiv tvog izbora,a ti isto tako za svaciji izbor imas da kazes nesto negativno...

Ja kazem onako, kako jeste, a to je druga stvar, sto vi ne trpite kritike. Ako mi se neko ne svidjam ja kazem: "Meni se ne svidja...", a ne tako i to protiv Onura, koji je stvarno sladak.

Back