Glumci/glumice koje smatrate atraktivnim :)

Uuuuf kakve nogice :per:
Kate-Beckinsale-03.jpg

http://2.***************/-TDv_KTD6neY/TlaD9UC775I/AAAAAAAAA_c/QiY59miX8g8/s1600/Kate_Beckinsale05.JPG

:zcepanje:

Laki,postala si hejter sa godinama :lol: Or is it just a phase? Ciji je to uticaj?Exay-ov ?PAJIN? :)
Mislim,meni jako odgovara, samo konstatujem veselo :D

Lucky se kalila u okrsajim sa mnom bas na ovoj temi... krvili smo se k'o najgori neprijatelji... sad rostuje bez pardona, stvorio sam frankestajna... makes my heart proud .... zato se vise ni ne kacim s' njom... ali imam jednu small victory... ne kaci vise slike Skarlet "cow eyes" Johanson na temilici... jej :D:confused:

Lucky se kalila u okrsajim sa mnom bas na ovoj temi... krvili smo se k'o najgori neprijatelji... sad rostuje bez pardona, stvorio sam frankestajna... makes my heart proud .... zato se vise ni ne kacim s' njom... ali imam jednu small victory... ne kaci vise slike Skarlet "cow eyes" Johanson na temilici... jej
sram da te bude... mada... klanjam ti se i udajem za tebe i pravim djecu sa tobom i idem u Akapulko na hanimun zato sto ne volis Skarlet Johanson. Kao glumica moze da prodje, ali fizicki ...jel si ti ono rekao da izgleda jeftino? ako nisi, ko god da je, kapa dolje. em sto je debela, em sto joj je faca prosijek , em sto nije poenta ljepote izbacit ' sise ( mislim, jeste , nekima, nedje...khm...al ono...mah) ...bila je ljepsa kao Girl Next Door, il sam to ja samo mozda ljubomorna :lol:

Kate-Beckinsale-03.jpg

uh...vidis, meni je Kejt Bekinsejl iz zenske perspektive lijepa...bas kao sto ti ,nikolaT , ne mozes da podneses celulit...sad kad joj vidjeh noge...sva ta sofisticirana Britanska glavica sa mediteranskim uplivom ide dodjavola.... ne volim te jake butine, da visi , da ljulja...mozda zato sto i sama imam slicne ...uh....mada je ostatak noge ok...

ja da biram, sve bi zene bile gradjene ravno i mrshavo :mrgreen:

Nisam. Rekao sam da mi je seksipilna koliko i drvo oraha :lol:.
Za ovo ispred vidi ipak sa bratom zemuncem... ja sam vise Kluni / Pacino senzibilija :cool:

Gde?... mislim u kom filmu ? :hahaha:
:lol: :lol: :lol: ne volim taj tip, a sa godinama je sve fufachkija i fufachkija. sva ta pomama oko nje se vodi na cinjenicu " tomboy gone sexy"

U "Lost in Transalation" , " Girl With A Pearl Earing" ,onaj trip sa Natalie Portman (film je bezveze,al ona je odlicna)...jos bi se nedje sjetila, i u onoj rom kom gluposti " Hes Just Not That Into You" . Kod Vudi Alena mi recimo,smeta. BOlje da se drzala tih istorijskih filmova ,jer ima lice za to, nego da je izbachila sise i postala geek ikona , sta vec.

"Some of the worst mistakes of my life have been haircuts." (-Jim Morrison)
Mr Modzo Rajzing je moj najbolji drug :lol:

Poslednja izmena:
:lol: :lol: :lol: ne volim taj tip, a sa godinama je sve fufachkija i fufachkija. sva ta pomama oko nje se vodi na cinjenicu " tomboy gone sexy"

U "Lost in Transalation" , " Girl With A Pearl Earing" ,onaj trip sa Natalie Portman (film je bezveze,al ona je odlicna)...jos bi se nedje sjetila, i u onoj rom kom gluposti " Hes Just Not That Into You" . Kod Vudi Alena mi recimo,smeta. BOlje da se drzala tih istorijskih filmova ,jer ima lice za to, nego da je izbachila sise i postala geek ikona , sta vec.

Cekaj bre Saro... vidis da sam se pomeo... bad kejs of hengovr :lol:

Mr Modzo Rajzing je moj najbolji drug :lol:

Vidis Lost in translation sam zaboravio ( moze da prodje )... Kod Vudija u Match pointu je smesna, u Vicki Christina je djene djene... u onom filmu sa Hju Dzekmenom gde imitira Vudijevu pogubljenu neuroticnu personu je cak dobra... cek sta sam jos gledao sa njom... Island sa Juanom je film za povracanje... & secam se nekog filma kada je bila tek napupela tinejdzerka, gde ona i njena fatso pijateljica smaraju nekog klinca koji radi na kasi.... to je sve so se secam iz filma i njenog opusa...

,,,, batom lajn... ima teleci pogled, zato je i odbojna...

Cekaj bre Saro... vidis da sam se pomeo... bad kejs of hengovr
Pa imam i ja bed kejs of hengover pa funkcionishem :D

Island sa Juanom je film za povracanje... & secam se nekog filma kada je bila tek napupela tinejdzerka, gde ona i njena fatso pijateljica smaraju nekog klinca koji radi na kasi.... to je sve so se secam iz filma i njenog opusa.
E , ja gotivim Island :lol: ...ne znam ni sama zasto, znam da je smecje, mozda zbog JUana.To sto si ti gledao bice da je Ghost World.Eto, tu mi je isto dobra. Glumi i Thora Birch, iz American Beatya koja je propala posle toga.

Taj pogled jeste malo...telecji. Meni se svidja njen glas :). I generalno , bolje da joj je karijera otisla u pravcu Sophie Coppole nego u pravcu " sisata zeMka na red karpetu" .Al nije joj lose, najveca je zenska glumica danas.

Pa imam i ja bed kejs of hengover pa funkcionishem

Pa da ... ali si ti vec verovatno stigla da utrpas kokain... ovaj kofein u sistem... ja jos nisam.

ja gotivim Island

zasu :lol:

mozda zbog JUana

bice da je to. Ti si natkjes sto se tice tog Juana... cak si ovde bila toliko drska da stavljas rivju Star Wars-a... majko bozija pa ko to gleda, sta coveka ponuka da se izlozi takvoj torturi nemam pojma ... mislim ja ni kao klinac star wars nisam mogao da izdrzim vise od 5 minuta... ma sta, pistolj da su mi pritiskali na slepocnicu ne bi vise od 10 minuta kontinuiranoig pracenja radnje mogli da izvuku iz mene :lol:...

Meni se svidja njen glas

Glas je tek ocaj... onaj promukao, dubok... nimalo zenstven... dikcija sto se tice glume joj je nula...

najveca je zenska glumica danas.

to mozda ne E kanalu... not in my book

Lucky se kalila u okrsajim sa mnom bas na ovoj temi... krvili smo se k'o najgori neprijatelji... sad rostuje bez pardona, stvorio sam frankestajna... makes my heart proud .... zato se vise ni ne kacim s' njom... ali imam jednu small victory... ne kaci vise slike Skarlet "cow eyes" Johanson na temilici... jej :D:confused:

jbte pa to si ti......nisam ni izvalila....a skarlet nisam ja kacila :P tako daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D ja sam samo tvrdila da mi je bradley plavusan :mrgreen:

Back