Glumci/glumice koje smatrate atraktivnim :)

Vidim da i vi gledate Game of Thrones :)

Mislim ne znas ko je lepsi: Dany ili Drogo (kolko god da su ga nasminkali) - Emilia Clarke i Jason Momoa
Daenerys-Targaryen-and-Khal-Drogo-daenerys-targaryen-24490303-500-281.jpg

Prelepa je jos i Cersei (Lena Headley) bas kao i u knjizi:
2-cersei-lannister-lena-headey-helen-sloan.jpg

Definitivno omiljena serija jedva cekam novu sezonu... sad sam bas procitala 4. knjigu...

Vidim da i vi gledate Game of Thrones :)

Mislim ne znas ko je lepsi: Dany ili Drogo (kolko god da su ga nasminkali) - Emilia Clarke i Jason Momoa
Daenerys-Targaryen-and-Khal-Drogo-daenerys-targaryen-24490303-500-281.jpg

Ne gledam tu seriju,ali sam Jasona zapazila jos kad je imao 19 :P tako da je on moja virtuelna ljubav,jos od klinackih dana,sto njegovih,sto mojih :D a sto je stariji sve je nekako vise kao zivotinja ( vizuelno ) sto me jos vise odusevljava :D

no,da postavim muskarca koji je susta suprotnost tipovima kao sto je Jason,ali je meni divann,sarmantan i imam utisak da sa njim nikad nije dosadno- Tom Hanks

1377_tom-hanks.jpg

Aaa znaci otuda odjednom Momoa popularan, nisam znao da glumi u GoT, odnosno ne gledam pa kako bih i znao. Ali covek je faca nema sta, gledao sam ga prvi i jedini put pre nekih 5-6 godina na RTS-u, serija North Shore, isla oko jedan poslepodne, ko se seca svaka cast :) Glumi konobara, surfera, i naravno plejera, i naravno sve to u isto vreme :D

ah,naravno da sam gledala,cak i vise puta reprizirala zbog njega :D ja sam ga volela dok je jos bio "anonimni decko iz baywatch-a" ,a drugi ga vole zbog GOT-a,nije fer :P

moj top 5
5.
gregory-peck-004-img-1.jpg

Gregory Peck- Stari Hollywood.They don't make them like they use to...

4.
5023416610_9e8954a918-1.jpg

na stranu njegova legendarnost glumacka... muzevan, ja volim takve noseve,generalno zgodan covjek. u mladim danima, previse je dobar glumac bio da bi se reklo da je LIJEP.

3.
936full-viggo-mortensen-1.jpg

Viggo Mortensen- crte su mu lijepe,ako neobicne,ali te mudre,rekla bi i spiritualne ochi...pogled...cvrsta vilica...i sjajno tijelo ako cemo tako...na svakoj izgleda drugacije i mladje.... :D...da ne pricam koliko je zapravo dobar glumac ;) ...ah....ne mogu da izaberem koju sliku prije da stavim...

2.
michael-c-hall-1.jpg

Michael C hALL-Daleko od savrsenih crta lica, al taj pogled...prava rijec...da izvinite...jebozovan je. i to narocito u ulozi Dextera. i ja volim te medvjedaste pomalo :)

1.
c16_jpg.jpg

Russell Crowe. Vazda bio i ostao ...kao st oreche neko, i u debelom izdanju privlacan...fizicki, izgleda kao obican covjek pristojnog izgleda manje-vise (sem u gladiatoru), ali taj sharm i glas ga cine...ah,posebnim. I kao skin u Romper Stomperu, genije u A Beatufiul Mind, nabijen onako u Gladiatoru, divan u limunadi koju volim Cinderella Man, savrsen u L.A. Confidentialu...i kao debelo krme u State Of Play....Crowe je za mene bio i ostao no 1 dok su se ovi ostali mijenjali.

Damn..sad i ja moram da postavljam top 5..:evil: :lol:

Da, stvarno, damn! Kod mene se to menja kako vetar duva, danas je ovako, sutra onako...

Hmmm

Toširo Mifune je favorit za sva vremena, to se ne menja.

mifune.jpg

Od 'moje generacije':

Benicio del Toro
Benicio_Del_Toro+Mar_2005.jpg

Jeffrey Wright

220px-Jeffrey_Wright_cropped_by_David_Shankbone.jpg

Til Schweiger
tumblr_ly85tkVb7T1r0sxpmo1_500.jpg

Vincent Cassel
375343789_4dad3aaf43.jpg

Ne mogu da verujem da je Til stao u top 5 - mora da sam zaboravila nekoga ko mi se baš sviđa mnogo više od njega... ali ne mogu da se setim koga :)

Aaa znaci otuda odjednom Momoa popularan, nisam znao da glumi u GoT, odnosno ne gledam pa kako bih i znao. Ali covek je faca nema sta, gledao sam ga prvi i jedini put pre nekih 5-6 godina na RTS-u, serija North Shore, isla oko jedan poslepodne, ko se seca svaka cast :) Glumi konobara, surfera, i naravno plejera, i naravno sve to u isto vreme :D

Mislim da smo jedini ovde koji ne gledaju GoT :lol: Kad je isla serija North Shore mislila sam da je Brooke Burns najsavrsenija zena na svetu, bejah mlada, a i koncept je bio takav da se svi kao loze na nju, jeste atraktivna, ali....:roll:

Keegan Allen, nije lep al' je hot
Alen.jpg
d79c51dad1dcea4baaf5db3a8e5362ca.jpg

@ Sara ovo je jedna od retkih lista na kojoj je Gregory Peck na poslednjem mestu :lol:

Poslednja izmena:

Back