Glumci/glumice koje smatrate atraktivnim :)

Ali gde pokupi akcenaaat!
Kad bih mogla da gledam film na mute, mozda bih i mogla da izdrzim 130 minuta sa njom.

meni je kod nje uzasno iritantno njeno kostantno suzavanje nosa i pucenja usana kad prica....mozda ne radi namerno,ali je odbojno totalno.....nije ovako losa glumica,ok je,ali mi je to iritantno.....i lepsa mi je na slikama,nego u filmovima

Ova... nisam odgledao nijednu epizodu te serije... Vegas CSI Kazino what eva'... ali kada god je na ekranu... zastanem da je ispratim, pa onda prebacim kanal -

Vanessa Marcil

Blush4.jpg

07-vanessa-marcil.jpg

Vanessa_Marcil2.jpg

Haha, same here... sinoc sam pogledao nekih 5 minuta.

Sto se tice Kire, moracu da citiram Struttera (Dennis Penis, ne znam mu pravo ime): "she gives a new meaning to the term - dead man's chest" :lol:

Struttera, Dennis Penis, gendale... kada je napao u Kanu ekipu koja je radila Apolo 13, Tom Henksu cestitao jer je napravio ultimativni space film, jer film - "Totally lack in atmosphere!" ...:lol:

Secam se da se Mr. Wolf bunio zasto je honkey riba izvodila onaj lap dance a ne Jungle Julia... ali dobra je ova...

Brooklyn's finest

Vanessa Ferlito

Vanessa_Ferlito.jpg

CSH-014613.jpg

... nikolina pishek nadrndanost, ali joj stoji... & I bet she can drink me under the table... sto se mora racunati kao pozitivna osobina, a quallity

Trivia

She is of Italian descent.

Is a vegetarian.

Poslednja izmena:

Back