Ma neka je ruzna (Skarlet), i takve zene imaju pravo na zivot, u tome je fora. I ja zelim da vidim i ruzne i debele i matore ljude na filmu, isto kao i u zivotu... Kejt Blancet je mogla da zadrzi svoje zube, Nikol Kidmen nije trebalo da postane cackalica od porcelana, kad je bila dugonoga ridjokosa cica sa plaze, Vinslet je trebalo da ostane krupna, i tako... Bas me briga, uostalom, neka rade sta zele, ali malo je glupo da se sve trude da izgledaju mlado, iz prostog razloga sto je meni tesko da se identifikujem (sto bi kao publika trebalo da budem u stanju) sa nekim ko se ne menja (ili izgleda sve mladje) a generacija mi je.
Sada vecina glumica izgleda kao da nemaju godine, a u stvarnom zivotu postoji ogromna razlika izmedju toga kako se osecas, i kako izgledas, izmedju 20, 40, 50 i 60 godine... Forsiraju neku sliku koja je samo SLIKA, ali meni ne prenosi nikakvu emociju - jer realno zenama nije prioritet da se svide Exaybachay-u u svim zivotnim fazama : lol :
Zbog tih peglanja i strogih dijeta skoro da i nemaju lice - gde su bore, gde su podocnjaci, gde je nesto sto pokazuje zivotno iskustvo? Kada idem po ulici vidjam razne face, i mnogo faca mi se svidi jer su zanimljive, drugacije, teraju na mastanje i zamisljanje... zar nije to posao umetnika, da imaju lice? Ne razumem, stvarno.
E da, jos jedna stvar: da bi meni neko bio seksi, mora da bude harizmatican, i da mi deluje opusteno. Kada vidim gore spomenute sredovecne ambiciozne anoreksicne osobe, ja vidim samo sate provedene u teretani, i neke travke za dorucak, veceru i rucak. I litre vode sa limunom. Ponekad i strasne zahvate plasticnog hirurga. E sad, sport je zdrav, kao i makrobioticka ishrana... ali sta da radim kada me privlaci me provod bez ustezanja i brojanja kalorija? I pomisao na teretanu i dijetu ne budi nikakve seksualne fantazije, nego zelju da zapalim cigaru i popijem neko kaloricno pice.
Znas ko mi je bio ubedljiv? Ona glumica iz Gegen die wand, koja glumi njegovu semu - vidi se da je zgodna, ali za svoje godine, tj. vidi se da je sredovacna i da voli pivo vec 30 godina : )