Glumci/glumice koje smatrate atraktivnim :)

Eric Roberts je faca. I dan danas meni super izgleda...jos je i dobar glumac(tako da se ne slazem as opstom iznad , al sam cula od mnogih slicno misljenje :mrgreen:) , samo da ga droge nisu sjebale i sestra Dzulija ( indiferentna sam)...al nista mu ne fali kad je ovako underground. tu je jos bila i ona saobracajka, sta vec...al meni je mnogo ljespi posle nje nego prije... harizma, to ti je...:mrgreen: ...dobro je Miki rekao...nobody gave him a chance to show his shit again...
Mickey%20Rourke,%20Eric%20Roberts%201984%20NYC.jpg

roberts-post.jpg

5156155_gal.jpg

jedan od boljih mladih glumaca...sad gledam half nelson :) ...i Edward Norton. ta dvojica me sad drze, ne znam sta mi je ,mada mi je norton uvijek bio toh, narocito u american x :mrgreen:

edward_norton_american_history_x_001.jpg

Pa cekaj ako je dobar glumac i ako mu nisu sve do jedne uloge macho bullshit iste..sto nije uspeo da se malo bolje probije u hollywoodu..plafon mu je sa sharon stone i staloneom specijalista a film je smesan:lol:

Pa cekaj ako je dobar glumac i ako mu nisu sve do jedne uloge macho bullshit iste..sto nije uspeo da se malo bolje probije u hollywoodu..plafon mu je sa sharon stone i staloneom specijalista a film je smesan:lol:

King Of The Gypsies,Pope Of Greenwhich Village i Runaway Train za koga je bio i nominovan za Oscara...rekla bih da mu je to plafon :)
u super 80 glumi macho tipa, al i tu je dobar...:)
Jako se tesko probiti u holivudu...vidi kakvi su se antitalenti probili, sve zavisi i od srece izmedju ostalog...covjek je bio teski zavisnik od svih vrsta droga...ne kazem da je genijalan glumac kao de niro , al je mnogo boljih od odredjenih antitalenata koji su se probili :)

da ne odstupam od teme...
3619284596_d0c5a8b286.jpg

Poslednja izmena:
King Of The Gypsies,Pope Of Greenwhich Village i Runaway Train za koga je bio i nominovan za Oscara...rekla bih da mu je to plafon :)
u super 80 glumi macho tipa, al i tu je dobar...:)
Jako se tesko probiti u holivudu...vidi kakvi su se antitalenti probili, sve zavisi i od srece izmedju ostalog...covjek je bio teski zavisnik od svih vrsta droga...ne kazem da je genijalan glumac kao de niro , al je mnogo boljih od odredjenih antitalenata koji su se probili :)

da ne odstupam od teme...
3619284596_d0c5a8b286.jpg

Ne znam dal sam ove gledo al verujem da nisam cim se ne secam..a u runaway train je bas onako zelen i naivno sirov prosto ne verujem da je bio nominovan :dash:

...pa chekaj,zar ne glumi bas tu pedera(seka persu Simketa),ili sam nesto pobrkao...ali uglavnom negde glumi batty boy-a...

...a i gledao sam ga u brdo B filmova...covek je carina...

edit.nije nasao sam...haha-

Poslednja izmena:
@ Deena
Hoces li, molim te da mi objasnis sta zanaci "obicna cepanka"?

A sto se tice sminke i namontiranosti, malo je ofucana fraza za komentarisanje bilo koje javne licnosti jer su svi nasminkani sredjeni do maksimuma. Ambiciju i harizmu ne mozes da nasminkas i naucis, uvezbas. Sve ostalo moze!

A atraktivno ne mora da podrazumeva i lepo.

Ovde nikako nisam odoleo da se ne upetljam . Dvoumim se koga da komentarisem ,ali da ne bih preterivao pravim kompromis i bicu sazet . Eric Roberts ...seka persa ...ma 'ajte molim vas
pump.gif
.

Bio je medju najboljima medju najboljima :P ...svojevremeno !

Sto se Charlize tice ,nju neka komentarisu zene ,vidim da im bas dobro ide ,otisle u sitna crevca . Ali i tu imam jedno zapazanje - mozda je cepanka ali to valjda zanci da je i dobra za cepanje ,ne znam ...ali znam da mi nekad vrlo lepo ukrasi desktop :heart: !

600full-charlize-theron.jpg

Poslednja izmena:
Ovde nikako nisam odoleo da se ne upetljam . Dvoumim se koga da komentarisem ,ali da ne bih preterivao pravim kompromis i bicu sazet . Eric Roberts ...seka persa ...ma 'ajte molim vas
pump.gif
.

Bio je medju najboljima medju najboljima :P ...svojevremeno !

...pa kada ga coaching-uje Dart Wader - Kada ja zavrsim s tobom...jesces munje i ken*jati gromove!

...a sada videh i Nice Guy Eddie-ja...gde ces bolji ugao & kornerman-e

Poslednja izmena:
Meni su super i Eric i Charlize :P A sto se nje tice,naravno da je lepsa SA sminkom,ali realno sve smo mi lepse sa sminkom....ona ima pravilne crte lica,tako da takve osobe ne mogu nikako da budu ruzne,mogu samo da budu nekome manje ili vise dopadljive....meni je ona pre svega slatka ( ne nesto prelepa i to ),ali mi je takodje i njena gluma jako dopadljiva,svaki lik koga je tumacila je meni na neki nacin bio drag,cak i kad je glumila Monstruma....a to opet ne moze svako :)

@ Deena
Hoces li, molim te da mi objasnis sta zanaci "obicna cepanka"?

A sto se tice sminke i namontiranosti, malo je ofucana fraza za komentarisanje bilo koje javne licnosti jer su svi nasminkani sredjeni do maksimuma. Ambiciju i harizmu ne mozes da nasminkas i naucis, uvezbas. Sve ostalo moze!

A atraktivno ne mora da podrazumeva i lepo.

Kao sto rekoh ukusi su razliciti, zavisi ko ima kakve kriterijume.
Sto se tice objasnjenja, mislim da zena da bi bila atraktivna mora da ima ''i struk i kuk'', dakle grudi, struk, guzu, kao sto neko gore rece za Skarlet da ima ''vime'' u tom stilu bi Sarliz bila ''daska'' sto se i vidi na slikama gde nije namazana i namontirana.
Dakle za nekom tako neobdarenom devojkom se ni na ulici ne bi okrenuli a tek da je nesto dizu u zvezde je apsurd, nego nije jedini kad je komercijala u pitanju...
Mozda treba i primer, recimo Monika Beluci nije cepanka, kad vec traba da objasnjavam ocigledno :roll:

Kao sto rekoh ukusi su razliciti, zavisi ko ima kakve kriterijume.
Sto se tice objasnjenja, mislim da zena da bi bila atraktivna mora da ima ''i struk i kuk'', dakle grudi, struk, guzu, kao sto neko gore rece za Skarlet da ima ''vime'' u tom stilu bi Sarliz bila ''daska'' sto se i vidi na slikama gde nije namazana i namontirana.
Dakle za nekom tako neobdarenom devojkom se ni na ulici ne bi okrenuli a tek da je nesto dizu u zvezde je apsurd, nego nije jedini kad je komercijala u pitanju...
Mozda treba i primer, recimo Monika Beluci nije cepanka, kad vec traba da objasnjavam ocigledno :roll:

Bog te ...ovo je stvarno istina :think: !

charlize-theron.jpg

Ma dok ja nju ne vidim na ulici ,ne dam da je prozivate ...cepanka il' ne ,meni je medju posebno dragim licima Holivuda ...a nije odande i bas je zato i gotivim ;) !

1010200721837PM_charlize-theron-esquire-sexy-03.jpg

Neponovljiva, jedna jedina...

natalie-portman05.jpg

Natalie Portman

Sto starija - sve lepsa :) ! Ono sto je jos bitnije za nju ,sazrela je kao glumica i na pravdi boga ,za Crnog labuda mora dobiti oskara !!!

Poslednja izmena:
Oleg Mensikov koji mi je u Sibirskom Berberinu simpatican iako ima 38 godina a glumi kadeta. Generalno mi izgleda jako prizemno i skromno, kao neko ko ima i fizicku i duhovnu lepotu.

http://4.***************/_gdroq_aO8Zw/R-PHP6on2DI/AAAAAAAAAhw/9f13vErkM2M/s400/barberaren.jpg

Danil Strahov, izgleda mi cisto i dostojanstveno pored fizicke lepote.

caac1ffba70bvm5.jpg

... i Edward Norton ima neki osmeh, nije toliko atraktivan ali ima taj osmeh sa kojim mu se oci smeju kao i Pavel Sjazda.
Ne vidi se na slikama, ko zna o cemu pricam- razumece.

sto se tiche mushkog glumca,tu bash i nisam kompetentan!!ali ajde da kazemo evan mcgregor,ali sto se tice glumica,joj stvarno neznam gde bih pre!!!
Definitivno andjelina jolie,zasto na stranu humanitarni rad i sto je malo mracna(a to volim)ona je jedna od retkih koja nije ishla pod noz!!prirodna lepota,a tek joj je 35,bice to mache jos jedno 10tak god

sto se tiche mushkog glumca,tu bash i nisam kompetentan!!ali ajde da kazemo evan mcgregor,ali sto se tice glumica,joj stvarno neznam gde bih pre!!!
Definitivno andjelina jolie,zasto na stranu humanitarni rad i sto je malo mracna(a to volim)ona je jedna od retkih koja nije ishla pod noz!!prirodna lepota,a tek joj je 35,bice to mache jos jedno 10tak god

Nije tacno, izguglaj malo, sredila je nos, obraze i liniju brade, ugradila silikone...

Jedno od najlepshih lica svih vremena

Dzizs...morao sam da odem na youtube da bih izvalio ko je ovo...

...a i izgleda da tamo postoji citav jedan fetish pokret...gde mecu klipove sa glumicama koje dime et purnjaju...

...a Fajferka chini mi se pushi ruske Sobranie...koje sam jedno vece pusio...a ujutru malo falilo da lipsem od njih...bronhitis & upala pluca...kakav tihi ubica,ubija brze nego krdo Teksashana elektricnom stolicom...

I wanted to open the dump valves on oil tankers and smother all the French beaches I'd never see. I wanted to breathe smoke.

Back