Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 239.049
Eric Roberts je faca. I dan danas meni super izgleda...jos je i dobar glumac(tako da se ne slazem as opstom iznad , al sam cula od mnogih slicno misljenje) , samo da ga droge nisu sjebale i sestra Dzulija ( indiferentna sam)...al nista mu ne fali kad je ovako underground. tu je jos bila i ona saobracajka, sta vec...al meni je mnogo ljespi posle nje nego prije... harizma, to ti je...
...dobro je Miki rekao...nobody gave him a chance to show his shit again...
![]()
![]()
![]()
jedan od boljih mladih glumaca...sad gledam half nelson...i Edward Norton. ta dvojica me sad drze, ne znam sta mi je ,mada mi je norton uvijek bio toh, narocito u american x
![]()
Pa cekaj ako je dobar glumac i ako mu nisu sve do jedne uloge macho bullshit iste..sto nije uspeo da se malo bolje probije u hollywoodu..plafon mu je sa sharon stone i staloneom specijalista a film je smesan

) , samo da ga droge nisu sjebale i sestra Dzulija ( indiferentna sam)...al nista mu ne fali kad je ovako underground. tu je jos bila i ona saobracajka, sta vec...al meni je mnogo ljespi posle nje nego prije... harizma, to ti je...
...i Edward Norton. ta dvojica me sad drze, ne znam sta mi je ,mada mi je norton uvijek bio toh, narocito u american x

...svojevremeno !
!
!