Glumci/glumice koje smatrate atraktivnim :)

Mädchen Amick

madchen-amick-nc.jpg
Madchen-Amick-profile.jpg

Kao neki devojcurak iako je zagazila u 5. deceniju zivota ...nije nikad bila posebno aktuelna ali secam je se i iz par filmova .Medjutim ...prva asocijacija na nju ,Twin Peaks !

mad_n2.jpg
yX6zGzbltpar4sd8naTGqBUro1_500.jpg

Poslednja izmena:
http://www.imdb.com/media/rm879409664/nm0749104

Belen Rueda - za svoje godine je sjajna i hrazimaticna!

djasvi mi se :ok:...ima facu superzadovoljne shefice...zadovoljne svojim poslom i svojim seksualnim zivotom...partnerom itd...a facijalnu ekspresiju kao da joj je Frojd crtao kao epitomiju ostvarene zene...konacno neko sa ukusom u ekipi na ovom otromboljenom pdf-u :mrgreen:

over and out

jel bi bio zadovoljniji da kazemo ja mirisem,ali ne i tipove koji nemaju crnu kosu vec plavu?

....stukao sam sinoc jedno pajpa pola...pa ni ne mogu da comprehend o cemu pricas...lici mi na duplu negaciju,ali me mrzi da izvaljujem...ali aj' ...bio bi zadovoljan...

...a bio bih jos zadovoljniji kada ne bi trpala onu kravu sa telecim pogledom u ovu temu...ali to je to much to ask,zar ne...

scarlett-johansson10507.jpg

Dzizs Krajst...lici na neki eksperiment koji je gone awry tamo negde u Bajkonoru...

....stukao sam sinoc jedno pajpa pola...pa ni ne mogu da comprehend o cemu pricas...lici mi na duplu negaciju,ali me mrzi da izvaljujem...ali aj' ...bio bi zadovoljan...

...a bio bih jos zadovoljniji kada ne bi trpala onu kravu sa telecim pogledom u ovu temu...ali to je to much to ask,zar ne...

Dzizs Krajst...lici na neki eksperiment koji je gone awry tamo negde u Bajkonoru...

Uistinu ,kad se covek zagleda ...zaista ima pogled krave tzv. blagoteleci ...a ima tu jos slicnosti ...vime npr.

Poslednja izmena:

meni skarlet nije lepa,ali ima nesto sexypilno.....meni makar

slazem se sa blagotelecim pogledom ali ovo "vime"sto je deuce spomenuo mi "zapalo za oko"...nasla sam se prozvanom..:lol:
inace ne vOlem skarlet..

Malo je ruzno i nije moj stil priznajem ...ali sam hteo da upotpunim sliku o Skarlet na pravi nacin :P !
A sta fali i ako si se osetila prozvanom ,to nije automatski uvreda - ne daj boze ...jos ako imas drugaciji pogled od nje ,nemas raloga za brigu ;) !
Nego sam se setio i Bore Corbe kako je nekad govorio ...Amerika voli kod devojke ,kada ima dve velike dojke ...vazi to jos uvek ,i ne samo u Americi :mrgreen: !
Zakljucak : vime nije problem . Njen pogled jednostavno ne odise stilom ,i na pravi nacin ne prati neke druge delove njene persone ...

Malo je ruzno i nije moj stil priznajem ...ali sam hteo da upotpunim sliku o Skarlet na pravi nacin :P !
A sta fali i ako si se osetila prozvanom ,to nije automatski uvreda - ne daj boze ...jos ako imas drugaciji pogled od nje ,nemas raloga za brigu ;) !
Nego sam se setio i Bore Corbe kako je nekad govorio ...Amerika voli kod devojke ,kada ima dve velike dojke ...vazi to jos uvek ,i ne samo u Americi :mrgreen: !
Zakljucak : vime nije problem . Njen pogled jednostavno ne odise stilom ,i na pravi nacin ne prati neke druge delove njene persone ...

ja lepo rekla da se slazem za pogled..i imam drugaciji pogled ali ono jeste bilo automatski uvreda jer mi devojke sa vecim grudima ne volimo da nas uporedjuju sa kravama...:lol:
mislim nisam se ja uvredila samo mi to VIME zasmetalo..

Ja bih rekla da je navatao on nju jer je u to vreme bila popularnija od njega pa da ga neko malo progura:)))

Amin :worth: tipicno za Breda Pita :lol: Da samo znas kakva mu je bila prva (kao mama i sin si bili) devojka :eek: , njegova majka i dan danas bolje izgleda od te prve tada. Inace ne mislim da su Kler u Dzulijet ruzne ili antipaticne :ok: za razliku od nega ________________________________________________________
@tema

Mathilda May

amda1.jpg

18787854.jpg

153010-mathilda-may-sera-sur-france-2-en-637x0-1.jpg

Mathilda_May_113.jpg

...toliko je lepih zena i muskaraca iz sveta glume koji su ne samo lepi i sarmantni da ovi sto izlaze iz frizidera i koje vecina smatra najlepsima (samo zato jer njih ima prilike najvise da vidi ili to jer je i taj casopis odredio da je tako) -mogu samo da im zavide . I ne samo sto su lepi i zrace seksipilom isto tako neeksponirani glumci su daaaaalleeekoooo bolji u svom zvanju cija jedna uloga vredi vise od sve njihove zajedno .
Eto ne pisem ovde cesto pa sam zato malo opsirnija :D

...Amerika voli kod devojke ,kada ima dve velike dojke ...vazi to jos uvek ,i ne samo u Americi :mrgreen: !

...samo dve?...brate kod mene u kraju vlada nestasica kiseonika...total recall sise landaraju svuda..

http://3.***************/_XaEbKZS_gII/TKy2hKEyuTI/AAAAAAAAAYE/RwE26fhlSPU/s1600/total_recall_19_seins.jpg

On ajde i nekako da prodje, ali sad progurava cerku, Emu Roberts koja izgleda kao da je imala blazi slog pred snimanje.
Nepotizam ce da upropasti Holivud, ako vec nije na izdisaju obzirom kakve proseke proglasavaju za lepotice pa im skockaju uloge po meri i pazi cudo jedno eto nove ''zvezde''.:bljak:
Evo nesto na tu temu http://www.imdb.com/list/-TQUPwZiKSs/ , ne kazem da nema talentovanih medju njima ali je vecina dobro progurana na rodbinske veze.

Eric Roberts je faca. I dan danas meni super izgleda...jos je i dobar glumac(tako da se ne slazem as opstom iznad , al sam cula od mnogih slicno misljenje :mrgreen:) , samo da ga droge nisu sjebale i sestra Dzulija ( indiferentna sam)...al nista mu ne fali kad je ovako underground. tu je jos bila i ona saobracajka, sta vec...al meni je mnogo ljespi posle nje nego prije... harizma, to ti je...:mrgreen: ...dobro je Miki rekao...nobody gave him a chance to show his shit again...
Mickey%20Rourke,%20Eric%20Roberts%201984%20NYC.jpg

roberts-post.jpg

5156155_gal.jpg

jedan od boljih mladih glumaca...sad gledam half nelson :) ...i Edward Norton. ta dvojica me sad drze, ne znam sta mi je ,mada mi je norton uvijek bio toh, narocito u american x :mrgreen:

edward_norton_american_history_x_001.jpg

Poslednja izmena:
Meni je Eric Roberts mnogo vise simpaticniji nego njegova sestrica koja mi ide na zivce.....

http://2.***************/_maPlgJCAIqk/TBsm-JYYddI/AAAAAAAAA_c/nTb_lQ00uO4/s1600/charlize-theron-01.jpg

Za nju bih samo jednu rec upotrebila-SLATKICA....nekako je tako dozivljavam,totalno mi nije u stilu zavodnice,vec neke preslatke,mile devojke

Back