Glumci/glumice koje smatrate atraktivnim :)

To jeste- Al je kao stariji izgradio neki svoj personality zbog kojeg i jeste faca.
A De Niro ti deluje mangupski... :) imas dobru intuiciju- ima takvu proslost :)

Pa sta znam, mozda bi nam bio bas zanimljiv izbor, a i s obzirom da je neozbiljna tema, verovatno bi bilo manje tenzije i svadja. Sigurno bi bilo opustenije, nego kad je neki ozbiljniji izbor, tipa najbolji glumac, reditelj, film... al' kao sto rece videcemo :)

He he verujem da si prostudirala celu njegovu proslost i sto je opste i manje poznato.:):)
To bi bila super tema, dovoljno nezahtevna i neozbiljna da,sto kazes ,nema tenzije a da bude interesantno vecini.Ipak kad se bira najbolji glumac film,reziser mora da se gleda kvalitet na prvom mestu, a ne da se stavlja nesto sto ti cisto padne na pamet. Tu mora postojati i velika doza objektivnosti a ova tema bi bila bazirana na cistoj subjektivnosti.:D

Uostalom radi se o izgledu a to je banalnije i zavisi striktno od individualnog ukusa.:):)

MV5BNzkyNDQyMDkyN15BMl5BanBnXkFtZTYwNDkyODc4._V1._SX485_SY322_.jpg

Kakva crna(plava :)) Pamela - Keli Bruk rules,mada je kao glumica smesna
(prodao bih sve koje znam,onako djuture za par minuta nasamo sa njom)

Druga na listi je ona plava glumica,sestra od Patrise Arket,glumila u Nocnom cuvaru sa Mekgregorom a sad vrte neku seriju sa njom gde glumi nekog vidovnjaka ili tako nesto

Prilozi

• 20060920-Kelly-Brook-04.jpg
    20060920-Kelly-Brook-04.jpg
    18,3 KB · Pregleda: 10
Kakva crna(plava :)) Pamela - Keli Bruk rules,mada je kao glumica smesna
(prodao bih sve koje znam,onako djuture za par minuta nasamo sa njom)

Druga na listi je ona plava glumica,sestra od Patrise Arket,glumila u Nocnom cuvaru sa Mekgregorom a sad vrte neku seriju sa njom gde glumi nekog vidovnjaka ili tako nesto

Samo da znas,to jeste Patricia Arquette,u oba slucaja;)

Slazem se da je slatka...I ja volim ridju kosu... a sa nama, Carol, nesto definitivno nije u redu, posto se u svemu slazemo...;)

Back