Kaca Blokovi ^^
Aktivan član
- Poruka
- 1.001
Da Li je neko pomeno Matthew Mccounaughey???mmmmm....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
meni ooddvrratan..seljaDa Li je neko pomeno Matthew Mccounaughey???mmmmm....![]()

meni ooddvrratan..selja
.. da se posetimo ko je frajer...
![]()
![]()

meni ooddvrratan..selja
.. da se posetimo ko je frajer...
![]()
![]()

Nataša Šolak (gde god i u bilo kom obliku, što je starija sve bole izgleda)
Vinona Rajder (uglavnom svuda)
a od muškaraca... Marlon. thy one & only

I mnogo mi je lepa.

ovo postaje sve bolje i bolje
Nego,moram da pitam jel si gledala Tropic Thunder?

Ljubitelji Robert Downey Jr-a izvolite
(nadam se da nemate ove slike)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

,ova poslednja ima posebnu draz.

Benesio?E sad nesto i za moju dusu
![]()
![]()
![]()

Benesio?
Ima facu k'o majmun...Gledala sam neke filmove s njim,ali mi je nekako ljigav![]()
![]()
Auuuu,ne vredjaj!
On je mnogo talentovan glumac,u redu-nije tipicno lep ali ima neku harizmu.
Muzevan,ima opasan pogled i lep osmeh i hrapav dubok glas...
Pih...zene
Svako ima svoj ukus i misljenje

za ukus rebelko
Pa da
Ma dobro, ne vredja samo joj se ne svidja, i ja svasta kazem za nekog lika cije slike postave a meni se ne svidja
Ovaj Butler je jedini sada aktuelni frajer koji mi se bas svidja kako izgleda. Ali ono BAŠ.
To kazem ja, koja sto se tice glumaca zivim u proslom vremenu u kojem nisam ni postojala i najbolji su mi frajeri De Niro i Brando![]()
![]()
![]()
![]()

),na njega mi se lozi sestra...tako da mi se popeo malo na glavu,pun mi komp njegovih slikaZnam da ne vredja,salim se naravno,nego me je bocnulo ono majmun i ljigav...
Ja u principu sacuvam za sebe ono najgore sto mislim o izboru tudjeg ukusa a iznesem samo konstataciju da mi se ne svidja.
Ipak se radi o izgledu a tu smo svi razliciti po pitanju sta nam se dopada a sta ne.
Butler mi je sirov(pritom time ne mislim nista lose,ne volim slatkaste tipove),na njega mi se lozi sestra...tako da mi se popeo malo na glavu,pun mi komp njegovih slika
.
Pa dobro De Niro i Brando nisu losi,u mladjim varijantama...
U stvari meni se De Niro najvise svidjao kad je bio u 40tim-srednjim 40tim,mada je i mladji bio dobar za razliku od Pacina koji mi se iskljucivo svidja kao stariji..Dobro ne bas kao sad stariji,ali tek je kasnije taj njegov sarm meni dosao do izraza...

On je stvarno bio bas lep kao jako mlad, macan i po. Ali se meni najvise svidja u Poslednjem Tangu.

To ti je pametno i na mestu
Pa mislila sam na to kad su bili mladji.
Sto se Marlona tice, mislila sam na period dok se nije ugojioOn je stvarno bio bas lep kao jako mlad, macan i po. Ali se meni najvise svidja u Poslednjem Tangu.
A sto se De Nira tice, on moze i kao bas mlad i u poznim godinama, sto ti kazes 40-im.
U Taksisti je bio bas sladak decko, ali kasnije u 40-im negde oko "Bilo jednom u Americi" izgleda nekako ozbiljnije i ko pravi muskarac. Ranije je izgledao detinjasto.
Medjutim, ni u ranim 50-im nije bio za bacanje, na primer Heat
Meni je Al sladak kao mlad, na primer u Kumu i Srpiku
Sto rece evanesCo stvarno bi mogli da organizujemo ovaj izbor....
,nije da volim matorce ali kao sto rekoh s godinama je nekako dobio taj svoj sarm i u neku ruku dostojanstvenost sto su mi za njega specificni.Jeste,Brando je bio prelep kao mlad.
De Niro je bas kao sto kazes delovao detinjasto i mangupski,mada mi i kasnije deluje kao mangup al u kobinaciji sa zreloscu i ozbiljnoscu mi je to dobitna kombinacija.
Al Pacino mi je lepsi kao stariji,nije da volim matorce ali kao sto rekoh s godinama je nekako dobio taj svoj sarm i u neku ruku dostojanstvenost sto su mi za njega specificni.
To za izbor je super ideja mada nisam nesto sigurna da ce svi biti tako odusevljeni i slozni sto se tice otvaranje te teme...
Mozda i gresim...
imas dobru intuiciju- ima takvu proslost