Glumci/glumice koje smatrate atraktivnim :)

Da Li je neko pomeno Matthew Mccounaughey???mmmmm....:zaljubljena:
meni ooddvrratan..selja:per:

.. da se posetimo ko je frajer...;)
RobertDowneyJr.jpg

:heart::heart:

Nataša Šolak (gde god i u bilo kom obliku, što je starija sve bole izgleda)
Vinona Rajder (uglavnom svuda)
a od muškaraca... Marlon. thy one & only

Za ovo troje:ok:

Meni je ova glumica diiiivna.Ima veliku harizmu,divan osmeh,i deluje vrlo negovano.:worth::) I mnogo mi je lepa.

Dok mi njena cerka (Kalina) uopste nije takva,slatka je ,ali joj fali ''ono nesto''....:confused:

@ Madonna-Ko je ovaj cija je poslednja slika??
:rumenko:

Auuuu,ne vredjaj!:confused:
On je mnogo talentovan glumac,u redu-nije tipicno lep ali ima neku harizmu.
Muzevan,ima opasan pogled i lep osmeh i hrapav dubok glas...
Pih...zene;)
Svako ima svoj ukus i misljenje

Pa da :)
Ma dobro, ne vredja samo joj se ne svidja, i ja svasta kazem za nekog lika cije slike postave a meni se ne svidja :)

Ovaj Butler je jedini sada aktuelni frajer koji mi se bas svidja kako izgleda. Ali ono BAŠ.
To kazem ja, koja sto se tice glumaca zivim u proslom vremenu u kojem nisam ni postojala i najbolji su mi frajeri De Niro i Brando :)

kinopoiskru-Gerard-Butler-416104-1.jpg
kinopoiskru-Gerard-Butler-416146-1.jpg
kinopoiskru-Gerard-Butler-172537-1.jpg

Pa da :)
Ma dobro, ne vredja samo joj se ne svidja, i ja svasta kazem za nekog lika cije slike postave a meni se ne svidja :)

Ovaj Butler je jedini sada aktuelni frajer koji mi se bas svidja kako izgleda. Ali ono BAŠ.
To kazem ja, koja sto se tice glumaca zivim u proslom vremenu u kojem nisam ni postojala i najbolji su mi frajeri De Niro i Brando :)

kinopoiskru-Gerard-Butler-416104-1.jpg
kinopoiskru-Gerard-Butler-416146-1.jpg
kinopoiskru-Gerard-Butler-172537-1.jpg

Znam da ne vredja,salim se naravno,nego me je bocnulo ono majmun i ljigav...:(
Ja u principu sacuvam za sebe ono najgore sto mislim o izboru tudjeg ukusa a iznesem samo konstataciju da mi se ne svidja.
Ipak se radi o izgledu a tu smo svi razliciti po pitanju sta nam se dopada a sta ne.
Butler mi je sirov(pritom time ne mislim nista lose,ne volim slatkaste tipove:)),na njega mi se lozi sestra...tako da mi se popeo malo na glavu,pun mi komp njegovih slika;).
Pa dobro De Niro i Brando nisu losi,u mladjim varijantama...
U stvari meni se De Niro najvise svidjao kad je bio u 40tim-srednjim 40tim,mada je i mladji bio dobar za razliku od Pacina koji mi se iskljucivo svidja kao stariji..Dobro ne bas kao sad stariji:D,ali tek je kasnije taj njegov sarm meni dosao do izraza...

Znam da ne vredja,salim se naravno,nego me je bocnulo ono majmun i ljigav...:(
Ja u principu sacuvam za sebe ono najgore sto mislim o izboru tudjeg ukusa a iznesem samo konstataciju da mi se ne svidja.
Ipak se radi o izgledu a tu smo svi razliciti po pitanju sta nam se dopada a sta ne.
Butler mi je sirov(pritom time ne mislim nista lose,ne volim slatkaste tipove:)),na njega mi se lozi sestra...tako da mi se popeo malo na glavu,pun mi komp njegovih slika;).
Pa dobro De Niro i Brando nisu losi,u mladjim varijantama...
U stvari meni se De Niro najvise svidjao kad je bio u 40tim-srednjim 40tim,mada je i mladji bio dobar za razliku od Pacina koji mi se iskljucivo svidja kao stariji..Dobro ne bas kao sad stariji:D,ali tek je kasnije taj njegov sarm meni dosao do izraza...

To ti je pametno i na mestu :ok:

Pa mislila sam na to kad su bili mladji.
Sto se Marlona tice, mislila sam na period dok se nije ugojio :) On je stvarno bio bas lep kao jako mlad, macan i po. Ali se meni najvise svidja u Poslednjem Tangu.
A sto se De Nira tice, on moze i kao bas mlad i u poznim godinama, sto ti kazes 40-im.
U Taksisti je bio bas sladak decko, ali kasnije u 40-im negde oko "Bilo jednom u Americi" izgleda nekako ozbiljnije i ko pravi muskarac. Ranije je izgledao detinjasto.
Medjutim, ni u ranim 50-im nije bio za bacanje, na primer Heat :heart:

Meni je Al sladak kao mlad, na primer u Kumu i Srpiku :heart:

Sto rece evanesCo stvarno bi mogli da organizujemo ovaj izbor....

To ti je pametno i na mestu :ok:

Pa mislila sam na to kad su bili mladji.
Sto se Marlona tice, mislila sam na period dok se nije ugojio :) On je stvarno bio bas lep kao jako mlad, macan i po. Ali se meni najvise svidja u Poslednjem Tangu.
A sto se De Nira tice, on moze i kao bas mlad i u poznim godinama, sto ti kazes 40-im.
U Taksisti je bio bas sladak decko, ali kasnije u 40-im negde oko "Bilo jednom u Americi" izgleda nekako ozbiljnije i ko pravi muskarac. Ranije je izgledao detinjasto.
Medjutim, ni u ranim 50-im nije bio za bacanje, na primer Heat :heart:

Meni je Al sladak kao mlad, na primer u Kumu i Srpiku :heart:

Sto rece evanesCo stvarno bi mogli da organizujemo ovaj izbor....

Jeste,Brando je bio prelep kao mlad.
De Niro je bas kao sto kazes delovao detinjasto i mangupski,mada mi i kasnije deluje kao mangup al u kobinaciji sa zreloscu i ozbiljnoscu mi je to dobitna kombinacija.:D
Al Pacino mi je lepsi kao stariji:),nije da volim matorce ali kao sto rekoh s godinama je nekako dobio taj svoj sarm i u neku ruku dostojanstvenost sto su mi za njega specificni.
To za izbor je super ideja mada nisam nesto sigurna da ce svi biti tako odusevljeni i slozni sto se tice otvaranje te teme...
Mozda i gresim;)...

Jeste,Brando je bio prelep kao mlad.
De Niro je bas kao sto kazes delovao detinjasto i mangupski,mada mi i kasnije deluje kao mangup al u kobinaciji sa zreloscu i ozbiljnoscu mi je to dobitna kombinacija.:D
Al Pacino mi je lepsi kao stariji:),nije da volim matorce ali kao sto rekoh s godinama je nekako dobio taj svoj sarm i u neku ruku dostojanstvenost sto su mi za njega specificni.
To za izbor je super ideja mada nisam nesto sigurna da ce svi biti tako odusevljeni i slozni sto se tice otvaranje te teme...
Mozda i gresim;)...

To jeste- Al je kao stariji izgradio neki svoj personality zbog kojeg i jeste faca.
A De Niro ti deluje mangupski... :) imas dobru intuiciju- ima takvu proslost :)

Pa sta znam, mozda bi nam bio bas zanimljiv izbor, a i s obzirom da je neozbiljna tema, verovatno bi bilo manje tenzije i svadja. Sigurno bi bilo opustenije, nego kad je neki ozbiljniji izbor, tipa najbolji glumac, reditelj, film... al' kao sto rece videcemo :)

Back