Quiet Rebel
Ističe se
- Poruka
- 2.112
De Niro - muzevan, ali ne i sirov, extra pogled i osmeh, moja asocijacija na pravo musko
Brando - delovao nekako kraljevski i muzevno, imao samouvereno drzanje i ponasanje nedodirljivog
Marcello Mastroianni - simatican, izgledao skorz obicno pa mi je zato interesting
Žarko Laušević - najbolji frajer u istoriji nase kinematografije
Andy Garcia - bio je lep (sad je propao)
Christopher Lambert - sarmantan, izgleda neobicno, dasa
Gerard Butler - muzevan do bola, sada u eri metroseksualaca
tkacio: meni fizicki najinteresantniji mladji glumac
Javier Bardem - nekad mi je previse sirov, a nekad pak jako drag, sve u svemu
Cary Grant - jes' bio stalno u odelu i zacesljan, al' lep covek
Benicio Del Toro - faca je, nema sta
Rade Srbedzija - sexy mi je jer mogu da ga slusam satima
Jeremy Irons - ima interesantne i tople oci, pravi engleski gospodin, koga takodje mogu da slusam satima
Heath Ledger - simpatican
Al Pacino - svidja mi se u Serpicu fizicki, al' imam feeling da bi me pre uhvatio na šarm i pricu
Wentworth Miller - valjda mi je trenutno interesantan zbog uloge u Prison Break-u, kao inteligentan, stalozen, ozbiljan i zgodan... ti fazoni
Brando - delovao nekako kraljevski i muzevno, imao samouvereno drzanje i ponasanje nedodirljivog
Marcello Mastroianni - simatican, izgledao skorz obicno pa mi je zato interesting
Žarko Laušević - najbolji frajer u istoriji nase kinematografije
Andy Garcia - bio je lep (sad je propao)
Christopher Lambert - sarmantan, izgleda neobicno, dasa
Gerard Butler - muzevan do bola, sada u eri metroseksualaca
tkacio: meni fizicki najinteresantniji mladji glumacJavier Bardem - nekad mi je previse sirov, a nekad pak jako drag, sve u svemu

Cary Grant - jes' bio stalno u odelu i zacesljan, al' lep covek
Benicio Del Toro - faca je, nema sta
Rade Srbedzija - sexy mi je jer mogu da ga slusam satima
Jeremy Irons - ima interesantne i tople oci, pravi engleski gospodin, koga takodje mogu da slusam satima
Heath Ledger - simpatican
Al Pacino - svidja mi se u Serpicu fizicki, al' imam feeling da bi me pre uhvatio na šarm i pricu
Wentworth Miller - valjda mi je trenutno interesantan zbog uloge u Prison Break-u, kao inteligentan, stalozen, ozbiljan i zgodan... ti fazoni