- Poruka
- 22.547
Ella Rae Smith
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo se neki fan izgleda nasao na pravom mestu u pravo vreme
Ovo se neki fan izgleda nasao na pravom mestu u pravo vreme
Da, znam da ima IQ za mensu, mislim da je preskocila nekoliko razreda. Vanserijiski intelekt i lepota, samo je pitanje je li dovoljno iskoristila ovo prvo.I to ni manje ni više dok je bila na hadžiluku u Izraelu...
Davno sam čitao triviju vezano za nju, ali mi je ostalo urezano da ima neki nenormalno visok IQ tipa 170, ili ga je bar imala, kako se ona šali, dok je nije strefio šlog... a i da je videla onu čuvenu belu svetlost dok je bila komirana.
cekaj jel nisi ti ovaj na slici?I to ni manje ni više dok je bila na hadžiluku u Izraelu...
Davno sam čitao triviju vezano za nju, ali mi je ostalo urezano da ima neki nenormalno visok IQ tipa 170, ili ga je bar imala, kako se ona šali, dok je nije strefio šlog... a i da je videla onu čuvenu belu svetlost dok je bila komirana.

Da, znam da ima IQ za mensu, mislim da je preskocila nekoliko razreda. Vanserijiski intelekt i lepota, samo je pitanje je li dovoljno iskoristila ovo prvo.
cekaj jel nisi ti ovaj na slici?![]()
.ma ne, majke mi, ja i zaboravih ko je pisao toXexe, nisam... to me zajebavaš za onu Ungerovku, niko mi ne veruje, ali šta da radim ... true story.

Ma da, nego mislio sam vise na neka ambicioznija dostignuca na polju nauke mozda, nesto poput patenata Hedi Lamar...Pa dobi ona Oskara za Kazino, najprestižniju nagradu u njenoj profesiji... ali davno ne odgledah ništa sa njom. Evo sad pogledah njen imdb profil, snima sve u 16, dakle i dalje joj rade klikeri...
Ma da, nego mislio sam vise na neka ambicioznija dostignuca na polju nauke mozda, nesto poput patenata Hedi Lamar...
Ipak je to veliki intelektualni potencijal.