Glumci/glumice koje smatrate atraktivnim :)

jason-statham.jpg

Poslednja izmena:
Atifete Jahjaga

Covece dosadio si svima sa svojim nacionalistickim i politickim dobacivanjima, komentarima i konotacijama na ovom podforumu. Pricam ti ovo u najboljoj nameri, i verovao ili ne ja sam na tvojoj strani ako govorimo o politickoj situaciji u kojoj se nalazimo kao drzava, neretko odem i na pdf Politika i diskutujem ali ovaj podforum stvarno nije mesto za to. Uostalom ne znam ni zasto ovo pisem posao je moderacije da te upozori, kazni ili sta vec, samo kazem, ne znam cemu ovakvi komentari, ako te bas dusevno ispunjava da tako povremeno dobacis nesto eto neka ti, ali kazem pocinje da dosadjuje ljudima vec.

Jedan od najlepsih filmskih dueta ikad :) !

Laura Harring & Naomi Watts

http://1.***************/-MkvPiTuoy_k/UBp7_HNYEfI/AAAAAAAAA0U/Rr-O2j4sASk/s1600/mulholland.jpg

Nazalost ,Laura vise ne izgleda bas tako dobro ...

samo steta sto i film u kojem glume nije " najlepsi " :P hahaha...salu na stranu ( mada mi je film ocajan zaista ) meni naomi nije ruzna,ali mi je nekako potpuno mrtva,ova druga mi je lepsa,cak mislim da sam je videla negde,pre god dana tipa i ne izgleda toliko lose...pretpostavljam da ima oko 50 pa i nije nelogicno ako ne izgleda ne znam kako

Back