Glumci/glumice koje smatrate atraktivnim :)

THE šmeker

nm0000160.jpg

pa da :heart:

Od zena recimo Mišel Fajfer. Meni je ona mnogo lepa i dobra glumica.

michelle_pfeiffer.jpg

U svakom slučaju, žena je postala klasik (uz Šeron Stoun), za razliku od većine iz njene generacije koje su sad izoperisane tetkice (Meg Rajan npr).

Od muškaraca sam pre 2 godine u ovo vreme na ovom mestu rekla da je simpa Džoš Harnet (osim Džonija Depa naravno). On sad izgleda ovako:
josh-hartnett_l.jpg

Tako da mislim da je sasvim razumljivo što više ne snima blokbastere. z:(
Isto važi i za Leonarda Di Kaprija za kim su u mojim tinejdžerskim danima sve cure sekle vene (ja sam npr uvek bila Džoni Dep fan i ponosna sam na to), i za doskorašnjeg miljenika Majkla Skorfilda (šta se sa njim desilo, to je prosto da ne poveruješ).
leonardo-dicaprio.jpg

wentworth-miller-got-fat1.jpg

:zlud:

I zašto se treba držati proverenih klasika koji lepo stare ako je moguće.
Tako da - Džoni Dep, pa pet mesta prazno.
473px-JohnnyDeppApr2011.jpg

(mada moram da priznam da, za jedno žensko, imam čudan običaj da ne menjam kanal kad vidim Žan Klod van Dama na TV-u. z:lol: )

meni josh hartnett na toj slici izgleda sasvim ok,samo cudan fazon,ali daleko od toga da je poruzneo.....a leonardo recimo sam izvalila ( mada meni licno ne ) da se vise svidja devojkama sada ( jer je kao poprimio na muzevnosti ) nego kad je bio mladji,tako da ocigledno ga ne dozivljavaju svi isto....meni je on savrsen kao glumac,a fizicki mi je okkk,ali mi je bio lepsi pre

Kazu da je ostao bez uloge Dzemsa Bonda jer je klempav ...i jos kazu da je potomak hrvatskih doseljenika u Australiji ...

eric-bana-the-hulk-movie-premiere-arrivals-I834pU.jpg

Ja kazem da 90% holivudskih i jos ponekih glumaca ,moze da mu pljune pod prozor ...i po izgledu i po glumackom umecu !!!

Smeker par exelans ...Erik Bana !

sto se glumackog umeca tice ne znam,jer sam ga gledala u samo tri filma u kojima je bio ok,ali sto se izgleda tice-hodajuca,sexy zver....yummy

u pravu si,ona je u sustini kineskinja,zato je toliko zuta
to neka sad kao posalica il' sta??ti to mene zaje8avas??moj post je bio zaje8ancija,uopste me ne zanima ko se tebi svidja ali ona mi je bila u najmanju ruku odbojna pa sam se sprdala...mani me sarkazma...
eeee jbgaaaa,ne mora svaka "lepotica" biti neka napucana,ova "kineskinja" mi je bas lepa iz prostog razloga jer ima divne crte lica i skroz je prirodna i neobicna
i sad ovo bi trebalo da znaci da se meni(ili veci ovde) svidjaju samo napucane ili sta ti ja znam...sta je u stvari napucana??i ta iz "komsiluka " zna da bude poprilicno napucana,ima ih takvih koliko volis..

Back