wild_child
Elita
- Poruka
- 18.479
Vivica Fox?
A de joj nađe ove dve fotke, baš i nisu laskave. Ima ona i boljih
A de joj nađe ove dve fotke, baš i nisu laskave. Ima ona i boljih
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma meni su sve dobre...Vivica Fox?
A de joj nađe ove dve fotke, baš i nisu laskave. Ima ona i boljih![]()

uzas....i zuta je,ali ok ako ti to volis..
![]()
Od zena recimo Mišel Fajfer. Meni je ona mnogo lepa i dobra glumica.
![]()
U svakom slučaju, žena je postala klasik (uz Šeron Stoun), za razliku od većine iz njene generacije koje su sad izoperisane tetkice (Meg Rajan npr).
Od muškaraca sam pre 2 godine u ovo vreme na ovom mestu rekla da je simpa Džoš Harnet (osim Džonija Depa naravno). On sad izgleda ovako:
![]()
Tako da mislim da je sasvim razumljivo što više ne snima blokbastere.
Isto važi i za Leonarda Di Kaprija za kim su u mojim tinejdžerskim danima sve cure sekle vene (ja sam npr uvek bila Džoni Dep fan i ponosna sam na to), i za doskorašnjeg miljenika Majkla Skorfilda (šta se sa njim desilo, to je prosto da ne poveruješ).
![]()
![]()
I zašto se treba držati proverenih klasika koji lepo stare ako je moguće.
Tako da - Džoni Dep, pa pet mesta prazno.
![]()
(mada moram da priznam da, za jedno žensko, imam čudan običaj da ne menjam kanal kad vidim Žan Klod van Dama na TV-u.)
Kazu da je ostao bez uloge Dzemsa Bonda jer je klempav ...i jos kazu da je potomak hrvatskih doseljenika u Australiji ...
![]()
Ja kazem da 90% holivudskih i jos ponekih glumaca ,moze da mu pljune pod prozor ...i po izgledu i po glumackom umecu !!!
Smeker par exelans ...Erik Bana !
Ni meni se nije dopala , sta znam .Mislim da je to prva koja mi se nija dopala , a da si je kacila . . .
erik bana jeste smeker, gotivan glumac skroz

Mislim da misli na famoznu ' zutu'![]()

to neka sad kao posalica il' sta??ti to mene zaje8avas??moj post je bio zaje8ancija,uopste me ne zanima ko se tebi svidja ali ona mi je bila u najmanju ruku odbojna pa sam se sprdala...mani me sarkazma...u pravu si,ona je u sustini kineskinja,zato je toliko zuta
i sad ovo bi trebalo da znaci da se meni(ili veci ovde) svidjaju samo napucane ili sta ti ja znam...sta je u stvari napucana??i ta iz "komsiluka " zna da bude poprilicno napucana,ima ih takvih koliko volis..eeee jbgaaaa,ne mora svaka "lepotica" biti neka napucana,ova "kineskinja" mi je bas lepa iz prostog razloga jer ima divne crte lica i skroz je prirodna i neobicna
e sad ce da te "obese" zbog napucane ribe..en afkors
mejgan foks
![]()

e sad ce da te "obese" zbog napucane ribe..![]()

Napucana ili ne, ova Meganica mi je skroz odvratna.
I postaje sve plastičnija i bednija kako je starija.
A tek joj je 25