gruba greska
Buduća legenda
- Poruka
 - 39.409

Ajde,bona,muči !
Ne treba čitati,treba se kretati
i slušati....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ajde,bona,muči !
Ne treba čitati,treba se kretati
i slušati....

A meni ništa, ovaj Ivan ih sve kupio...
Са Иваном имам некакав полу еротски однос... Он патриота...ја ни близу...
Груба воли моју песничку душу, наивна је...не познаје моју анархистичку (анти патриотску ) нарав .
Са Иваном имам некакав полу еротски однос... Он патриота...ја ни близу...
Не, но у Ђуканистану Горском. Са' сам у Мунзе Конзи !![]()
A, neeee, anarhizam nije antipatriotski, jednostavno ga ne zanima ko si.Samo čovek, ljudsko biće, pas, mačka, svejedno.On predstavlja borbu protiv bilo kog sistema, a to mi se svidja, zauvek.
Данас и нисам био млого културан.
Српчић чучи у теби, треба неко само да те муне у задњицу, да се тај мали пробуди.![]()

Занимљиво...изоставила си овцу, омиљену животињу нас анархиста !!!
 Izvini, molim te, kud mi ovce pobegoše...еJoj, pa kako ste!?Meni nedostajete, kao bratska i sestrinska država.

Nemoj da podsećaš moderatore, mogu celu temu da spoje s kafanom ...Ljudi,zar ovo nisu razgovori za kafanu?

Ljudi,zar ovo nisu razgovori za kafanu?
To bi bilo veselo...Nemoj da podsećaš moderatore, mogu celu temu da spoje s kafanom ...![]()
...ebiga,sad sam zaboravio o cemu bese temaPa jesmo malo temu stavili u kraj.Pa, vraćajmo se.

е
Првом приликом правим филијалу Звери на Цетиње да плаше оне што би јуришали на намастире нам и митрополита !![]()

...ebiga,sad sam zaboravio o cemu bese tema![]()
...ebiga,sad sam zaboravio o cemu bese tema![]()
Вратимо се к' теми.
Мене Глишић веома привлачи...онако...сељачки, мада ипак префињено...еротски.
Hoćemo da glasamo za Dverane, ali Glišić predsednik?Mada, ko sve nije bio, i ko je sve kandidat...onda bih radije Koštunicu.
Hoćemo da glasamo za Dverane, ali Glišić predsednik?Mada, ko sve nije bio, i ko je sve kandidat...onda bih radije Koštunicu.
Boško je mmmm, Glišić nema ono, nije seksi