Глишић кандидат Двери за председника

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nisam video nijedan do sada,samo onaj sa setnje,koji sam vec postavljao...

Malo su omanuli ili ce to do ujutro biti postavljeno.
Pre nego svima pozelim laku noc samo da ispricam jedan detalj.
Citam veceras kvote na kladionicama i moja zena kada je cula sta su stavili Dverima (1.85 za preko ili ispod 3.2%), odluci da postane kladionicar. Kaze, pa to je sansa da malo uvecamo kucni budzet ;)
Naravno, rece da je iznad 3.20 "sigurica".
Nadam se da cu posle 6. imati za hleb :rtfm:

I ja to mislim, ali Koštunica ima.Naročito, ako se ne smandrljaju ovi iz DS-a, SNS-a...Ne mogu da verujem šta pišem, ali je Koštunica sada pravi izbor.

Који Коштуница? Народ ће да бира између Бориса и Томислава. Ако Тома буде јачи у првом кругу, могућа је и крађа избора за председничко место.

zašto,,mnogo kulturan, načitan i fin gospodin...

Слажем се, али Двери су још слабе, немају ту снагу. Можда на следећим изборима.

Evo,da malo ozivim stvarnu temu,jer kako je krenulo,ovo caskanje prelazi granice 18+,a mi ne mozemo znati,da li ima maloletnih na forumu,pa cu ih zastititi porodicnom setnjom :lol::lol:

Прошло је већ десетак година да нисам бацио молотовљев коктел на овакву породичну шетњу.
Како време лети...

Који Коштуница? Народ ће да бира између Бориса и Томислава. Ако Тома буде јачи у првом кругу, могућа је и крађа избора за председничко место.

Da bi Dveri bile jače i razvijale se u dobrom pravcu, narod mora da im omogući ulazak u Parlament.Tadić je toliko dugo predsednik, da ne mogu ni da ga gledam, a Toma je klasičan gubitnik, i ovaj put.Definitivno, ono što priča Koštunica, povezuje prošlost, sadašnjost i budućnost.

Malo su omanuli ili ce to do ujutro biti postavljeno.
Pre nego svima pozelim laku noc samo da ispricam jedan detalj.
Citam veceras kvote na kladionicama i moja zena kada je cula sta su stavili Dverima (1.85 za preko ili ispod 3.2%), odluci da postane kladionicar. Kaze, pa to je sansa da malo uvecamo kucni budzet ;)
Naravno, rece da je iznad 3.20 "sigurica".
Nadam se da cu posle 6. imati za hleb :rtfm:

Друже мој, да те подсетим на речи Луис Мишел, једне од предводница париске комуне " Хлеба или олово" !!!

Da bi Dveri bile jače i razvijale se u dobrom pravcu, narod mora da im omogući ulazak u Parlament.Tadić je toliko dugo predsednik, da ne mogu ni da ga gledam, a Toma je klasičan gubitnik, i ovaj put.Definitivno, ono što priča Koštunica, povezuje prošlost, sadašnjost i budućnost.

Лепо је то што он повезује, него колико људи у Србији има који то могу појмити? Нама би у овом тренутку било најбоље да васкрснемо кнеза Милоша, па кроз десет-двадесет година да правимо политичку елиту која има појма шта је држава, народ, традиција и остало.

meni su oni najprihvatljiviji i najbliži, a i nekompromitovani su...da nisam odlučio da bojkotujem ove izbore, glasao bih za njih.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back