Tenkre
Buduća legenda
- Poruka
- 25.345
Nisam video nijedan do sada,samo onaj sa setnje,koji sam vec postavljao...Ima li negde postavljenih klipova sa govorancija iz NS?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam video nijedan do sada,samo onaj sa setnje,koji sam vec postavljao...Ima li negde postavljenih klipova sa govorancija iz NS?
Od Platona selameta nema !
Dok ne zapuzi po guzi....
lud, retka zverka, pravi DveraninМа шта ви женшчине знате о сексу ?
Ма шта ви женшчине знате о сексу ?
Ко је поменуо кекс?
Искрено речено, Глишић нема шта да тражи као кандидат за председника.

Nisam video nijedan do sada,samo onaj sa setnje,koji sam vec postavljao...

zašto,,mnogo kulturan, načitan i fin gospodin...
I ja to mislim, ali Koštunica ima.Naročito, ako se ne smandrljaju ovi iz DS-a, SNS-a...Ne mogu da verujem šta pišem, ali je Koštunica sada pravi izbor.
zašto,,mnogo kulturan, načitan i fin gospodin...
Evo,da malo ozivim stvarnu temu,jer kako je krenulo,ovo caskanje prelazi granice 18+,a mi ne mozemo znati,da li ima maloletnih na forumu,pa cu ih zastititi porodicnom setnjom
Evo,da malo ozivim stvarnu temu,jer kako je krenulo,ovo caskanje prelazi granice 18+,a mi ne mozemo znati,da li ima maloletnih na forumu,pa cu ih zastititi porodicnom setnjom
Bila je mesovita ekipa,mladjih,starijih,ljudi sa decom...eno i mene na 1:28Sve su mladji ljudi.
Који Коштуница? Народ ће да бира између Бориса и Томислава. Ако Тома буде јачи у првом кругу, могућа је и крађа избора за председничко место.
Слажем се, али Двери су још слабе, немају ту снагу. Можда на следећим изборима.
Malo su omanuli ili ce to do ujutro biti postavljeno.
Pre nego svima pozelim laku noc samo da ispricam jedan detalj.
Citam veceras kvote na kladionicama i moja zena kada je cula sta su stavili Dverima (1.85 za preko ili ispod 3.2%), odluci da postane kladionicar. Kaze, pa to je sansa da malo uvecamo kucni budzet
Naravno, rece da je iznad 3.20 "sigurica".
Nadam se da cu posle 6. imati za hleb![]()
Bila je mesovita ekipa,mladjih,starijih,ljudi sa decom...
Друже мој, да те подсетим на речи Луис Мишел, једне од предводница париске комуне " Хлеба или олово" !!!
Da bi Dveri bile jače i razvijale se u dobrom pravcu, narod mora da im omogući ulazak u Parlament.Tadić je toliko dugo predsednik, da ne mogu ni da ga gledam, a Toma je klasičan gubitnik, i ovaj put.Definitivno, ono što priča Koštunica, povezuje prošlost, sadašnjost i budućnost.
Који Коштуница? Народ ће да бира између Бориса и Томислава. Ако Тома буде јачи у првом кругу, могућа је и крађа избора за председничко место.
Слажем се, али Двери су још слабе, немају ту снагу. Можда на следећим изборима.
Снага Србије.![]()
meni su oni najprihvatljiviji i najbliži, a i nekompromitovani su...da nisam odlučio da bojkotujem ove izbore, glasao bih za njih.