Mr No
Legenda
- Poruka
- 51.588
Ono i ja nisam neki lepotan, al` pazi Dulicevu produhovljenu facu.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ono i ja nisam neki lepotan, al` pazi Dulicevu produhovljenu facu.

bolje na batine nego na meskalin![]()
Verovatno. Jedino, sto ovde postoji mogucnost izbora zurke (tv stanice)![]()

Kao i ostalima što smo dali glasove, ako dajemo, ne znamo kome dajemo.Ja sam glasala za DS, ubedjena da će mojoj zemlji da svane.Glasala sam da bi došli na vlast i da bi mogli da pokažu šta znaju.Da Djinjdjić nije ubijen, bilo bi dinamičnije.Taj čovek ne bi dozvolio da upadnemo u žabokrečinu. Nije bio popularan ni u Ds-u.Zato, ovaj...mora da se smeni na nivou stranke.Зато и кажем да бих волео да их видим као победнике на локалу. У неколико општина, где би могли да се докажу и да испеку занат, а не одмах да буду у ситуацији да одлучују о Влади. И зашто си ти толико убеђен да су сви они абсолутно некварљиви и непоткупљиви и да су имуни на корупцију? Полако бре! Дај да видимо како људи раде конкретан посао, пре него што им препустимо судбину државе у руке.
bas me zanima da li ce da nestanu ovi politicki baneri u ponoc???
Ne radi treca smena u administraciji.bas me zanima da li ce da nestanu ovi politicki baneri u ponoc???

Ono i ja nisam neki lepotan, al` pazi Dulicevu produhovljenu facu.![]()
???Зато и кажем да бих волео да их видим као победнике на локалу. У неколико општина, где би могли да се докажу и да испеку занат, а не одмах да буду у ситуацији да одлучују о Влади. И зашто си ти толико убеђен да су сви они абсолутно некварљиви и непоткупљиви и да су имуни на корупцију? Полако бре! Дај да видимо како људи раде конкретан посао, пре него што им препустимо судбину државе у руке.
Ja sam u transu zbog izbora, potpuno sam aromatična.

???Ovo je najjača žurka, t.j. TV stanica, nema jačeg od nje i Sarape![]()

Зато и кажем да бих волео да их видим као победнике на локалу. У неколико општина, где би могли да се докажу и да испеку занат, а не одмах да буду у ситуацији да одлучују о Влади. И зашто си ти толико убеђен да су сви они абсолутно некварљиви и непоткупљиви и да су имуни на корупцију? Полако бре! Дај да видимо како људи раде конкретан посао, пре него што им препустимо судбину државе у руке.
???
Za BOLIDE i RETARDE !!
Pa sama Beckovicka se hvalila da NE RAZGOVARA sa ocem !!![]()
Izgleda da ce bas puno ljudi da glasa za DVERI....![]()
???
Za BOLIDE i RETARDE !!
Pa sama Beckovicka se hvalila da NE RAZGOVARA sa ocem !!![]()
???
A kako ces da vidis ako IM ne DAS sansu ???
Niko NIJE rekao da su 100% NEPOTKUPLJIVI ,ali su svi PORODICNI ljudi sa svojim postenim zanimanjima i obrazovanjem ,koje nije "kupljeno" u stranci upola cene !! Uostalom na njihovom sajtu imas puno VIDEO linkova o njihovom radu ,ko su i sta su ,a preporucujem TI u dnu stranice i link na "ATLANTIS ULTRA" -zabranjene radio emisije na Beogradu 2 Biljane Djorovic pa ces tamo naci masu korisnih informacija za koje i NE ZNAS da postoje !!
Pravilno.
Ne treba preterivati.
Sa toga transa !
Таман посла. Па пратим ја Атлантис ултра. И у праву си за то да је једини начин да некога провериш да им даш глас, али објаснио сам ризик од остављања ДС-а на власти. За мене лично је превелики ризик да гласам за Двери сада када не знам да ли ће ДС бити смењен 100%. За многе људе је баш ово добар моменат да гласају за Двери и требају да гласају за њих.