Konrad-19
Buduća legenda
- Poruka
- 36.390
Zaljubila sam se u Boška Obradovića, eto, srpski glasač-ica.Nema veze, čovek je oženjen, od platonske čežnje nema boljeg osećanja.
A ja u Lidiju Glišić

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zaljubila sam se u Boška Obradovića, eto, srpski glasač-ica.Nema veze, čovek je oženjen, od platonske čežnje nema boljeg osećanja.

Po gledanosti a ne po porodičnim vrednostima, reži me ako nije tako, sad će da počne.
Izgleda da ce bas puno ljudi da glasa za DVERI....![]()
???
Za BOLIDE i RETARDE !!
Pa sama Beckovicka se hvalila da NE RAZGOVARA sa ocem !!![]()
Uostalom, što se braniš!? Svestan si trenutka, sopstvene odgovornosti i imaš ispavan motiv.

???Smiri se, dragi čoveče, njene emisije traju dugo, uglavnom iz svih izvuče ono što je potrebno.
Otac se nje odrekao.
Bila je problematična,svojeglava i jebivetar još iz studentskih dana.
Otac se nje odrekao.
Bila je problematična,svojeglava i jebivetar još iz studentskih dana.
Зависи шта је пуно. Ако пређу цензус то ће бити више него што су планирали. Њихов програм препознају људи средњих година а такви најмање гласају. Мислим да ће на неким следећим изборима имати озбиљан број гласача.
A sto ih onda proziva glavni partner DS-a, Nenad Canak, da su fasisti?Истина је да је ДВЕРИ основао Ђинђић они то уопште не крију
To sam i mislila, kad na skupu većina od 18 do 25 godina.Ako sam videla šačicu matoraca.Mladima je potrebna reidentifikacija sa državom u kojoj žive.
Trebalo bi da ih sklone, ne mogu vise da ih gledamNeće, zašto bi, ne pričaju ništa.Baš su cakani.
e ovo od tebe nisam ocekivao
kod Blajbingera...Kako da ne.![]()
Pa su sirotog Matiju prskali sodom iz sifona u Maderi da ga osveste kad je čuo kakve priče kolaju o njoj.

Младима је потребно више успеха у сексу, мани се тих религиозних сранија !!!
Parovic me je odusevio.Bio je i organizator i voditelj.Kako se on sam nasalio "devojka za sve".Onaj profa je bio mocan,koji je pricao da mu je Canak bio ucenik i da mu je sada zao zbog toga...najjace je juce kad je juce Parovic isprozivao Canka, Kostresa i Pajtica, a reakcija ljudi - neprocenjivo
A sto ih onda proziva glavni partner DS-a, Nenad Canak, da su fasisti?