Teška represija
Domaćin
- Poruka
- 3.357
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aman ljudi,sto dozvoljavate da vas neko zamajava nekim marginalcima,znate li vi da posle 24h mozete samo da pevusite
Tadiceva prepoznatljiva taktika![]()
Koleginice odgovor je bio upucen Fata- Morgen jer je to mantra NSN ja to nisam tvrdio
jer ne znam ko ih finansira
Па, шта очекујеш да каже Сунчаја? Ахаха, ето и ти их браниш...
Ја сам чуо од донатора Двери исто што и она, па то битније уопште не мења слику коју о њима имам или став који имам од почетка.
Двери су лепо штампале читаву брошуру уместо флајера и довољно је да људи прочитају смернице..
Дај Боже, али ја нећу ризиковати. Волео бих да пређу ценсзус, а да ДС изгуби власт.
Па, шта очекујеш да каже Сунчаја? Ахаха, ето и ти их браниш...
Ја сам чуо од донатора Двери исто што и она, па то битније уопште не мења слику коју о њима имам или став који имам од почетка.
Двери су лепо штампале читаву брошуру уместо флајера и довољно је да људи прочитају смернице..
sa antioksidantom samo jos pre cetiri meseca bacio opkladu da ce biti desetka,bice odmah iza DS i SNS-a
ja sam prvi put posle dugo godina čula ono što je nekad bio program SPO-a, i delimično DS-a pred razlaz.To što sam čula, dugo sam čekala.
Zato i ne nastupaj tako, ili nam poredjaj sve po procentima.U ovom trenutku, svi su u panici, narod neće izaći masovno na glasanje, i posle će biti kriv neko drugi.Ko želi da menja vlast, evo, može u nedelju, a ne mrzi me, putujem, to je besmisleno, i ostale gluposti...Možda očekuje spisak glasača Dveri poimence. Pa da onda izračuna procenat...
Svako od nas ovde pretpostavlja šta će se desiti i koliko će ko dobiti.
Za to ne postoje dokazi.
Vuka ne vole zbog Čedilice
Izvini, pogrešno sam se zalepila.
Pa nije bio baš omiljen ni pre saveza sa Čedom.
Vuka ne vole zbog Čedilice
Dosta više sa pominjanjem tih gluposti.Bila sam tamo, ništa ukrala nisam, kao ni većina, a na tolikom skupu, to mora da se desi.Zašto ne izadješ na ulicu i vikneš za mnom!? Ma daj, menjaš sistem daljinskim upravljačem.
mozes da ih zaboravis,Kostunicu su upropastili ljudi iz njegove stranke
Zato i ne nastupaj tako, ili nam poredjaj sve po procentima.U ovom trenutku, svi su u panici, narod neće izaći masovno na glasanje, i posle će biti kriv neko drugi.Ko želi da menja vlast, evo, može u nedelju, a ne mrzi me, putujem, to je besmisleno, i ostale gluposti...
Постоји ВИДЕО МАРТЕРИЈАЛ вас како крадете НАМЕШТАЈ!
Šta god. Ne prelaze cenzus.
pokrijte se usima papani